LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka wrote:Ss ogromne gratulacje dla was i maluszków.
Nie mogę uwierzyć w to, ze nasz wątek powoli zaczyna się rozpakowywać aaa:) Miłego dnia U nas dzisiaj torcik co prawda urodziny mam dopiero jutro, ale wyprawiamy dzisiaj
Z moim postanowieniem, ze urodzę przed 30 mamy delikatne opóźnienie, ale nie przeszkadza mi to
zdrowia, szczescia i spelnienia marzen
-
Hehe ale popłoch na forum wywołały nasze pierwsze bliźniaki
teraz wszystkie pakują torby i piorą ciuszki, przyznac się
ja sobie obiecywałam, że już w 30 tc będę spakowana, ale jakoś o tej pory nie mogę tego ogarnac
Britty, Decadence lubią tę wiadomość
-
Ineczka wrote:Ss ogromne gratulacje dla was i maluszków.
Nie mogę uwierzyć w to, ze nasz wątek powoli zaczyna się rozpakowywać aaa:) Miłego dnia U nas dzisiaj torcik co prawda urodziny mam dopiero jutro, ale wyprawiamy dzisiaj
Z moim postanowieniem, ze urodzę przed 30 mamy delikatne opóźnienie, ale nie przeszkadza mi to
-
nick nieaktualny
-
Tez wpadlam w szal prania ale moja pralka nie chce ze mna wspolpracowac. Wczoraj umyłam dozowniki w pralce, nastawilam pierwsze pranie na najdłuższy cykl a tu 19 min przed koncem patrze że troche wody wycieka spod pralki. Szybko zatrzymalam pralke, wylaczylam z pradu itp. Narzeczony dopiero kolo 23.30 wracal z pracy wiec tak czekalam na niego z tym praniem. Dzisiaj ją sprawdzil i niby wszystko ok, zrobilismy na nowo pranie a tu powtorka z rozrywki... dobrze ze pralka jeszcze na gwarancji
-
MalaCzarna u mnie też trochę wycieka wody z pralki i wiem że to od wężyka.
Ja już na szczęście mam wszystko poprawne i praktycznie poprasowane, tylko kilka rzeczy mi zostało. Myślę że pora też pomału wózek ze strychu znieść wyczyścić i napompować koła.
Melbusia88 ja mam dokładnie tak samo jak ty z tą torbana razie coś słabo mi idzie pakowanie. Niby jeszcze dużo czasu do porodu ale nie daj Boże coś trzeba będzie jechać na IP to znowu będzie latanie
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Przyznam że ja od razu dziś wzięłam się za składanie komody z Ikei i reklamację łóżeczka które przyszło uszkodzone :p fakt takie wiesci mobilizuja
co do prania to hmm.. Ja nawet jeszcze wszystkiego nie kupiłam nie mówiąc już o pakowaniu toreb... Zazdroszczę że macie już tak dużo zrobione
-
melbusia88 wrote:Hehe ale popłoch na forum wywołały nasze pierwsze bliźniaki
teraz wszystkie pakują torby i piorą ciuszki, przyznac się
ja sobie obiecywałam, że już w 30 tc będę spakowana, ale jakoś o tej pory nie mogę tego ogarnac
Ja postanowilam wreszcie troche poprasowac, torba spakowana, brakuje mi tylko biustonoszy do karmienia.
Moze macie do polecenia jakies sklepy, strony, zeby kupic taki miękki bez fiszbin na początek i bez wydawania miliona monet, bo chce zachowac na ten juz konkretniejszypatrzylam na h&m, bo tam kupuje zawsze, ale potrzebowalabym rozmiar 75e, a tam nie ma takiego
-
kkarolina89 wrote:Ja postanowilam wreszcie troche poprasowac, torba spakowana, brakuje mi tylko biustonoszy do karmienia.
Moze macie do polecenia jakies sklepy, strony, zeby kupic taki miękki bez fiszbin na początek i bez wydawania miliona monet, bo chce zachowac na ten juz konkretniejszypatrzylam na h&m, bo tam kupuje zawsze, ale potrzebowalabym rozmiar 75e, a tam nie ma takiego
❤Ada&Pola❤
-
Ja niestety jestem w czarnej d... chociaż teoretycznie za chwilę 34 tydzień. Mam dla Małej sporo ciuchów z tych moich lumpeksow wstępnie przepranych, ale nie posegregowane i niepoprasowane. Mam też kołyske w piwnicy (do odświeżenia) i wózek (również do odświeżenia). Dla siebie nie mam nic. Jeszcze zostajecpołożna, z którą się spotykam na początku czerwca i laktator, bo tym razem kupię od razu na dwie piersi i chciałam Lansinoh. Nie wiem, od której strony się za to zabrać
-
Z miękkich biustonoszy u mnie się sprawdziły zwykle sportowe
jakoś wygodniej mi było - z przodu na zakładkę to łatwo było cycusia wyciągnąć
Ja po wizycie - szyjka twarda zamknieta,długa na 3,5 wiec przez miesiąc nic się nie skrocila mimo skurczy. Mały ma 2430 wiec i on przytyl bo mi też 2kg doszły i finalnie juz 16 kg na +. Zaraz się biorę za obiad i wyprasowac ostatnia partię ubranekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 12:18
PixiDixi, Nalia, MałaCzarna1988, katka84, dżelka, magdis, karolcia87 lubią tę wiadomość