LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe oddam mocz w dobre ręce
trochę mnie wystraszyl ten + przy leukocytach, aż doczytałam tą wartość 2 przy osadzie.
Wiecie co jak już jesteśmy przy temacie sików ... To chyba się właśnie posikalam...poszlam na siusiu do toalety, niby wszystko ok, wróciłam, usiadłam na krześle i poczułam jak mi coś leci... akurat tata był u mnie na kawie, więc szybko znów do łazienki, a tam mokra wkładka, mokre gacie. OMG. Serio? Miała któraś z was taka krępującą sytuację?
-
Kaktus93 wrote:Ja chodzę nadal w staniku z push-upem, sprzed ciąży. Miska bez zmian, jedynie obwód większy.
Wróciłam właśnie z KTG, w sobotę mam kolejną kontrolę bo lekarzowi zapis średnio się poodobał, dzidzia ma częste spadki tętna.. Oszaleję do porodu! -
melbusia88 wrote:Hehe oddam mocz w dobre ręce
trochę mnie wystraszyl ten + przy leukocytach, aż doczytałam tą wartość 2 przy osadzie.
Wiecie co jak już jesteśmy przy temacie sików ... To chyba się właśnie posikalam...poszlam na siusiu do toalety, niby wszystko ok, wróciłam, usiadłam na krześle i poczułam jak mi coś leci... akurat tata był u mnie na kawie, więc szybko znów do łazienki, a tam mokra wkładka, mokre gacie. OMG. Serio? Miała któraś z was taka krępującą sytuację?
-
katka84 wrote:Niestety zdarzyło się i mnie takie niedosikanie niespodzianka, ale to zanim macica się uniosła jeszcze w górę. Przed porodem, jak już dziecko się obniża, jest najgorzej.
?
-
Kochane.. zrobiliśmy to właśnie z mężem!! - spakowaliśmy torby do szpitala, te wszystkie podkłady, podpaski strasznie dużo miejsca zajmują, a jeszcze wyszło kilka rzeczy, których nie mamy. Oboje się trochę zestresowaliśmy tym wszystkim i chyba do nas doszło że to już niedługo....
-
Bo akurat stałam w łazience po sikaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 20:57
❤Ada&Pola❤
-
Mi też sie zdarzyło...
-
katka84 wrote:Kaktus no straszą Cię niemiłosiernie, zdrówka życzę dla Was.
Melbusia, a masz pewność że były to siki a nie np wody? Zdarzaly mi się małe wycieki moczu ale to przy kichaniu, doslownie parę kropel.
Blama - też mnie to wkurza, że wkładki i podkłady zajmują większość torby.. Więc podziwiam, że udało Ci się spakować wszystko, ja ciągle walczę -
Kaktus93 wrote:Dzięki bardzo kochana!
Melbusia, a masz pewność że były to siki a nie np wody? Zdarzaly mi się małe wycieki moczu ale to przy kichaniu, doslownie parę kropel.
Blama - też mnie to wkurza, że wkładki i podkłady zajmują większość torby.. Więc podziwiam, że udało Ci się spakować wszystko, ja ciągle walczę❤Ada&Pola❤
-
cześć
po wizycie. Młoda waży 1680g (30tc) wszystko pięknie ładnie, przepływy również
Co do mojej szyjki jest dobrze. 3,7cm podczas nacisku a bez nie mierzył juz. Tydzień temu miała pod naciskiem 3cm więc jest super. Lekarz mówił, że musiała być macica zmęczona i mogła wykazywać czynność skurczową? Mam się oszczędzać tak jak dotychczas. Młoda nie chciała okazać zbytnio buzi bo zasłaniała się ręką
katka84, blama, anecz_kaa, Mmargotka, Duzaa, melbusia88, marta258, Kaktus93, dżelka, magdis, PixiDixi, karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość
-
Kaktus93 wrote:Dzięki bardzo kochana!
Blama - też mnie to wkurza, że wkładki i podkłady zajmują większość torby.. Więc podziwiam, że udało Ci się spakować wszystko, ja ciągle walczę❤Ada&Pola❤