Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za wsparcie!!!Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
Nicka789 wrote:Robilam inny ale kreska powinna ciemniec mimo wszystko a jest slaby bladzioch A kupilam pink wiec on jest dobry
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDziewczyny!!! Chciałabym, żeby ten post przeczytały wszystkie zbłąkane owieczki, które martwią się swoim HCG....
W 5 tyg wykonałam dwa badania, w pierwszym 2626,0 a po 48 h spadło do 2318,0. Ja już byłam pewna, że po wszystkim, pojechałam do lekarza po wyrok. Lekarz powiedział, że nie obiecuje, że będzie dobrze,ale czekamy..
Dzisiaj jest 7w0d i jestem świeżo po wizycie. Moje szczęście rośnie, w dodatku usłyszeliśmy serduszko.
Nie przekraślajcie wszystkiego badaniem hcg. To niepotrzebne nerwy, sama się o tym przekonałam.... Więc dołączam na sto proceeentWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 18:49
Fatim, bulkaasia, Selja, Leoparde, Jaguś_7810, Lenka80, Dooti, Aguuuś, basienka13.07.:), Marciiik, She86, Zoja, rosax3 lubią tę wiadomość
-
super NAtalia gratki !!! ))))) i takie nastawienie mi się podoba ))
PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzestańcie się więc schizować betą, tylko wio do lekarza i dać sobie spokój z badaniami! Mi już łez brakowało, całą mną telepało, byłam pewna, że dostane skierowanie na zabieg, a dostałam piękne zdjęcie usg
Nicka789, madziura12, Dooti lubią tę wiadomość
-
Kochane u mnie dzidzia ma 94 uderzeń/min, ale Pani doktor powiedziała, że serduszko dopiero rozkręca się i mam się niczym nie przejmować kolejna wizyta 5.12 Mój mąż jak usłyszał bicie serca to mu łzy stanęły w oczach, więc wyobraźcie sobie moją minę i tej Pani doktor taka była szczęśliwa, że udało nam się bo dużo z nami przeszła też i bardzoo dużo pomogła, za co jestem jej bardzo wdzięczna Jestem taka szczęśliwa Powiedzieliśmy narazie tylko moim rodzicom, a jutro wybieramy się do teściów
Lenka80, Nalunia, Aguuuś, PannaNatalia, Kobietka, Leoparde, bulkaasia, She86, Zoja, przyszła mama lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
super Jaguś!!! mój mąż tez tak zareagował i też mamy doktorka u którego jestem pod opieką 2 lata. My chcemy powiedzieć rodzinie na świętach ))) będę już po usg prenatalnym więc będę spokojniejsza:)
Aguuuś lubi tę wiadomość
-
Nicka może faktycznie test źle wyszedł bo mocz zanieczyszczony tą luteina. Nie wiem ciężko powiedzieć. Ale nie martw się najlepiej badanie z krwi albo spokojnie czekaj na USG.
Jaguś super Ja w czwartek na wizytę idę sama bo mam na 10:30, ale jeszcze nie będzie serducha więc mąż nic nie straci. W przyszłym tygodniu planuje go zabrać, jeśli uda sie na popołudniu termin ustawić
pisałyście wcześniej o zwierzakach My również mamy - kot Charlie rasy niebieski rosyjski
wstawię Wam fotę, jak przed chwilką leżał, a szczególnie gdzie -->przy moim wzdętym wieczornym brzuchu który udaje brzuch ciążowy haha (rano mam płaski jak deska i widać mi mięśnie brzucha, wiec to dla mnie spora różnica
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f493f1de7ac.jpgNalunia, BloodMary, Zoja, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Hej tutaj tegoroczna marcówka
no to i ja sie załapie na koniec lipca
dzisiaj zrobiłam test 13 dzień po ovu ;)i są dwie krechy
AniaKami, basienka13.07.:), bulkaasia, Marciiik, She86, rosax3, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Kamika śliczny ten kociaczek, bardzo mi się podobają te rosyjskie !!!
witaj alinka ) gratki !!! ) grupa nam się super powiększa )))
Aguś zleci szybko zobaczysz )) warto czekać na tą chwilę ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 20:11
Aguuuś, alinalii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jagusia, nalunia, junioer, orbitka, PannaNatalia - dziewczyny gratulacje! Mega się cieszę Tak Wam zazdroszczę serduszek, że nie macie pojęcia
ja mam na w pół dobre informacje - pęcherzyk jest w macicy (12,2mm), zarodek jest (1,4mm), ale ciąża wyszła blisko tydzień mniejsza (5t3d), więc nie było mowy o serduszku kolejne USG za 10-14 dni.
Doktorka mówi, że dzidzia może jeszcze nadrobić i żeby się nie stresować, bo nie wiadomo kiedy była implantacja. U mnie widocznie późno.Zoja, rosax3 lubią tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku.