LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór chyba muszę zrezygnować z pracy, bo nie nadążam za wami
Mogę prosić o dopisanie i jestem z PoznaniaMarikita lubi tę wiadomość
-
Mini89 wrote:mnie tak ostatnio meczy ale dziwnie bo w nocy - potrafię się obudzić i zerwać do łazienki w ostatniej chwili w dzień już jest spokojniej na szczęście bo ciężko było w pracy wytrzymać
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Trzymam kciuki dziewczyny za jutrzejsze wizyty A i żelek tez trzyma
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cześć dziewczyny. Mam problem, obudziłam sie dziś rano i jak podcierałam się na papierze miałam kilka czarnych skrzepów - z 4 male, takie kilkumilimetrowe. Czarne, czarno brązowe, nie ma żywej krwi. Teraz byłam w wc w pracy i zaczęły mi sie pojawiać brązowe upławy. Szczerze mówiąc przeraziłam sie, nic poza tym sie nie dzieje, ale nie mam tez nru do gin żeby spytac czy to normalne. I nie wiem co robic, siedziec w robocie czy gdzies sie z tym zgłosić. Nie biorę żadnych leków, jestem w 7tyg, a we wt na usg wszystko wyglądało prawidłowo. Miałyście cos takiego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 08:00
-
Hej dziewczyny, wczoraj miałam nieplanowaną wizytę u gin. Z dobrych wiadomości to widziałam zarodek i pulsujace serduszko, że złych- powodem wizyty było plamienie, wiec zalecany oszczędzający tryb życia.
Loczek2018 spróbuj umówić się jeszcze dziś do lekarza. Takie brązowe plamienia, jeśli nie towarzyszy im silny ból brzucha (jak na miesiaczke) zazwyczaj nie wróży nic złego, ale jak sprawdzisz będziesz spokojna. W moim przypadku pani dr znalazła jakąś zmianę na szyjce, która prawdopodobnie puściła krew. stad te plamienia.Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Cześć dziewczyny. Mam problem, obudziłam sie dziś rano i jak podcierałam się na papierze miałam kilka czarnych skrzepów - z 4 male, takie kilkumilimetrowe. Czarne, czarno brązowe, nie ma żywej krwi. Teraz byłam w wc w pracy i zaczęły mi sie pojawiać brązowe upławy. Szczerze mówiąc przeraziłam sie, nic poza tym sie nie dzieje, ale nie mam tez nru do gin żeby spytac czy to normalne. I nie wiem co robic, siedziec w robocie czy gdzies sie z tym zgłosić. Nie biorę żadnych leków, jestem w 7tyg, a we wt na usg wszystko wyglądało prawidłowo. Miałyście cos takiego?
Krwawienia) pewnie dostaniesz luteinę lub Duphaston i trochę poleżysz w domu. Będzie dobrze i daj znać po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 08:23
-
Szczerze mówiąc to nigdy nie byłam taka panikara. Jakieś 9lat temu miała krwotok z dróg rodnych niewiadomego pochodzenia to moj przyszły mąż zaciagnal mnie do szpitala bo bagatelizowałam. A teraz się stresuje uplawami jakimis... I kilkoma skrzepikami... Masakra jakas
-
Loczek, jeśli doszłaś, to macica się lekko kurczy i wtedy mogło peknąć jakieś naczynko, stad plamienie. Ale to tylko hipotezy, lekarz powinien znaleźć źródło plamienia i jeśli się da to mu zaradzić.
Ja chyba jednak pojechala bym na umówioną wizytę do gin,bo o tej godzinie na IP to chyba tylko pilne przypadki?