LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Melbusia88 do nie do pojęcia jak można lekceważyć takie bóle nerki zwłaszcza w ciąży gdy są tak obciążone. Cale szczęście że masz dobrego gin. Życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia :*
PixiDixi to masz aktywnych tych chłopaków będzie wesoło po narodzinach
Co do ospy to może występować wys gorączka, nie jest regułą że ma się tylko krosty.
Ja się witam w 35 tc, zastanawiam się kiedy będzie najlepszy czas na przemeblowanie i ustawienie łóżeczka.
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Magdaq
Gratulacje dla Ciebie i Leosia, super że już jesteście razem i możesz go tulić
Pixi
Super że Cię przyjęli ma oddział, teraz na pewno jesteś spokojniejsza. A chłopaki nieźle szaleją w brzuszku, może chcą już się wydostać, w końcu to już tuż tuż.
Melbusia
Aż nie chce się wierzyć, że lekarka puściła Cię do domu z takim bólem nerki. Dobrze że wczoraj trafiłaś na porządnego lekarza i Cię przyjęli. Nerki to nie przelewki i to jeszcze w ciąży. Kciuki za Twoje zdrówko, trzymaj się tam.
-
Dzień dobry,
Melbusia, nie mam słów co do lekarki, która puściła mimo uszu informację o bólu nerki. Dobrze, że Twój lekarz jest ogarnięty i właściwie tobą pokierował.
Daj znać, jak się dziś czujesz!
Wiesz już, ile będziesz w szpitalu?
Pixi, Twoje chłopaki dają nadzieję na obrótaż ciężko mi sobie wyobrazić, jak oni są w stanie robić tam jeszcze takie akrobacje!
Aneczka, my mamy łóżeczko z woodies
My dziś mieliśmy jechać oglądać wózki, ale ja to chyba nie dam rady się ruszyć. Próbowałam się dodzwonić do fizjo, ale nie mógł rozmawiać i ma do mnie oddzwonić za niecałą godzinę. Już mu zapowiedziałam, by szukał miejsca w poniedziałek, bo kiepsko to widzę -
Pixi
No to trzymamy kciuki!Teraz już tylko szczęśliwie do mety! Za tydzien prosimy o raport:D. Cieszę sie że udalo się dostać, bo to co przydarzyło Ci się na IP to byla jakaś paranoja. A chłopaki nieźli tancerze, widać jeszcze mają tam miejsce jak się tak gimnastykują!
Melbusia
Kurcze kolejny przykład jaki mamy świetny NFZ. Dobrze że trafiłaś na lekarza z głową na karku bo wolałabym nie myśleć jak to mogło sie skończyć. Nie wyobrażam sobie tego
. Zdrówka!
Magda
Gratulacje!
Ania
Ja mam zwykle białe łóżeczko z Drewexu. Po złożeniu jest spoko, materac kupiłam porządniejszy. Ale ja nie mam miejsca na szaleństwa w kawalerce:), udalo się tylko wygospodarować kącik na łóżeczko 120x60 i biblioteczkę przerobiona kontenerkami na szafke na rzeczy Mlodego i jedna półkę w szafie:).. No i w ciagu roku, półtora jest wizja przeprowadzki i w nowym mieszkaniu urządzimy Młodemu pokoik.
Czy tylko ja jestem tak opóźniona? Już 3lipcowki sie rozpakowaly a do mnie dziś dopiero przyszły koszule do szpitala...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2522ed70915f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 13:30
Urszulka89, katka84, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Loczek spokojnie, ja dopiero dzisiaj wszystko ogarnęłam a koszule tez przyszły mi w tym tygodniu. A jakby nie było jestem 3 tygodnie do przodu także nie jest z Tobą źle za to ja jak widać się opierdzielałam
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Pixi
No to trzymamy kciuki!Teraz już tylko szczęśliwie do mety! Za tydzien prosimy o raport:D. Cieszę sie że udalo się dostać, bo to co przydarzyło Ci się na IP to byla jakaś paranoja. A chłopaki nieźli tancerze, widać jeszcze mają tam miejsce jak się tak gimnastykują!
Melbusia
Kurcze kolejny przykład jaki mamy świetny NFZ. Dobrze że trafiłaś na lekarza z głową na karku bo wolałabym nie myśleć jak to mogło sie skończyć. Nie wyobrażam sobie tego
. Zdrówka!
Magda
Gratulacje!
Ania
Ja mam zwykle białe łóżeczko z Drewexu. Po złożeniu jest spoko, materac kupiłam porządniejszy. Ale ja nie mam miejsca na szaleństwa w kawalerce:), udalo się tylko wygospodarować kącik na łóżeczko 120x60 i biblioteczkę przerobiona kontenerkami na szafke na rzeczy Mlodego i jedna półkę w szafie:).. No i w ciagu roku, półtora jest wizja przeprowadzki i w nowym mieszkaniu urządzimy Młodemu pokoik.
Czy tylko ja jestem tak opóźniona? Już 3lipcowki sie rozpakowaly a do mnie dziś dopiero przyszły koszule do szpitala...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2522ed70915f.jpg
Ja mam większość rzeczy do szpitala kupione ale pakować torbę zamierzam za jakieś 3 tygodnieLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
U mnie też szyjka miękka i skrócona. Już chyba taka uroda
. Na razie grzecznie koleś siedzi. A torbe spakuje pewnie w 35-36t. Muszę najpierw sobie sensowna torbe skombinować
, bo moja studencka w rozsypce, no i jeszcze pranie zrobić i prasowanie, dopiero kupiłam proszek i płyn bobaskowy
... Jelp byl w promo w Auchan, mam nadzieje że sie sprawdzi.
-
nick nieaktualnyPixi trzymam kciuki no i czekamy na pomyślne wieści.
Melbusia to jest nie do pomyślenia żeby w normalnym kraju takie rzeczy. Zawsze jak myślę że nasza służba zdrowia niczym mnie już nie zaskoczy to jednak coś się zdarza.
Ja dzisiaj doszłam do wniosku że muszę męża przycisnąć żeby poskładał łóżeczko bo nawet go nie odpakowałam nie wiem czy mam wszystkie części i czy jest z nim ok. A taj to będzie jeszcze czas na reklamację.
Moja torba do szpitala już od tygodnia gotowaPixiDixi lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:U mnie też szyjka miękka i skrócona. Już chyba taka uroda
. Na razie grzecznie koleś siedzi. A torbe spakuje pewnie w 35-36t. Muszę najpierw sobie sensowna torbe skombinować
, bo moja studencka w rozsypce, no i jeszcze pranie zrobić i prasowanie, dopiero kupiłam proszek i płyn bobaskowy
... Jelp byl w promo w Auchan, mam nadzieje że sie sprawdzi.
Ja mam małą walizkę co mąż bierze nie raz na szkolenie.
-
Melbusia masakra jak można tak potraktować ciężarna a potem się tłumacza gdyby coś się stało,ze nie sygnalizował nikt nic.Mam oytaniebo wiem,ze ty tez masz z tym problem jaka polecasz maść na hemoroidy zewnętrzne bo coś mi się chyba wybija
a chce coś sprawdzonego żeby szybko zeszło
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Melbusia masakra jak można tak potraktować ciężarna a potem się tłumacza gdyby coś się stało,ze nie sygnalizował nikt nic.Mam oytaniebo wiem,ze ty tez masz z tym problem jaka polecasz maść na hemoroidy zewnętrzne bo coś mi się chyba wybija
a chce coś sprawdzonego żeby szybko zeszło
Ja używam Posterisam, ale od tygodnia dopiero. Tyle, że ja żadnych objawów nie mam, tylko czuję taką kulkę na zewnątrz. Moja gin mówi, ze i tak ciężko ją usunąć przed porodem, bo dziecko juz mocno naciska i jest duzo gorszy przepływ krwi w odbycie. U Mamaginekolog to samo przeczytałam, żeby się nie łudzić, że przed porodem się wchłonie, ale po porodzie juz spokojnie takważne, żeby usunąć objawy, jesli u kogoś występują
-
Pixi cieszę się, że jesteście z maluchami już bezpieczni na oddziale i już tylko troszkę was dzieli od tego szczęśliwego dnia
Aneczka super, że wody ok i że do domku. Dużo zdrówka dla małej.
Kaktus gratuluję dobrych wieści, że maleństwo rośnie, oby tak dalej!
Dzięki za wszystkie kciuki
Ineczka tak jak napisała Uleczka już małe szanse że się coś zewnętrznego się wchlonie na tym etapie. Albo zaraz znów wylezie. Mi się już nie wchłania, ale smaruje po wyproznianiu, żeby nie było stanu zapalnego. Polecam posterisan H, proktohemolan, avenocanecz_kaa, PixiDixi lubią tę wiadomość