LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Dzisiaj byłam na pierwszym KTG. Wszystko ok. Skurcze hmmm ciężko nazwać to skurczami
praktycznie nic się nie zapisało. Tętno maluszka od 2 tyg troche spadło zawsze było około 140. Teraz 120-130. Też u Waszych maluszków zauważyliście coś takiego? Położna mówi że jest ok.
-
MałaCzarna1988 wrote:Hej. Dzisiaj byłam na pierwszym KTG. Wszystko ok. Skurcze hmmm ciężko nazwać to skurczami
praktycznie nic się nie zapisało. Tętno maluszka od 2 tyg troche spadło zawsze było około 140. Teraz 120-130. Też u Waszych maluszków zauważyliście coś takiego? Położna mówi że jest ok.
MałaCzarna1988 lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Blama wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!
już niedługo dostaniecie najcudoeniejszy prezent
Terka - nie wydaje mi się, żeby objawy miały coś wspólnego z ciąża, chyba jednak coś Cię bierze.
Ineczka - piękna waga małego!
U mnie do porodu (lub daty zgłoszenia się do szpitala) - 13 dni.. Jestem przerażona.blama lubi tę wiadomość
-
MałaCzarna1988 wrote:Hej. Dzisiaj byłam na pierwszym KTG. Wszystko ok. Skurcze hmmm ciężko nazwać to skurczami
Jak najbardziej jest to normalneMałaCzarna1988 lubi tę wiadomość
-
Blama no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, świętujecie z mężem jakoś? My mamy w sierpniu 3 rocznice ślubu i juz powoli mysle co by tu zrobic- po całej ciąży wyrzeczeń marzy mi sie sushi:) a że mąż jest wielkim fanem kuchni japońskiej to nie bedzie problemu go namowic. Mysle, ze 6tygodniowego malucha mozna by juz w wózku wziac ze soba, jak myslicie? W przeciwnym razie zamowimy do domu sushi:)
-
cuddlemuffin wrote:Blama no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, świętujecie z mężem jakoś? My mamy w sierpniu 3 rocznice ślubu i juz powoli mysle co by tu zrobic- po całej ciąży wyrzeczeń marzy mi sie sushi:) a że mąż jest wielkim fanem kuchni japońskiej to nie bedzie problemu go namowic. Mysle, ze 6tygodniowego malucha mozna by juz w wózku wziac ze soba, jak myslicie? W przeciwnym razie zamowimy do domu sushi:)❤Ada&Pola❤
-
mój łobuz na KTG sobie słodko spał i kompletnie NIC nie było go w stanie obudzić. Tętno również w dół, około 130
Za to jak tylko skończyliśmy badanie KTG, które w sumie niewiele dało - maluch zaczął zwyczajowo fikać i brykać. Ciekawe po kim ma taki charakterek .....terka, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Blama no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, świętujecie z mężem jakoś? My mamy w sierpniu 3 rocznice ślubu i juz powoli mysle co by tu zrobic- po całej ciąży wyrzeczeń marzy mi sie sushi:) a że mąż jest wielkim fanem kuchni japońskiej to nie bedzie problemu go namowic. Mysle, ze 6tygodniowego malucha mozna by juz w wózku wziac ze soba, jak myslicie? W przeciwnym razie zamowimy do domu sushi:)
Myślę, że jak najbardziej, powiem Ci że mamy plan z mężem po narodzinach małej właśnie nie zamykać się w domu tylko w ramach możliwości oczywiście zabierać ją wszędzie a co z tego wyjdzie..Dziś poświętujemy kolacyjką na mieście a przy okazji odbiorę wyniki GBS i zaliczę Rossmana
-
My w sierpniu mamy 10 rocznicę ślubu i chciałam to połączyć z chrzcinami, ale to za wcześnie - dziecko za małe i siostra rodzi pod sam koniec lipca - drugi za mały brzdąc. Więc impreza przesunie się na wrzesień. Mam nadzieję, że wrzesień będzie ładny, tak sobie wymarzyłam, no zobaczymy.
-
nick nieaktualnyJa mam katar ciągle od praktycznie kilku tygodni i tu ciekawostka gin powiedział że mogę mieć jakaś alergie której nigdy nie miałam i po ciąży przejdzie.
Ja za niedługo mam pierwszą rocznicę ślubu mieliśmy ją świętować na jakimś romantycznym weekendzie we dwoje ale planu nieco uległy modyfikacjami i skończy się na kolacji we troje
Ja dzisiaj wizytuje proszę tradycyjnie o kciukianecz_kaa lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Blama no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu, świętujecie z mężem jakoś? My mamy w sierpniu 3 rocznice ślubu i juz powoli mysle co by tu zrobic- po całej ciąży wyrzeczeń marzy mi sie sushi:) a że mąż jest wielkim fanem kuchni japońskiej to nie bedzie problemu go namowic. Mysle, ze 6tygodniowego malucha mozna by juz w wózku wziac ze soba, jak myslicie? W przeciwnym razie zamowimy do domu sushi:)
-
MałaCzarna1988 wrote:Od pewnego czasu też mam katar ale tylko katar bez innych objawów. Terka też mi się wydaje ze Cie coś bierze. Chyba że to osłabienie organizmu
Tak, chyba takie wnioski wysnułam ze lekko musiało mnie przewiać. No cóż, trzeba żyćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
katka84 wrote:My w sierpniu mamy 10 rocznicę ślubu i chciałam to połączyć z chrzcinami, ale to za wcześnie - dziecko za małe i siostra rodzi pod sam koniec lipca - drugi za mały brzdąc. Więc impreza przesunie się na wrzesień. Mam nadzieję, że wrzesień będzie ładny, tak sobie wymarzyłam, no zobaczymy.
My tez chrzcimy poczatkiem wrzesnia. Teraz 23 mamy isc na roczek do szwagierki corki, ale szczerze to nie mam ochoty tyle godzin siedziec i latac za dziewczynami
A na 10 rocznice slubu - za 3 lata- mamy jechac na Kube, ale tak mnie dzis maz wkurza, ze chwilowo to mysle o rozwodzie/ ubiciu gada a nie o rocznicykatka84 lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:My tez chrzcimy poczatkiem wrzesnia. Teraz 23 mamy isc na roczek do szwagierki corki, ale szczerze to nie mam ochoty tyle godzin siedziec i latac za dziewczynami
A na 10 rocznice slubu - za 3 lata- mamy jechac na Kube, ale tak mnie dzis maz wkurza, ze chwilowo to mysle o rozwodzie/ ubiciu gada a nie o rocznicy
Przejdzie Ci do tego czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 11:21
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:nie wiem, juz za mocno przegina a argementy nie trafaiają i pisze mi: hormony Ci buzują.... taka rozmowa z nim
Jezu jakbym słyszała mojego. Szlak mnie trafia jak tak mówi zwlaszcza jak mam uzasadnione powody do bycia wkurzoną.
Dzisiaj po jego sobotnich wybrykach skończyły nam się ciche dni głównie dzięki nagraniu serduszka po ktg i wizycie
-
Dziewczyny, czy któraś z Was ma taki ból krocza: na samym dole, jakby wzdłuż warg sromowych i pachwin, nasilający się podczas wstawania z łóżka lub przewracania się? Jak leżę,to nic nie boli. Jak wstaje z łóżka, to gorzej, przy chodzeniu boli trochę. Nie wiem, czy to naciągnięte miesnie, czy ból kości. Samo spojenie łonowe jakby na wysokości wzgórka łonowego nie boli.❤Ada&Pola❤
-
Biedronka89 wrote:Jezu jakbym słyszała mojego. Szlak mnie trafia jak tak mówi zwlaszcza jak mam uzasadnione powody do bycia wkurzoną.
Dzisiaj po jego sobotnich wybrykach skończyły nam się ciche dni głównie dzięki nagraniu serduszka po ktg i wizycie
U Nas rozbija sie o wydatki, bo jesli chodzi o dom to nic jest nie potrzebne i ja np placiłam za cale malowanie, a jesli chodzi o maszyny czy cos do ziemii za naprawde gruba kase to zaden problem! Teraz akurat jest awantura kto ma zaplacic za lozko sypialniane...no kurde jak ja mam sama sobie za wszytsko placic + non stop jestem sama z dziecmi, bo szanowny nie ma czasu i przychodzi z pracy i idzie w pizdu, wraca po 20
! To ja mam go w dupie. Serio. Za moja pensje + alimenty ktore niskie nie beda to nie bede musiała sie o nic prosic, bo liczyc na niego ostanio nie mozna niestety.