LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka wrote:A może macie jakiś sprawdzony przepis na pasztecicki takie do barszczu jestem całkowita noga kulinarna mąż jest kucharzem a ja chciałam coś w tym roku od siebie zrobić a pasztecicki za mną chodzą
)
PixiDixi, po_prostu_ja, Urszulka89, Lena21 lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Ja robię z ciasta francuskiego. Na patelni podpiekam pieczarki. Gotuję kapustę kiszoną tak by była miękka. Mieszam z pieczarkami. Robię też z samymi pieczarkami ale wtedy ser dodaje. Ciasto francuskie na kwadraty i w środek farsz. Następnie formuje koperty. Reszta jak w przepisie pieczenia na opakowaniu.
. Fajny pomysl,do tej pory jadalam drożdżowe a to ciasto jest delikatniejsze i o to chodzi.
-
Loczek2018 wrote:Mam nadzieje że w ptk gin pozwoli mi wrócić do pracy bo kota tu dostane:). Siedzę sama w domku, na drzewie pod oknem pozawieszalam kule z Lidla dla sikorek - cale stadka przylatują
, a do tego na starym studenckim laptopie odgrzebałam grę the Sims 3 i rozmnażam simów na potęgę hahaha...
wiec generalnie świruje:). Mogę wam podesłać super przepis na pierniki, robię z niego od wielu lat.
PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Kashanti zgloszona juz do administracji. Agniechaa rowniez to zrobi wieczorem jednakze apeluje do wszystkich dziewczyn z naszego watku aby zglosily post kashanti wpisujac swoje uwagi. Ja zawnioskowalam o bana !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 16:14
muminka83, Alfa_Centauri, Tinnera, Vanilka, anecz_kaa, M@ziii, Marikita, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Już to kilka razy zrobiłam jak obrażała innych. Problem polega na tym, że ta Pani wszystkich a jej uwagi nie można zwrócić.
Pani była na kilku wątkach i nikt z nią już nie chce rozmawiać. Przypuszczam że skoro obcych potrafi poniżyć to co z bliskimi. Pewnie nie mają łatwo. Kolejna sprawa zawsze może założyć inne konto i znowu dać czad. Liczę więc do 1000. Stres mija jak dobijam 800.Marikita lubi tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:U mnie w nocy padał śnieg, a przed południem już deszcz, wiec po śniegu ani śladu :p
Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :pPixiDixi lubi tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:U mnie w nocy padał śnieg, a przed południem już deszcz, wiec po śniegu ani śladu :p
Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :pLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :p -
terka wrote:Cynamonkowa-samych dobrych wrażeń wizyty!
pochwal sie potem
Dziewczyny jak ja lubię patrzeć na te wasze zdjęcia maluszkowjejciu piękne to
ja dopiero idę teraz przed świętami... To będzie (zależy jak liczyć
) 11-12 tydzień. Wiec z drugiej strony będzie juz tyle widać...
o ile sie nie obrazi ze znów mu przeszkadzamy i postanowi sie schować
❤Ada&Pola❤