Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za wsparcie!!!Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
Nicka789 wrote:Robilam inny ale kreska powinna ciemniec mimo wszystko a jest slaby bladzioch
A kupilam pink wiec on jest dobry
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDziewczyny!!! Chciałabym, żeby ten post przeczytały wszystkie zbłąkane owieczki, które martwią się swoim HCG....
W 5 tyg wykonałam dwa badania, w pierwszym 2626,0 a po 48 h spadło do 2318,0. Ja już byłam pewna, że po wszystkim, pojechałam do lekarza po wyrok. Lekarz powiedział, że nie obiecuje, że będzie dobrze,ale czekamy..
Dzisiaj jest 7w0di jestem świeżo po wizycie. Moje szczęście rośnie, w dodatku usłyszeliśmy serduszko.
Nie przekraślajcie wszystkiego badaniem hcg. To niepotrzebne nerwy, sama się o tym przekonałam....Więc dołączam na sto proceeent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 18:49
Fatim, bulkaasia, Selja, Leoparde, Jaguś_7810, Lenka80, Dooti, Aguuuś, basienka13.07.:), Marciiik, She86, Zoja, rosax3 lubią tę wiadomość
-
super NAtalia gratki !!!
))))) i takie nastawienie mi się podoba
))
PannaNatalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzestańcie się więc schizować betą, tylko wio do lekarza i dać sobie spokój z badaniami! Mi już łez brakowało, całą mną telepało, byłam pewna, że dostane skierowanie na zabieg, a dostałam piękne zdjęcie usg
Nicka789, madziura12, Dooti lubią tę wiadomość
-
Kochane u mnie dzidzia ma 94 uderzeń/min, ale Pani doktor powiedziała, że serduszko dopiero rozkręca się i mam się niczym nie przejmować
kolejna wizyta 5.12
Mój mąż jak usłyszał bicie serca to mu łzy stanęły w oczach, więc wyobraźcie sobie moją minę i tej Pani doktor
taka była szczęśliwa, że udało nam się bo dużo z nami przeszła też i bardzoo dużo pomogła, za co jestem jej bardzo wdzięczna
Jestem taka szczęśliwa
Powiedzieliśmy narazie tylko moim rodzicom, a jutro wybieramy się do teściów
Lenka80, Nalunia, Aguuuś, PannaNatalia, Kobietka, Leoparde, bulkaasia, She86, Zoja, przyszła mama lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
super Jaguś!!! mój mąż tez tak zareagował i też mamy doktorka u którego jestem pod opieką 2 lata. My chcemy powiedzieć rodzinie na świętach
))) będę już po usg prenatalnym więc będę spokojniejsza:)
Aguuuś lubi tę wiadomość
-
Nicka może faktycznie test źle wyszedł bo mocz zanieczyszczony tą luteina. Nie wiem ciężko powiedzieć. Ale nie martw się
najlepiej badanie z krwi albo spokojnie czekaj na USG.
Jaguś superJa w czwartek na wizytę idę sama bo mam na 10:30, ale jeszcze nie będzie serducha więc mąż nic nie straci. W przyszłym tygodniu planuje go zabrać, jeśli uda sie na popołudniu termin ustawić
pisałyście wcześniej o zwierzakachMy również mamy - kot Charlie rasy niebieski rosyjski
wstawię Wam fotę, jak przed chwilką leżał, a szczególnie gdzie -->przy moim wzdętym wieczornym brzuchu który udaje brzuch ciążowy haha (rano mam płaski jak deska i widać mi mięśnie brzucha, wiec to dla mnie spora różnica
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f493f1de7ac.jpgNalunia, BloodMary, Zoja, rosax3 lubią tę wiadomość
-
Hej tutaj tegoroczna marcówka
no to i ja sie załapie na koniec lipca
dzisiaj zrobiłam test13 dzień po ovu ;)i są dwie krechy
AniaKami, basienka13.07.:), bulkaasia, Marciiik, She86, rosax3, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Kamika śliczny ten kociaczek, bardzo mi się podobają te rosyjskie !!!
witaj alinka) gratki !!!
) grupa nam się super powiększa
)))
Aguś zleci szybko zobaczysz)) warto czekać na tą chwilę
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 20:11
Aguuuś, alinalii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jagusia, nalunia, junioer, orbitka, PannaNatalia - dziewczyny gratulacje! Mega się cieszę
Tak Wam zazdroszczę serduszek, że nie macie pojęcia
ja mam na w pół dobre informacje - pęcherzyk jest w macicy (12,2mm), zarodek jest (1,4mm), ale ciąża wyszła blisko tydzień mniejsza (5t3d), więc nie było mowy o serduszkukolejne USG za 10-14 dni.
Doktorka mówi, że dzidzia może jeszcze nadrobić i żeby się nie stresować, bo nie wiadomo kiedy była implantacja. U mnie widocznie późno.Zoja, rosax3 lubią tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku.