X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    A może macie jakiś sprawdzony przepis na pasztecicki takie do barszczu jestem całkowita noga kulinarna mąż jest kucharzem a ja chciałam coś w tym roku od siebie zrobić a pasztecicki za mną chodzą :))
    Ja robię z ciasta francuskiego. Na patelni podpiekam pieczarki. Gotuję kapustę kiszoną tak by była miękka. Mieszam z pieczarkami. Robię też z samymi pieczarkami ale wtedy ser dodaje. Ciasto francuskie na kwadraty i w środek farsz. Następnie formuje koperty. Reszta jak w przepisie pieczenia na opakowaniu.

PixiDixi, po_prostu_ja, Urszulka89, Lena21 lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• kashanti Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 grudnia 2017, 19:20

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Ja robię z ciasta francuskiego. Na patelni podpiekam pieczarki. Gotuję kapustę kiszoną tak by była miękka. Mieszam z pieczarkami. Robię też z samymi pieczarkami ale wtedy ser dodaje. Ciasto francuskie na kwadraty i w środek farsz. Następnie formuje koperty. Reszta jak w przepisie pieczenia na opakowaniu.
    Muminka,bardzo dziekuje za przepis <3 . Fajny pomysl,do tej pory jadalam drożdżowe a to ciasto jest delikatniejsze i o to chodzi.

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka masz rację, fajnie jak facet gotuje :)

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Mam nadzieje że w ptk gin pozwoli mi wrócić do pracy bo kota tu dostane:). Siedzę sama w domku, na drzewie pod oknem pozawieszalam kule z Lidla dla sikorek - cale stadka przylatują:), a do tego na starym studenckim laptopie odgrzebałam grę the Sims 3 i rozmnażam simów na potęgę hahaha... :) wiec generalnie świruje:). Mogę wam podesłać super przepis na pierniki, robię z niego od wielu lat.
    Pożycz trochę czasu i spokoju :)

PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mnie namówiły. Nie jestem dla Pani. Podobno Pani pracuje to proszę się pracą zająć.
    Pozdrawiam

PixiDixi, po_prostu_ja, Alfa_Centauri, Tinnera, Lena21, bbeczka91, Marikita, Magic, Loczek2018 lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kashanti zgloszona juz do administracji. Agniechaa rowniez to zrobi wieczorem jednakze apeluje do wszystkich dziewczyn z naszego watku aby zglosily post kashanti wpisujac swoje uwagi. Ja zawnioskowalam o bana !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 16:14

muminka83, Alfa_Centauri, Tinnera, Vanilka, anecz_kaa, M@ziii, Marikita, Loczek2018 lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już to kilka razy zrobiłam jak obrażała innych. Problem polega na tym, że ta Pani wszystkich a jej uwagi nie można zwrócić.
    Pani była na kilku wątkach i nikt z nią już nie chce rozmawiać. Przypuszczam że skoro obcych potrafi poniżyć to co z bliskimi. Pewnie nie mają łatwo. Kolejna sprawa zawsze może założyć inne konto i znowu dać czad. Liczę więc do 1000. Stres mija jak dobijam 800.

Marikita lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 6 grudnia 2017, 23:00

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważam, ze nie potrzebnie zawracamy uwagę na te posty. ;)

Jak tam? U Was już zima? Biało za oknami? ;)

PixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość

3i499vvjq8tpbt16.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,najlepszy sposob na takie...ignorowac.

muminka83, po_prostu_ja lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak biało. Pięknie jest.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popadal snieg i teraz deszcz wiec slabo...

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w nocy padał śnieg, a przed południem już deszcz, wiec po śniegu ani śladu :p

Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :p

3i499vvjq8tpbt16.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    U mnie w nocy padał śnieg, a przed południem już deszcz, wiec po śniegu ani śladu :p

Z jednej strony nie mogę doczekać się już jutrzejszej wizyty, a z drugiej tak się zaczynam stresować na sama myśl, ze ojej :p
    Wszystko będzie dobrze. Nie ma innej opcji.

PixiDixi lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:

Wiem ,taki sam stan zawsze przechodze i ostatnio pomaga mi sluchanie muzyki relaksacyjnej zen.

Loczek2018 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć u mnie pada teraz od nowa :) Mikołaj we środę mam nadzieje na najpiekniejszy prezent czyli pierwsze zdjęcie mojej Fasolki:)

Marikita, Magic lubią tę wiadomość

• Alfa_Centauri Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:

Zazdroszczę jutrzejszej wizyty. Ja musze czekać do 21 grudnia na USG prenatalne. A mogłabym codziennie chodzic podgladać naszą kruszynkę :)

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png
    [*] luty 2017 - 6 tc ; [*] grudzień 2017 - 12 tc
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas szybko zleci Alfa :)

• Nalia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Cynamonkowa-samych dobrych wrażeń wizyty! ;) pochwal sie potem ;)

Dziewczyny jak ja lubię patrzeć na te wasze zdjęcia maluszkow ;) jejciu piękne to :D ja dopiero idę teraz przed świętami... To będzie (zależy jak liczyć :P ) 11-12 tydzień. Wiec z drugiej strony będzie juz tyle widać... :D o ile sie nie obrazi ze znów mu przeszkadzamy i postanowi sie schować XD
    Ja też dopiero przed świętami, jeszcze 2 tygodnie, ale właśnie powinien być już większy i bardziej widoczny. :)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ