LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Melbusia bo rozumiem Ciebie zostawili? Mnie przeraza fakt ze znow musze w poniedziałek isc do tej poradnii patologii ciazy
i będę kwitla tam od 7
bo totolotek czy biora wg tego kto przyszedł czy wg wlasnego widzi mi się....
Pixi Ty juz pewnie spokojnaa Twoje maluchy szaleją, czułas to pezekrecanie ?
-
Aneczka zostawili mnie za drugą wizyta, kiedy już pojawilam się że skierowaniem po usg nerek. Robili mi kolejne usg, nadal jest to przewężenie miedniczek i kielichow, ale już nie boli.
Współczuję Ci kwitniecia w poradni, ale musimy się teraz uzbroić w cierpliwość x 3 -
Cześć wszystkim!
Współczuję Wam dziewczyny tych wizyt w szpitalach i tej niepewności przyjmą mnie czy nie przyjmą na oddział. I tak nic to przyjemnego tam leżeć. Czy w tym świecie coś może być pewnego? Tragedia.
Ja mam ginekologa, kardiologa i diabetologa w przyszłym tygodniu. Zobaczymy, co za kwiatki wyjdą po wizytach. -
Hej a ja caly weekend jestem z mężem na szkole rodzenia, taki kompaktowy kurs. Zobaczymy czy coś z tego nam się przyda, bo głównie mówią o naturalnym porodzie, a dopiero w poniedziałek okaże się, czy będą małą obracać, żeby dać nam szanse na porod sn czy jesteśmy skazani na cc z naszym super rzadkim polozeniem poprzecznym.. Byle do poniedzialku..
-
Hej dziewczyny.
Ja idę w poniedziałek na usg, nie mogę się doczekać aż zobaczę Malutką. Tak Was podczytuję i dziękuję Bogu, że ja tę ciążę przechodzę naprawdę dobrze.
Co prawda troszkę zaczęły mi puchnąć stopy, ale to jeszcze bez tragedii i jest już mi coraz ciężej, ale ogólnie czuję się świetnie!)
Dzidzia szaleje mi w brzuchu, raz napiera z lewej, raz z prawej. Ciekawi mnie czy już się obróciła główką w dół.. -
Melbusia , dla mnie to skandal, że z bólem nerkowym nie zostałaś przyjęta! Tyle km jazdy i Twojego cierpienia! Jak masz siły to jakaś skarga?, gamoń a nie lekarz!. Bardzo się cieszę, że jesteś już zaopiekowana:_*
Aneczka czy czułam te obracania?, czułam mega poruszenie w moim brzuchu tym bardziej, że ich aktywność mega wzrosła w szpitalu. W domu byli bardzo spokojni w stosunku do tego co jest teraz, nie wiem czym to wytłumaczyć... Ich pobudliwosc jest do tego stopnia, że mieli już 4xusg by ustalić ich pozycje do ktg!.
Edit:może przez to łóżko takie kozetkowe, prawie całą noc się wiercilam bo czułam pod dupa stelaż łóżka. Sama nie wiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 22:47
-
kkarolina89 wrote:Mój dzisiaj tak szaleje, że aż mnie to martwi, żeby nie zaplątał się sam w siebie
Wieczorem pierwszy raz w ciąży zaczął mnie brzuch boleć tak okresowo.. już myślałam, że się coś zaczyna ze stresu do kibelka poleciałam aż. Wzięłam ciepły prysznic położyłam się na lewym boku i całe szczęście się uspokoiło. Najlepsze, że mąż wczoraj piwko sobie wypił i jak zobaczył że tak sie kręcę to aż blady się zrobił i mówi 'ale to przecież jeszcze za wcześnie'. Kurcze no dla mnie też za wcześnie, ja jeszcze gotowa nie jestem psychicznie chybaniech posiedzi jeszcze chociaż że 2 tygodnie.
-
karolcia87 wrote:Moja wczoraj to samo, takie harce odwalała że nie wiedziałam czy się stresować czy co.
Wieczorem pierwszy raz w ciąży zaczął mnie brzuch boleć tak okresowo.. już myślałam, że się coś zaczyna ze stresu do kibelka poleciałam aż. Wzięłam ciepły prysznic położyłam się na lewym boku i całe szczęście się uspokoiło. Najlepsze, że mąż wczoraj piwko sobie wypił i jak zobaczył że tak sie kręcę to aż blady się zrobił i mówi 'ale to przecież jeszcze za wcześnie'. Kurcze no dla mnie też za wcześnie, ja jeszcze gotowa nie jestem psychicznie chybaniech posiedzi jeszcze chociaż że 2 tygodnie.
Ja w nocy miałam taki lekki, ale się przewróciłam na drugi bok, zasnęłam i przeszło.
❤Ada&Pola❤
-
Dobry dzień!, przenieśli mnie na patologie i jest mega wypas... Pokój 2 osobowy, łóżka super nowoczesne, łazienka, czysciutko i wow. Położne mile. Jej, szkoda, że to odstępstwo od reguły...
Miłego dnia Dziewczynki!!!!Mini89, melbusia88, Ove, katka84, Kaktus93, Urszulka89, Loczek2018, Vanilka, dżelka, anecz_kaa, krooolik, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Pixi super ze juz wygodniejsza salamoże się trochę wyspisz przez te ostatnie dni.
Ja kolejna noc ze budzę się po 1 i nie śpię do 4/5 do tego w nocy zgaga zabija
Dziś jedziemy na giełdę po truskawki jutro będę robić zapas dżemupóki się jeszcze kulam
-
Dzień dobry,
Pixi, bardzo, bardzo to lubię! Dobrze, że w końcu trafiłaś na salę w normalnych warunkach. Już wiesz kiedy dokładnie będzie cc?
Mini, jak robisz dżem?Szczerze mówiąc nigdy nie robiłam, a wczoraj zamroziłam tylko pudełeczko truskawek