LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Na to USG chcemy iść razem z mężem wiec niech cyrków nie robi ale nie... Bedzie juz duży maluch to mysle ładnie sie pokaże ja nie mam moze jakiś mega stresów ale chciałabym zobaczyć malucha po prostu ale jeszcze 2 tygodnie i kto wie moze nam pomacha?
Muminka super ze sie nie dałaś babeczka tylko na to czekała zeby mieć satysfakcję (uwierz mi żadna pani...) ona ma niesamowicie nudne życie. Pokażmy jej że nas tez nudzi to moze odpuści. Na jad nie ma rady, prócz olewki. Nie tłumacz jej sie, nie rozmawiaj nie odpowiadaj. Totalna ignorancja... Ja uwielbiam pierniczki! Jeju my kupujemy w sklepie teraz bo mam taka ochotę na nie ze szok! Babeczka w sklepie gdzie kupujemy juz od wejścia kojarzy męża ale musze kiedys znów spróbować (kiedys piekłam dużo z rodzicami takie super, teraz od paru lat nie piekę... ) czas wrócić do starych nawyków❤Ada&Pola❤
-
PixiDixi wrote:Dziewczyny co kupujecie swoim mezczyznom pod choinkę? ,nie mam kompletnie pomysłu
PixiDixi lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
A ja po wizycie Torbiele się zmniejszyły, Aga- możesz mi dopisać serduszko Termin wg USG to 22 lipca Ciąża jest troszkę starsza stąd zmiany w moim suwaczku Pani doktor założyła mi kartę ciąży, dostałam skierowanie na badania i na USG prenatalne:) Zdjęcia niestety nie mam, bo ten na którym robi nie drukuje zdjęć, a ten który drukuje był zamknięty na klucz bo druga lekarka jeszcze nie dojechała. Ale za 2 tygodnie będę mieć już na pewno Coś mi mówiła że teraz naszym celem jest żeby pęcherzyk był bardziej jednolity, bo nie jest idealnie owalny, czy któraś z Was wie o co może chodzić?
karolcia87, PixiDixi, Lena21, pi84, gapa25, bbeczka91, Marikita, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
I czy Wy też odczuwacie ból przy badaniu ginekologicznym? Bo dzisiaj mnie trochę uciskała po brzuszku i bolało i boli nawet trochę do teraz... Do tego zauważyłam dzisiaj linię idącą od pępka w dół, czy to nie za wcześnie?
-
Cynamonkowaaa wrote:A ja po wizycie Torbiele się zmniejszyły, Aga- możesz mi dopisać serduszko Termin wg USG to 22 lipca Ciąża jest troszkę starsza stąd zmiany w moim suwaczku Pani doktor założyła mi kartę ciąży, dostałam skierowanie na badania i na USG prenatalne:) Zdjęcia niestety nie mam, bo ten na którym robi nie drukuje zdjęć, a ten który drukuje był zamknięty na klucz bo druga lekarka jeszcze nie dojechała. Ale za 2 tygodnie będę mieć już na pewno Coś mi mówiła że teraz naszym celem jest żeby pęcherzyk był bardziej jednolity, bo nie jest idealnie owalny, czy któraś z Was wie o co może chodzić?❤Ada&Pola❤
-
Cynamonkowaaa wrote:A ja po wizycie Torbiele się zmniejszyły, Aga- możesz mi dopisać serduszko Termin wg USG to 22 lipca Ciąża jest troszkę starsza stąd zmiany w moim suwaczku Pani doktor założyła mi kartę ciąży, dostałam skierowanie na badania i na USG prenatalne:) Zdjęcia niestety nie mam, bo ten na którym robi nie drukuje zdjęć, a ten który drukuje był zamknięty na klucz bo druga lekarka jeszcze nie dojechała. Ale za 2 tygodnie będę mieć już na pewno Coś mi mówiła że teraz naszym celem jest żeby pęcherzyk był bardziej jednolity, bo nie jest idealnie owalny, czy któraś z Was wie o co może chodzić?
-
Glass wrote:Mi lekarz wpisał usg między Bożym Narodzeniem, a Nowym Rokiem . Wy też się stresujecie, że z fasolką coś nie tak? Zanim zrobię kolejne usg to coś mnie strzeli.
Oj tak!!! Choc wraz ze starzeniem sie ciazy jest duzo lepiej ale tez mam wizyte dopiero po Swietach, 27.12 usg genetyczne, a 28.12 wizyta u mojej gin ale wierze, ze to bedzie taki nasz prezemt pod choinke i na usg bedzie sliczny Maluszek
Agniechaaa i Cynamonkowaaa i reszta dziewczyn gratuluje udanych wizyt -
Cynamonkowo super że jesteś już po wizycie. Ja mam jutro o 19
Co do prezentu to ja wyjątkowo nie wiem co kupię. Ale chyba plecak na laptopa. Mój M jest informatykiem i nosi do pracy laptopa a ten plecak co mia widzę że gdzieś się tam urywa. Ma z samsonite i chyba już 5 lat go ma więc bardzo dobrze się trzyma
-
Urszulka89 wrote:Cynamonkowo super że jesteś już po wizycie. Ja mam jutro o 19
Co do prezentu to ja wyjątkowo nie wiem co kupię. Ale chyba plecak na laptopa. Mój M jest informatykiem i nosi do pracy laptopa a ten plecak co mia widzę że gdzieś się tam urywa. Ma z samsonite i chyba już 5 lat go ma więc bardzo dobrze się trzyma
Ja sie musze zwazyc cycki.. u mnie tez cycki na bank
a ja nie wiem co kupic mezzowi... on wybredny jest a dziewczyny napisały dlugi list do mikolaja wiec tylko szukac
-
anecz_kaa wrote:Ja sie musze zwazyc cycki.. u mnie tez cycki na bank
a ja nie wiem co kupic mezzowi... on wybredny jest a dziewczyny napisały dlugi list do mikolaja wiec tylko szukac
-
a mowilam Wam ze moja starsza połamała okulary w zeszłym tygodniu? Wtedy twierdziła, ze to taki Alan... ja jej nie uwierzyłam a przedszkolanka nic nie widziała, DZiś znów jej połamał!!! TYm razem przedszkolanka widzuała... skakał po nich, mama powiedziała, że zapłaci... ale mam takiego nerwa... co za dzieciak! Jutro idę rozmawiać z panią przedszkolanką i mama tego chłopca... a ja młodej zabrałam kase ze skarbonki muszę jej chyba oddać...
Marikita, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Agaa cudne maluszki
Cynamonkowa super ze serducho juz widoczne i wszytko ok
co do prezentu to ja jeszcze nie wiem... ale chyba kupie jakis pozadny uchwyt na tel do samochdu.
A jesli chodzi o wage... to az boje sie co to bedzie bo mam takie ciagotki na slodkie ze masakraa. Strach wchodzic teraz na tą wage... a co dopiero pozniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 20:56
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Nie ma za co. To naprawdę bardzo dobre. Robię też z brokułami i serem. Lubię proste i szybkie dania.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hej babeczki dzięki za przepisy na pierniczki, chyba tez zrobię
Piękne zdjęcia Waszych bobasków
Mój mąż chodzi ze mną na wszystkie wizyty do tej pory sam chce a co do prezentu to tez w tym roku ciężko, miałam plan kupić mu bilet na mecz jego ukochanej drużyny w Londynie, ale teraz jak jestem w ciąży to raczej wspólny wyjazd odpada, a myśle że sam nie bedzie miał takiej frajdy także muszę wymyślić coś innego :p -
anecz_kaa wrote:a mowilam Wam ze moja starsza połamała okulary w zeszłym tygodniu? Wtedy twierdziła, ze to taki Alan... ja jej nie uwierzyłam a przedszkolanka nic nie widziała, DZiś znów jej połamał!!! TYm razem przedszkolanka widzuała... skakał po nich, mama powiedziała, że zapłaci... ale mam takiego nerwa... co za dzieciak! Jutro idę rozmawiać z panią przedszkolanką i mama tego chłopca... a ja młodej zabrałam kase ze skarbonki muszę jej chyba oddać...
O ja Cie... Niezła historia... Niech mamuśka dzieciaka odda za oba (choć ciężko będzie udowodnić tamte). Moze dlatego wtedy z bólem w sercu dawała te pieniążki skoro wiedziała ze to nie jej wina...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja kupiłam mojemu perfumy za pośrednictwem mamy bo jak wiadomo ciagle leżę Ale na prezent na święta i urodziny które ma w święta i imieniny które ma po świętach - pomysłu nie mam...Dla mnie grudzień do miesiąc bankructwa, tak się mój ukochany urodził
Marikita lubi tę wiadomość