LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka u mnie ostatnia partia poprasowana, torba mniej wiecej spakowana ufff
Noooo ss niejednej dodała powera bo tak naprawde nigdy nie wiadomo ktora bedzie nastepna
Moja miseczka to tez 80c.
A jesli juz ktos bierze ciuszki dla dziecka do szpitala to jakie? Nie mam pojecia... 56 czy lepiej 62? 56 to taki wczesniak czy nie?
A co do truskawek mi dziś teść przyniósł z naszej działki 4 pyyycha byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 14:59
-
Ja również nie miałam przebytej toxo a truskawek chyba sobie nie odpuszczę szczególnie, że mamy plantację w sąsiedztwie
Natomiast jeśli chodzi o piersi to zawsze miałam czym oddychać, na szczęście w ciąży nie powiększyły się jakoś bardzo no i brak rozstępów. Rozstępy za to pojawiły się na brzuchu..
-
Dzień dobry
Ss, serdeczne gratulacje! Dużo zdrówka i siły dla Ciebie i Maluszków :*
Zmobilizowałaś chyba cały wątek do działania!
Co do biustonoszy do karmienia to ja jeszcze nie mam nic. W trakcie ciąży piersi nie urosły mi jakoś znacząco i nie bardzo wiem, na co się nastawiać po porodzie.
Dziś jedziemy kupić materac dla Maluszka i jeszcze raz obejrzeć wózek - najprawdopodobniej jednak zostaniemy przy pierwotnym wyborze czyli Oysterze. Przy okazji mam nadzieję, że upoluję płyn do higieny intymnej.
Przy okazji dziękuję za odzew ws. wysiłku po cc. Jeśli cc się potwierdzi to czeka mnie trochę kombinowania, jak to sprawnie ogarnąć. -
dżelka wrote:Hejka u mnie ostatnia partia poprasowana torba mniej wiecej spakowana ufff
Noooo ss niejednej dodała powera bo tak naprawde nigdy nie wiadomo ktora bedzie nastepna
Moja miseczka to tez 80c.
A jesli juz ktos bierze ciuszki dla dziecka do szpitala to jakie? Nie mam pojecia... 56 czy lepiej 62? 56 to taki wczesniak czy nie?
Ja mam dla małej przygotowane do szpitala 56.
-
Ostatnio znowu kulam się jedynie po specjalistach jak nie oni to problemy w szkole. Trudno mi uwierzyć w to że w dzieciach tyle agresji a kadra pedagogiczna jedyne co potrafi to udawać że nic się nie stało. Na całe szczęście źle trafili. Nie zostawię tej sprawy tak. Chodzi o agresję słowną. Poniżanie , wulgaryzmy itd. bicie niby niechcący
-
Co do biustonoszy do karmienia...szukalam chyba wszedzie... mam ogromny biust (moja zmora zyciowa), przed cisza bylo to 80j...
Teraz oczywiscie jest wiekszy...w Polsce maksymalny rozmiar miseczki to K...znalazlam nawet taki do karmienia, zamowilam...i nic z tego - duzo za maly...
Ostatecznie kupilam biustonosz do karmienia medela xl...bawelniany, bez fiszbin...I mieszcze sie...chyba kazdy biust sie w niego zmiesci ... ale niestety nic nie podtrzymuje...wszystko wisi
Magia -
Myślałam żeby wziąć kaftanik 56 żeby pepek sobie oddychał, dwa pajace 56 i 62, body 56 i 62, skarpetki i niedrapki + cienki kocyk. Te ciuszki są tak male że i tak dużo miejsca nie zajmą
Jutro ma byc u mnie polozna i jeszcze z nia to obgadam bo torbe zabieram ze soba nad morze bo chyba raczej bedziemy ruszac na tydzien na wakacje - lekarz powiedzial ze nie widzi przeciwskazan.Carolline lubi tę wiadomość
-
Ja wzięłam przy Antku do szpitala 6 i wszystko na nim wisiało. Urodził się 52 cm. Wyglądał tak śmiesznie, że żałowałam, że nie kupiłam chociaż kilku sztuk 50, bo dzieci po wyjściu z brzuszka i tak są pozwijane. Rozm 50 z HM nosił do 2 miesiąca. Teraz już biorę typowe newborny, na 50/56 max. Ale to zależy, jaki się maluszek urodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 15:19
olcia87, Carolline lubią tę wiadomość
-
Magia wrote:Co do biustonoszy do karmienia...szukalam chyba wszedzie... mam ogromny biust (moja zmora zyciowa), przed cisza bylo to 80j...
Teraz oczywiscie jest wiekszy...w Polsce maksymalny rozmiar miseczki to K...znalazlam nawet taki do karmienia, zamowilam...i nic z tego - duzo za maly...
Ostatecznie kupilam biustonosz do karmienia medela xl...bawelniany, bez fiszbin...I mieszcze sie...chyba kazdy biust sie w niego zmiesci ... ale niestety nic nie podtrzymuje...wszystko wisi
Magia a moze bys poszukala jakis sklep z bra-fittingiem, wiem,ze w takuch miejscach specjalizuja sie w nietypowych rozmiarach. -
MałaCzarna1988 wrote:Laktator tez juz kupiłam bo akurat byla promocja na stronie internetowej empika i za zakupy za minimum 200 zł dostawalo sie -50 zł. Czyli za medele elektryczną dalam 267 zł a pampers premium care wyszły mi za 44 groszy za szt wiec mysle że ok. Przesylka darmowa.
Dziewczyny polecam Wam strone empika bo czasami promocje mają super. -
Magia powiedz jak ty dajesz radę życiowo z takim biustem? Ja teraz ciążę jakoś sobie radzę, bo i brzuch duży, to wszystko elastyczne kupuję, ale ciężko pewnie się żyje z takim biustem, ciężko znaleźć strój kąpielowy, bluzkę... No i staniki ciężko znaleźć, a jak są, to kosztują jak zboże eh.
-
Kaktus93 wrote:Nie wiadomo, trzeba ktg powtórzyć + usg przepływów i zwracać szczególną uwagę na ruchy dziecka. Tyle się dowiedziałam od mojego lekarza bo to on był na dyżurze
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny co oznaczają leukocyty w moczu??❤Ada&Pola❤
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny co oznaczają leukocyty w moczu??