LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:Biedronka89 chciałaś to masz :p
Cynamonkowa nie chce Cie martwić ale on się nie zmieni :p mam taki egzemplarz w domu... I niestety ma problemy sprzątać po sobie a co dopiero coś więcej. Nie powiem kilka razy w roku zdarza mu się zryw :p ale on kapie dzieci i kładzie spać no i po pracy ma gospodarstwo więc latem wiosna go nie ma. Dziś z resztą też -
anecz_kaa wrote:Oni tak nie mają :p
Marikita lubi tę wiadomość
-
Ja się dziś pochwalę że naszło mnie i zrobiłam z córką sałatkę owocową Gdzie od dwóch tygodni nie mogłam patrzyć na owoce.
Co do męża to pomaga i jakbym go poprosiła to by wszystko zrobil ale ja jestem egzemplarz z serii "ja to sobie sama bo zrobię po mojemu" :p No ale jak mój zacznie sprzątać zrobi to dwa razy dłużej ale chyba nawet porządniej.
No i po 8 latach małżeństwa nigdy od niego nie usłyszałam, żebym sama to zrobiła jak go o coś poproszęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 19:03
Ankakalina1987 lubi tę wiadomość
-
Mój mąż na szczęście też jest mega pomocny - jak bolała mnie głowa przez kilka dni to sam wysprzątał na błysk całe mieszkanie po remoncie (a trochę zachodu z tym było), ugotuje obiad, zadba o to, by w mieszkaniu niczego nie brakowało.
Na szczęście też nie ma problemu z prasowaniem, bo ja tego nie cierpię, choć staram się byśmy robili to wymiennie -
shadee wrote:kurcze, a ja ani raz nie wymiotowałam
zdarza się, że mnie mdli - owszem
ale bez efektów ubocznych -
shadee wrote:kurcze, a ja ani raz nie wymiotowałam
zdarza się, że mnie mdli - owszem
ale bez efektów ubocznych
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Szczęściara mogę oddać trochę porcelanek heh bo ja niedługo zamieszkam na dywaniku łazienkowym
mnie tak ostatnio meczy ale dziwnie bo w nocy - potrafię się obudzić i zerwać do łazienki w ostatniej chwili w dzień już jest spokojniej na szczęście bo ciężko było w pracy wytrzymać
-
Już po wizycie, tak się prezentujemy w 9 tygodniu https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72ce82bff1e3.jpg
anecz_kaa, Urszulka89, Sabinkak, muminka83, PixiDixi, shadee, pi84, gapa25, Niecierpliwa123, kasiuleks, Loczek2018, karolcia87, bbeczka91, Mini89, Cynamonkowaaa, Marikita, Agniechaaaa, KarolinaDe lubią tę wiadomość