LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zazdroszcze Wam tych "okazow", ja przed ciaza mialam mini cycuszki, 75 a w porywach do b, teraz juz jest 80-85 c (tak, mąż marzy, żeby tak zostalo) a na po porodzie chce kupic 85 d bez fiszbin miekki i moze jeszcze taki "przedluzacz" do stanikow bo kurcze bardziej niz same cycki to mi sie obwod klatki piersiowej zwiekszyl, hehe chyba mi macica wszystkie inne organy z brzucha do klatki wciska:)
Melbusia tak dokladnie jest- panika i mobilizacja pelna para, druga tura ciuszkow dziecka plus moje koszule i szlafrok juz sie susza, jak poprasuje to spakuje torbe do szpitala.
Pozdrawiam wszystkie "blizniaczki" z maja, ja mam urodziny w najblizszy poniedzialek:) i tez juz nie zdaze urodzic jak bede miec 30 lat -
cuddlemuffin wrote:Nie zazdroszcze Wam tych "okazow", ja przed ciaza mialam mini cycuszki, 75 a w porywach do b, teraz juz jest 80-85 c (tak, mąż marzy, żeby tak zostalo) a na po porodzie chce kupic 85 d bez fiszbin miekki i moze jeszcze taki "przedluzacz" do stanikow bo kurcze bardziej niz same cycki to mi sie obwod klatki piersiowej zwiekszyl, hehe chyba mi macica wszystkie inne organy z brzucha do klatki wciska:)
Melbusia tak dokladnie jest- panika i mobilizacja pelna para, druga tura ciuszkow dziecka plus moje koszule i szlafrok juz sie susza, jak poprasuje to spakuje torbe do szpitala.
Pozdrawiam wszystkie "blizniaczki" z maja, ja mam urodziny w najblizszy poniedzialek:) i tez juz nie zdaze urodzic jak bede miec 30 lat
Mam tak samo, pod biustem mam więcej niż sam biust :p teraz mam 80c ale myślę, że do d dojdę jak ze starszą. Sprzed ciąży 75b i było idealnie bo ja drobna jestem
-
Decadence wrote:Melbusia, gdyby z naszych biustow średnią wyciągnąć, to pewnie byłoby idealnie.
mój mąż się śmieje, że jeszcze po 0,8kg na każdy cycek i będzie mi przysługiwac darmowa operacja zmniejszenia na NFZ
-
nick nieaktualnyStaniki to teraz wszytkie mnie wkurzają bo mam brzucmi h wysoko i fiszbiny robia mi bolesne wyżłobienia dlatego przeszłam na sportwe.
Chciałam zacząć ogarniać torbę do szpitala ale nie mogę podejść do tematu przegrzebałam cały internet i chyba spakuje się według listy mamy ginekolog bo wydaje mi się najrozsadniejsza może z jakimiś drobnymi modyfikacjami.
Britty, Nalia, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
A dla mnie te wszystkie listy z internetu na nic sie zdadza bo w szpitalu dają wiekszosc, np majtki siateczkowe, podpaski, podklady, tak samo dla dziecka pieluszki i nawet ubranko, dopiero na wyjscie trzeba swoje miec. Tak ze pakuje tylko recznik, kosmetyki, koszule nocne i przekąski:) no i papiery, ladowarke itp.
-
U nas w szpitalach to nic nie dają, wszystko trezba mieć swoje, nawet papier toaletowy.
Mam mega dylemat , pomózcie... chcę kupić nową walizkę/torbę by wszystko spakować i zastanawiam się jaką kupić czy średnią czy format XL. Za cholerę nie wiem co wybrać.anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Wiecie co , moja najmłodsza córka , niejadek do kwadratu zjadła 5 truskawek!!, najstarsza przyniosła dla mnie ( a ja mam świra i nie zjadłam) to najmłodsza sama z siebie zjadła. Wręcz wykradła cichcem z kuchni
chodzi i masuje się po brzuszku i krzyczy,że chce więcej
MałaCzarna1988, katka84, anecz_kaa, Carolline lubią tę wiadomość
-
Decadence wrote:No powiem Wam, dziewczyny, że z tymi cyckami to masakra. Brzuch mi mega urósł, no i na razie, odpukać, zero rozstępów. Cycki ledwie o rozmiar się powiększyły, zawsze małe miałam... I co? Full rozstępów.
Decadence lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Też nie przechodziłam toxo i nie ma co popadać w paranoje. Truskawki dobrze wymyć i można wcinać
Co do piersi to mi na poczatku ciazy po duphastonie sporo urosły, teraz zmalały na naciagane C
Zaczyna mnie denerwowac brzuch bo mam go na kolanach i jak dłużej posiedze to boli mnie dół brzucha. Jak leże to też tylko z wyprostowanymi nogami bo inaczej czuje dyskomfort.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 14:40
-
nick nieaktualnyMałaCzarna1988 wrote:Pixi ja najpierw robie wyprawke na łóżku, zobacze ile to mniej wiecej miejsca zajmuje i wtedy jade kupić torbe bo tak na oko to ciężko powiedzieć.
Dokładnie najlepiej skompletuj sobie wszytko a potem wizualnie bedziesz widziec jaką torbę na to potrzeba czy większą czy mniejszą.
Ja sama tak zrobię bo też jeszcze nie kupiłam żadnej -
Laktator tez juz kupiłam bo akurat byla promocja na stronie internetowej empika i za zakupy za minimum 200 zł dostawalo sie -50 zł. Czyli za medele elektryczną dalam 267 zł a pampers premium care wyszły mi za 44 groszy za szt wiec mysle że ok. Przesylka darmowa.
Dziewczyny polecam Wam strone empika bo czasami promocje mają super.