LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pixi gratulacje!!! Bardzo siė cieszę, że wszystko z Wami dobrze, a problemy z oddychaniem u takiego maluszka są częste, na szczęście zazwyczaj przejściowe. Jak poczujesz sie na siłach to opowiedz więcej. Pozdrawiam ciepło.
Dziewczyny prosze trzymajcie kciuki za nas dziś- o 9 mam wizyte w szpitalu, będzie decyzja czy obrót zewnętrzny czy cc. Tak bardzo się boję.. Nie wiem co wybrać, chce jak najlepiej dla Kluski, boje sie podjac zla dla niej decyzje..
Caly weekend bylismy z mężem na szkole rodzenia i wiem, ze dalabym rade sprobowac sn, jestem gotowa psychicznie, mąż też, ale co jesli to tylko moje widzimisie a Kluska lezy w poprzek bo wymarzyla sobie cc? Wychodze z siebie z nerwów.
A pozniej jeszcze mam swojego gina i tez juz nasikalam do probowki, a wizyta o 16.spoko, juz nie raz tak mialam i nic sie z tym moczem nie dzieje a w lodowce to juz w ogole.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 07:16
-
Cuddlymuffin, trzymamy kciuki! Daj znać co lekarz Ci powiedział
u mnie synek tez ciągle w ułożeniu pośladkowym - już tracę nadzieje że się przekręci
ja popytam w środę na wizycie mojego gin o obrót zewnętrzny, choć on mi już z góry zapowiedział ze przy takim ułożeniu to tylko cc.
Nalia w sprawie moczu to u nas w laboratorium trzeba dostarczy w ciągu maks 2h
-
Pixi wielkie gratulacje i jeszcze wieksza zazdrość że już ich masz! Z oddychaniem da radę! Czekamy na wieści jak już dojdziesz do siebie
Cuddlemuffin kciuki za Ciebie i Twoja kluseczke ale przede wszystkim za lekarzy żeby pomogli podjąć ta najwlasciwsza dla Was decyzję!
A mnie od wczoraj łapią takie silne bóle po prawej stronie pleców... Powiedzcie proszę jak wyglądają bóle krzyżowe? Bo strasznie się boję że to coś z nerka zwłaszcza że wyszło coś nie tak w moczu (a teraz czekam na wyniki posiewu) a może to mały coś ucisnal nie tak? -
Pixi to cudownie, że masz już maluchy po tej stronie brzuszka
gratuluję! I zazdroszczę
Na pewno poczułaś ulgę
oddychaniem się nie martw, to pewnie tylko trudniejsze początki, a zaraz wszystko będzie super
jak wrócę ze szpitala, to was uzupełnię na pierwszej stronie.
-
PixiDixi wrote:Jestem rozpakowana!!!.Na sali pooperacyjne, chłopaki się grzeją w inkubatorkach. Waga 2450 i 2850,wzrost 49 i 50 cm. Janek (wiekszy) ma jakieś kłopoty z oddychaniem, ale wierzę, że to przejściowe. Urodzili się o 20.30 i 20.32.
Jak dojdę do siebie to zdam relacje:) buziaki!
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
PixiDixi wrote:Jestem rozpakowana!!!.Na sali pooperacyjne, chłopaki się grzeją w inkubatorkach. Waga 2450 i 2850,wzrost 49 i 50 cm. Janek (wiekszy) ma jakieś kłopoty z oddychaniem, ale wierzę, że to przejściowe. Urodzili się o 20.30 i 20.32.
Jak dojdę do siebie to zdam relacje:) buziaki! -
krooolik wrote:Gratulacje Pixi!! No to szybko poszło od przyjęcia. Na pewno wszytsko będzie dobrze
ja wczoraj miałam wizytę u położnej i super babka. Będę rodzic z nią w Chorzowie, już jesteśmy dogadane, zdecydowanie bezpieczniej będę się czuła niż przy pierwszym porodzie
Ooo a gdzie w Chorzowie będziesz rodzić? -
Jak dojdę do siebie to zdam relacje:) buziaki!
Gratulacje!!!
-
Pixi, gratulacje!!! Dawaj nam koniecznie w wolnych chwilach znać jak się czujecie
Coś się zaczęło dziać że przyspieszyli cc? Miała być chyba najwcześniej w środę ze względu na acard?
Cuddlemuffin, kciuki! Jeszcze są szanse że sama się dzidzia ułoży jak trzeba.
Melbusia, jak tam sapomoczucie? Masz już wszystkie wyniki? Będziesz wychodzić czy na razie leżakujesz w szpitalu? To jest ten szpital w którym zamierzałaś rodzić?
-
Co do moczu to ja tez juz nie jestem w stanie przetrzymac cala noc bez siusiania. Probke moczu oddaje z rana, jedyne co jest nie tak to ciezar wlasciwy ale wtedy od razu mowie lekarziwi ze to nie jest mocz po calkowicie przespanej nocy tylko taki rozcienczony
-
Magdis dzięki, już jest lepiej. W nocy już nie wypadało tętno małej, teraz ktg się ładne pisze. Jeszcze leżakuję, ale właśnie był obchod, posiew ujemny wyszedł, więc jeszcze usg, badanie i jeśli będzie ok, to dziś do domku. Trzymajcie kciuki.
anecz_kaa, Decadence, Nalia, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
Awww! Pixi!
Kurde tak coś przeczuwałam, myślałam nad Tobą wczoraj wieczorem
... Gratulacje! Buziaki dla Was i zdrówka dużo!
czekamy na relację jak troche okrzepniecie
Królik - Dolce Sonno, zaplacilam 91,- za 3koszule + paczkomat inpost. Polecam, polski producent, bawełna, jakościowo fajne, z napami, przed kolanko, na krótki rękaw, wzory fajne.
Link na allegro Dolce_Sonno i link na ich firmową stronę Dolce_Sonno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 09:01
krooolik lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Magdis dzięki, już jest lepiej. W nocy już nie wypadało tętno małej, teraz ktg się ładne pisze. Jeszcze leżakuję, ale właśnie był obchod, posiew ujemny wyszedł, więc jeszcze usg, badanie i jeśli będzie ok, to dziś do domku. Trzymajcie kciuki.
ładnie, myślę że wyjdziecie.Trzymam kciuki
-
Loczek2018 wrote:Awww! Pixi!
Królik - Dolce Sonno, zaplacilam 91,- za 3koszule + paczkomat inpost. Polecam, polski producent, bawełna, jakościowo fajne, z napami, przed kolanko, na krótki rękaw, wzory fajne.
Też mam z dolce sono trzy koszule. Fajny materiał i nie jakieś słoniki czy serduszka :pkrooolik lubi tę wiadomość
-
Duzaa wrote:Pixi wielkie gratulacje i jeszcze wieksza zazdrość że już ich masz! Z oddychaniem da radę! Czekamy na wieści jak już dojdziesz do siebie
Cuddlemuffin kciuki za Ciebie i Twoja kluseczke ale przede wszystkim za lekarzy żeby pomogli podjąć ta najwlasciwsza dla Was decyzję!
A mnie od wczoraj łapią takie silne bóle po prawej stronie pleców... Powiedzcie proszę jak wyglądają bóle krzyżowe? Bo strasznie się boję że to coś z nerka zwłaszcza że wyszło coś nie tak w moczu (a teraz czekam na wyniki posiewu) a może to mały coś ucisnal nie tak?
Bóle krzyżowe to tak jak podczas okresu, kiedy boli kosc krzyżowamnie przy tym plecy nie bolą, a już na 100% nie okolica nerek
w nocy dzis jak miałam, to wiedziałam kiedy jest skurcz, bo nagle ni z tego ni z owego ból narastał (razem z napięciem brzucha), a po jakiejs 1-2 minutach puszczał. Ja jestem na 100% pewna, że to to, bo przez całą ciążę nie mam problemów z plecami, a te bóle krzyżowe pojawiała się tylko późnym wieczorem.
-
Loczek2018 wrote:Awww! Pixi!
czekamy na relację jak troche okrzepniecie
Dziewczyny a bierzecie ze soba do szpitala cienkie szlafroki? Bo jak bedzie taki upal to nie wiem czy jest sens...