LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka wrote:A może macie jakiś sprawdzony przepis na pasztecicki takie do barszczu jestem całkowita noga kulinarna mąż jest kucharzem a ja chciałam coś w tym roku od siebie zrobić a pasztecicki za mną chodzą )
PixiDixi, po_prostu_ja, Urszulka89, Lena21 lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Ja robię z ciasta francuskiego. Na patelni podpiekam pieczarki. Gotuję kapustę kiszoną tak by była miękka. Mieszam z pieczarkami. Robię też z samymi pieczarkami ale wtedy ser dodaje. Ciasto francuskie na kwadraty i w środek farsz. Następnie formuje koperty. Reszta jak w przepisie pieczenia na opakowaniu.
-
Loczek2018 wrote:Mam nadzieje że w ptk gin pozwoli mi wrócić do pracy bo kota tu dostane:). Siedzę sama w domku, na drzewie pod oknem pozawieszalam kule z Lidla dla sikorek - cale stadka przylatują, a do tego na starym studenckim laptopie odgrzebałam grę the Sims 3 i rozmnażam simów na potęgę hahaha... wiec generalnie świruje:). Mogę wam podesłać super przepis na pierniki, robię z niego od wielu lat.
PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Kashanti zgloszona juz do administracji. Agniechaa rowniez to zrobi wieczorem jednakze apeluje do wszystkich dziewczyn z naszego watku aby zglosily post kashanti wpisujac swoje uwagi. Ja zawnioskowalam o bana !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 16:14
muminka83, Alfa_Centauri, Tinnera, Vanilka, anecz_kaa, M@ziii, Marikita, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Już to kilka razy zrobiłam jak obrażała innych. Problem polega na tym, że ta Pani wszystkich a jej uwagi nie można zwrócić.
Pani była na kilku wątkach i nikt z nią już nie chce rozmawiać. Przypuszczam że skoro obcych potrafi poniżyć to co z bliskimi. Pewnie nie mają łatwo. Kolejna sprawa zawsze może założyć inne konto i znowu dać czad. Liczę więc do 1000. Stres mija jak dobijam 800.Marikita lubi tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:U mnie w nocy padał śnieg, a przed południem już deszcz, wiec po śniegu ani śladu :p
Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :pPixiDixi lubi tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:U mnie w nocy padał śnieg, a przed południem już deszcz, wiec po śniegu ani śladu :p
Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :pLoczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :p -
terka wrote:Cynamonkowa-samych dobrych wrażeń wizyty! pochwal sie potem
Dziewczyny jak ja lubię patrzeć na te wasze zdjęcia maluszkow jejciu piękne to ja dopiero idę teraz przed świętami... To będzie (zależy jak liczyć ) 11-12 tydzień. Wiec z drugiej strony będzie juz tyle widać... o ile sie nie obrazi ze znów mu przeszkadzamy i postanowi sie schować❤Ada&Pola❤