X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • dżelka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Ss ogromne gratulacje dla was i maluszków.:) Nie mogę uwierzyć w to, ze nasz wątek powoli zaczyna się rozpakowywać aaa:) Miłego dnia U nas dzisiaj torcik co prawda urodziny mam dopiero jutro, ale wyprawiamy dzisiaj :) Z moim postanowieniem, ze urodzę przed 30 mamy delikatne opóźnienie, ale nie przeszkadza mi to ;)
    Stooo lat ;-) zdrowia, szczescia i spelnienia marzen :-)

f2wli09kb0h7bhmj.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! nie było mnie zaledwie kilka godzin na forum a tu taki news! - ss wszystkiego dobrego dla maluszków i zdrówka dla dzielnej mamusi :)

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • Britty Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba przez ten wczorajszy news ss śniło mi się dziś w nocy ze wody mi odeszły ;-D całe szczęście że to tylko sen.

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • kejt0192 Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss - serdeczne gratulacje!!! Niech Twoi synkowie teraz zdrową rosną i mają się dobrze! <3
    Nie mogę uwierzyć, że niedługo każda tutaj zacznie się rozpakowywać :D

ug37io4pr3i41gg4.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ale popłoch na forum wywołały nasze pierwsze bliźniaki :-D teraz wszystkie pakują torby i piorą ciuszki, przyznac się ;-) ja sobie obiecywałam, że już w 30 tc będę spakowana, ale jakoś o tej pory nie mogę tego ogarnac ;-)

Britty, Decadence lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS gratulacje, kroolik lacze sie w bolu, u mnie remont trwa juz ponad 2 tygodnie i mam nadzieje, ze za tydzien wreszcie sie ta najbardziej bajzlowa czesc skonczy :/

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam spakowana torbę dla siebie, ale nie mam jeszcze spakowanej z ciuszkami dla dziecka. ;)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • MałaCzarna1988 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Ss ogromne gratulacje dla was i maluszków.:) Nie mogę uwierzyć w to, ze nasz wątek powoli zaczyna się rozpakowywać aaa:) Miłego dnia U nas dzisiaj torcik co prawda urodziny mam dopiero jutro, ale wyprawiamy dzisiaj :) Z moim postanowieniem, ze urodzę przed 30 mamy delikatne opóźnienie, ale nie przeszkadza mi to ;)
    Ineczka witaj w klubie, też jestem majowym bliźniakiem. Heh pamietam jak tez zawsze mowilam ze chcialabym miec pierwsze dziecko do 30tki, coż troche sie spoznilam, urodziny mam w ten weekend.

mhsvp07wihx7lu0a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrabiam forum i tu takie super wieści. Ss gratulacje dużo zdrowie dla ciebie i maluchów.
    Melbusia co do pierwszej stronu zgdzadzam się na wszytko;)
    Przyznaje się bez bicia że ja w szał prania i pakowania wpadłam wczoraj po incydencie z krwią

Wysłany: 22 maja 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wpadlam w szal prania ale moja pralka nie chce ze mna wspolpracowac. Wczoraj umyłam dozowniki w pralce, nastawilam pierwsze pranie na najdłuższy cykl a tu 19 min przed koncem patrze że troche wody wycieka spod pralki. Szybko zatrzymalam pralke, wylaczylam z pradu itp. Narzeczony dopiero kolo 23.30 wracal z pracy wiec tak czekalam na niego z tym praniem. Dzisiaj ją sprawdzil i niby wszystko ok, zrobilismy na nowo pranie a tu powtorka z rozrywki... dobrze ze pralka jeszcze na gwarancji :)

mhsvp07wihx7lu0a.png
  • Britty Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaCzarna u mnie też trochę wycieka wody z pralki i wiem że to od wężyka.
    Ja już na szczęście mam wszystko poprawne i praktycznie poprasowane, tylko kilka rzeczy mi zostało. Myślę że pora też pomału wózek ze strychu znieść wyczyścić i napompować koła.
    Melbusia88 ja mam dokładnie tak samo jak ty z tą torba ;-) na razie coś słabo mi idzie pakowanie. Niby jeszcze dużo czasu do porodu ale nie daj Boże coś trzeba będzie jechać na IP to znowu będzie latanie ;-)

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już wszystko poprane i poprasowane, właściwie to tylko czekamy na łóżeczko :)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dane pouzupełniane, naszej ss też. Czy odpowiada wam taka forma zapisu urodzin naszych klusek :-) ?

Duzaa, MałaCzarna1988, dżelka lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • Duzaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam że ja od razu dziś wzięłam się za składanie komody z Ikei i reklamację łóżeczka które przyszło uszkodzone :p fakt takie wiesci mobilizuja :) co do prania to hmm.. Ja nawet jeszcze wszystkiego nie kupiłam nie mówiąc już o pakowaniu toreb... Zazdroszczę że macie już tak dużo zrobione :)

oar89jcggibdab41.png
  • katka84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Dane pouzupełniane, naszej ss też. Czy odpowiada wam taka forma zapisu urodzin naszych klusek :-) ?
    Ślicznie Melbusia, aby tak dalej ;)

ojxevcqg1xm9p63u.png
  • kkarolina89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Hehe ale popłoch na forum wywołały nasze pierwsze bliźniaki :-D teraz wszystkie pakują torby i piorą ciuszki, przyznac się ;-) ja sobie obiecywałam, że już w 30 tc będę spakowana, ale jakoś o tej pory nie mogę tego ogarnac ;-)

Ja postanowilam wreszcie troche poprasowac, torba spakowana, brakuje mi tylko biustonoszy do karmienia.
    Moze macie do polecenia jakies sklepy, strony, zeby kupic taki miękki bez fiszbin na początek i bez wydawania miliona monet, bo chce zachowac na ten juz konkretniejszy :) patrzylam na h&m, bo tam kupuje zawsze, ale potrzebowalabym rozmiar 75e, a tam nie ma takiego :/

qb3c20mm6mszqqpm.png

Wysłany: 22 maja 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biustonosze ciazowe kupowalam w HM, dla mnie są ok. Ale kompletnie nie wiem jaki rozmiar kupic do szpitala - rozmiar wiekszy?

mhsvp07wihx7lu0a.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkarolina89 wrote:
    Ja postanowilam wreszcie troche poprasowac, torba spakowana, brakuje mi tylko biustonoszy do karmienia.
    Moze macie do polecenia jakies sklepy, strony, zeby kupic taki miękki bez fiszbin na początek i bez wydawania miliona monet, bo chce zachowac na ten juz konkretniejszy :) patrzylam na h&m, bo tam kupuje zawsze, ale potrzebowalabym rozmiar 75e, a tam nie ma takiego :/
    Ja mam taki miekki z canpolu

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • krooolik Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety jestem w czarnej d... chociaż teoretycznie za chwilę 34 tydzień. Mam dla Małej sporo ciuchów z tych moich lumpeksow wstępnie przepranych, ale nie posegregowane i niepoprasowane. Mam też kołyske w piwnicy (do odświeżenia) i wózek (również do odświeżenia). Dla siebie nie mam nic. Jeszcze zostajecpołożna, z którą się spotykam na początku czerwca i laktator, bo tym razem kupię od razu na dwie piersi i chciałam Lansinoh. Nie wiem, od której strony się za to zabrać

• Mini89 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z miękkich biustonoszy u mnie się sprawdziły zwykle sportowe ;) jakoś wygodniej mi było - z przodu na zakładkę to łatwo było cycusia wyciągnąć :)
    Ja po wizycie - szyjka twarda zamknieta,długa na 3,5 wiec przez miesiąc nic się nie skrocila mimo skurczy. Mały ma 2430 wiec i on przytyl bo mi też 2kg doszły i finalnie juz 16 kg na +. Zaraz się biorę za obiad i wyprasowac ostatnia partię ubranek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 12:18

PixiDixi, Nalia, MałaCzarna1988, katka84, dżelka, magdis, karolcia87 lubią tę wiadomość

ex2buay3h02dl23a.png
‹‹ 1019 1020 1021 1022 1023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ