X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    A może macie jakiś sprawdzony przepis na pasztecicki takie do barszczu jestem całkowita noga kulinarna mąż jest kucharzem a ja chciałam coś w tym roku od siebie zrobić a pasztecicki za mną chodzą :))
    Ja robię z ciasta francuskiego. Na patelni podpiekam pieczarki. Gotuję kapustę kiszoną tak by była miękka. Mieszam z pieczarkami. Robię też z samymi pieczarkami ale wtedy ser dodaje. Ciasto francuskie na kwadraty i w środek farsz. Następnie formuje koperty. Reszta jak w przepisie pieczenia na opakowaniu.

PixiDixi, po_prostu_ja, Urszulka89, Lena21 lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• kashanti Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 grudnia 2017, 19:20

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Ja robię z ciasta francuskiego. Na patelni podpiekam pieczarki. Gotuję kapustę kiszoną tak by była miękka. Mieszam z pieczarkami. Robię też z samymi pieczarkami ale wtedy ser dodaje. Ciasto francuskie na kwadraty i w środek farsz. Następnie formuje koperty. Reszta jak w przepisie pieczenia na opakowaniu.
    Muminka,bardzo dziekuje za przepis <3 . Fajny pomysl,do tej pory jadalam drożdżowe a to ciasto jest delikatniejsze i o to chodzi.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka masz rację, fajnie jak facet gotuje :)

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Mam nadzieje że w ptk gin pozwoli mi wrócić do pracy bo kota tu dostane:). Siedzę sama w domku, na drzewie pod oknem pozawieszalam kule z Lidla dla sikorek - cale stadka przylatują:), a do tego na starym studenckim laptopie odgrzebałam grę the Sims 3 i rozmnażam simów na potęgę hahaha... :) wiec generalnie świruje:). Mogę wam podesłać super przepis na pierniki, robię z niego od wielu lat.
    Pożycz trochę czasu i spokoju :)

PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mnie namówiły. Nie jestem dla Pani. Podobno Pani pracuje to proszę się pracą zająć.
    Pozdrawiam

PixiDixi, po_prostu_ja, Alfa_Centauri, Tinnera, Lena21, bbeczka91, Marikita, Magic, Loczek2018 lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kashanti zgloszona juz do administracji. Agniechaa rowniez to zrobi wieczorem jednakze apeluje do wszystkich dziewczyn z naszego watku aby zglosily post kashanti wpisujac swoje uwagi. Ja zawnioskowalam o bana !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 16:14

muminka83, Alfa_Centauri, Tinnera, Vanilka, anecz_kaa, M@ziii, Marikita, Loczek2018 lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już to kilka razy zrobiłam jak obrażała innych. Problem polega na tym, że ta Pani wszystkich a jej uwagi nie można zwrócić.
    Pani była na kilku wątkach i nikt z nią już nie chce rozmawiać. Przypuszczam że skoro obcych potrafi poniżyć to co z bliskimi. Pewnie nie mają łatwo. Kolejna sprawa zawsze może założyć inne konto i znowu dać czad. Liczę więc do 1000. Stres mija jak dobijam 800.

Marikita lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 6 grudnia 2017, 23:00

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważam, ze nie potrzebnie zawracamy uwagę na te posty. ;)

Jak tam? U Was już zima? Biało za oknami? ;)

PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość

3i499vvjq8tpbt16.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,najlepszy sposob na takie...ignorowac.

muminka83, po_prostu_ja lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak biało. Pięknie jest.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popadal snieg i teraz deszcz wiec slabo...

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w nocy padał śnieg, a przed południem już deszcz, wiec po śniegu ani śladu :p

Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :p

3i499vvjq8tpbt16.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    U mnie w nocy padał śnieg, a przed południem już deszcz, wiec po śniegu ani śladu :p

Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :p
    Wszystko będzie dobrze. Nie ma innej opcji.

PixiDixi lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:

Wiem ,taki sam stan zawsze przechodze i ostatnio pomaga mi sluchanie muzyki relaksacyjnej zen.

Loczek2018 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć u mnie pada teraz od nowa :) Mikołaj we środę mam nadzieje na najpiekniejszy prezent czyli pierwsze zdjęcie mojej Fasolki:)

Marikita, Magic lubią tę wiadomość

• Alfa_Centauri Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:

Zazdroszczę jutrzejszej wizyty. Ja musze czekać do 21 grudnia na USG prenatalne. A mogłabym codziennie chodzic podgladać naszą kruszynkę :)

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png
    [*] luty 2017 - 6 tc ; [*] grudzień 2017 - 12 tc
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas szybko zleci Alfa :)

• Nalia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Cynamonkowa-samych dobrych wrażeń wizyty! ;) pochwal sie potem ;)

Dziewczyny jak ja lubię patrzeć na te wasze zdjęcia maluszkow ;) jejciu piękne to :D ja dopiero idę teraz przed świętami... To będzie (zależy jak liczyć :P ) 11-12 tydzień. Wiec z drugiej strony będzie juz tyle widać... :D o ile sie nie obrazi ze znów mu przeszkadzamy i postanowi sie schować XD
    Ja też dopiero przed świętami, jeszcze 2 tygodnie, ale właśnie powinien być już większy i bardziej widoczny. :)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ