Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:A to z ta beta to dobrze rozumiem ze niby jak jest duzy przyrost to bedzie dziewczynka a jak maly to chlopiec?
To chyba by mi dziewczynka wychodzila czyli tak jakbym chciala, chociaz ja cos czuje ze to bedzie chlopiec...
Szczerze to mowie sobie dziewczynka (jak juz sie nie zamartwiam i nie schizuje) ale z tylu glowy burczy mi cos synek
Nawet suwaczek rozowy mi nie pasowal jakosWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 12:07
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jaguś_7810 wrote:Orientujecie się może dziewczynki kiedy lekarz zakłada kartę ciąży ?) Czy dopiero po serduszku jak widać czy już jak pęcherzyk jest ?
U mnie przy pęcherzyku nie założył, więc pewnie dopiero przy serduszku - mam wpisane jako zaplanowane na kolejną wizytę. -
Dzieńdoberek
Ja mam obiecane założenie karty ciąży po badaniach na następnej wizycie, to byłby już 10 tc, tak wyszło że u mojego tiktaka jeszcze nie widać serducha
więc pewnie o serduszko chodzi
Jest południe a jedyne o czym marzę to spaaaać, kto ma tak jak ja?Oleczka ur. 10.06.2017
-
asiczka11 wrote:Dzieńdoberek
Ja mam obiecane założenie karty ciąży po badaniach na następnej wizycie, to byłby już 10 tc, tak wyszło że u mojego tiktaka jeszcze nie widać serducha
więc pewnie o serduszko chodzi
Jest południe a jedyne o czym marzę to spaaaać, kto ma tak jak ja?
Asiczka nie jestes sama. Ja to bym sie najchetniej polozyla spac ale musze jeszcze za psa sie zabrac tzn poobcinac go bo wyglada jak mopNicka789 lubi tę wiadomość
-
Witaj Muszka15! Powodzenia w oczekiwaniach do samego Lipca!
Rosax3 super artykuł, fajnie by było jakby faktycznie info się sprawdzały!
Ja byłam na wizycie w 7 t 1, Gin pokazał serce ale karty jeszcze nie założył.
Zlecił jedynie wyniki.
Dziś odebrałam i mam za niskie Erytrocyty i podwyższone MCV i MCH cokolwiek to znaczy.
Dodatkowo więcej bakterii w moczu więc jakieś bezobjawowe zapalenie Kolejna wizytę zlecił mi na 1/12 i to byłby już 10 tc ale przy takich wynikach chyba muszę się zjawić wcześniej ..
18.11.2015 Aniołek - W -
nick nieaktualnyJaguś_7810 wrote:Orientujecie się może dziewczynki kiedy lekarz zakłada kartę ciąży ?) Czy dopiero po serduszku jak widać czy już jak pęcherzyk jest ?
A moja mi założyła od razu przy pierwszej wizycie, to był chyba 5t+2 ?? Nie pamiętam dokładnie... Ale kartę mam a w niej jest zaznaczone że był tylko pęcherzyk... -
MamaAna wrote:A moja mi założyła od razu przy pierwszej wizycie, to był chyba 5t+2 ?? Nie pamiętam dokładnie... Ale kartę mam a w niej jest zaznaczone że był tylko pęcherzyk...
To super też liczę na to, że dzisiaj mi założy
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Jaguś_7810 wrote:Orientujecie się może dziewczynki kiedy lekarz zakłada kartę ciąży ?) Czy dopiero po serduszku jak widać czy już jak pęcherzyk jest ?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny