LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia wrote:Ja też dopiero przed świętami, jeszcze 2 tygodnie, ale właśnie powinien być już większy i bardziej widoczny.
-
Nalia wrote:Ja też dopiero przed świętami, jeszcze 2 tygodnie, ale właśnie powinien być już większy i bardziej widoczny.
Na to USG chcemy iść razem z mężem wiec niech cyrków nie robi ale nie... Bedzie juz duży maluch to mysle ładnie sie pokaże ja nie mam moze jakiś mega stresów ale chciałabym zobaczyć malucha po prostu ale jeszcze 2 tygodnie i kto wie moze nam pomacha?
Muminka super ze sie nie dałaś babeczka tylko na to czekała zeby mieć satysfakcję (uwierz mi żadna pani...) ona ma niesamowicie nudne życie. Pokażmy jej że nas tez nudzi to moze odpuści. Na jad nie ma rady, prócz olewki. Nie tłumacz jej sie, nie rozmawiaj nie odpowiadaj. Totalna ignorancja... Ja uwielbiam pierniczki! Jeju my kupujemy w sklepie teraz bo mam taka ochotę na nie ze szok! Babeczka w sklepie gdzie kupujemy juz od wejścia kojarzy męża ale musze kiedys znów spróbować (kiedys piekłam dużo z rodzicami takie super, teraz od paru lat nie piekę... ) czas wrócić do starych nawykówPixiDixi, Loczek2018 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
muminka83 wrote:Ja robię z ciasta francuskiego. Na patelni podpiekam pieczarki. Gotuję kapustę kiszoną tak by była miękka. Mieszam z pieczarkami. Robię też z samymi pieczarkami ale wtedy ser dodaje. Ciasto francuskie na kwadraty i w środek farsz. Następnie formuje koperty. Reszta jak w przepisie pieczenia na opakowaniu.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
A u mnie nawet płatka śniegu nie ma:( Tez odliczam do kolejnej wizyty a to dopiero 20 .12 eh damy radę cierpliwosc to będzie nasze drugie imię
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Nalia wrote:O kurcze, ale widzę, że wieczorem, jak myślę o jedzeniu, to mam dosyć mdłości, źle się czuje i czasem kończę wymiotami. Ale też mam jak Ty, że np. na widok reklamy hamburgerów mam mdłości, ale na szczęście jeszcze nie zwymiotowałam w taki sposób. A w jakim wieku masz dzieciaczka? Jaka będzie różnica wieku?
Bedzie rowno 3 lata różnicy (moze jeszcze 3 tygodnie;) )13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja kolejna wizyte mam 22 grudnia i tak się zastanawiam właśnie, bo to wizyta na NFZ do doktor której czeka się Ok 6-7 miesięcy. Myślicie, ze jeśli pójdę na NFZ na ta wizyte to będzie możliwość, ze zapisze mnie na kolejna wcześniej, niż za kilka miesiecy?
-
kashanti wrote:wydawalo mi sie, ze sie oficjalnie pozegnalas z forum a ty tu znowu? rozumiem, ze twoje slowa sa warte tyle co nic.
Jedyna osoba niemile widziana tutaj to jest "PANI" takze proponujemy zmienic forum i poprostu sie nie wypowiadac. Bo i tak nic sensownego "Pani" nie wnosi... tylko niemiłą atmosfere!PixiDixi, muminka83, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:Ja kolejna wizyte mam 22 grudnia i tak się zastanawiam właśnie, bo to wizyta na NFZ do doktor której czeka się Ok 6-7 miesięcy. Myślicie, ze jeśli pójdę na NFZ na ta wizyte to będzie możliwość, ze zapisze mnie na kolejna wcześniej, niż za kilka miesiecy?
Potem lekarz wyznacza termin jakby tak kobieta w ciąży miała iść co 6-7 miesięcy do lekarza to idzie raz i potem juz drugi to rodzićpo_prostu_ja lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3694aab0197.jpg
Oto Nasze maleństwa jeden nadrobił jest tyllo dzien różnicy 1) 10t4d 2) 10t3d od jutra zachodzimy z prolutexu zastrzyk co 2dzien i ja dobrze pójdzie to po świętach będziemy juz rezygnować ze wszystkich leków YUPI ale jeszcze ważniejsza informacja jest taka, ze 19.12 o godz 13:10 mamy usg genetyczne matko juz czuje lekki stresik! i kolejna wizyta zaraz po świętach 27.12 11:00
Co do wyników badan to gin stwierdził, ze są Ok a co do wagi to niestety schudłam 2kg przez moje wymiotymuminka83, PixiDixi, karolcia87, gapa25, kasiuleks, Paula_071, po_prostu_ja, Alfa_Centauri, Paulina.G, Urszulka89, anecz_kaa, Lena21, pi84, M@ziii, bbeczka91, Tinnera, Marikita, Magic, Loczek2018, Niecierpliwa123, magdis lubią tę wiadomość
-
Masakra z tymi prezentami. Perfumy odpadają bo kupuje i mi i sobie co chwile. Torbę przez ramię w tamtym roku kupiłam. Zegarek tez był ale potluklam. Ubranie odpada może kolejny krem lub bon do kosmetyczki bo lubi jak mu ból sprawiaja
PixiDixi, po_prostu_ja lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Ja mężowi kupie na gwiazdkę grę planszową w sumie to prezent dla nas obojga, bo często wieczorami razem gramy
Ja jeszcze nie wiem gdzie pójdę na prenatalne ale wstępnie się dowiadywałam, że mogę iść albo 21 albo 23 grudnia (tylko do dwóch innych lekarzy). Bardziej pasuje mi Pani z 21 grudnia i chyba do niej się wybiorę
Agniechaaaa, cudne zdjęcia ale już duże te twoje dzieciaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:59
PixiDixi, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Ove wrote:Ja mężowi kupie na gwiazdkę grę planszową w sumie to prezent dla nas obojga, bo często wieczorami razem gramy
Ja jeszcze nie wiem gdzie pójdę na prenatalne ale wstępnie się dowiadywałam, że mogę iść albo 21 albo 23 grudnia (tylko do dwóch innych lekarzy). Bardziej pasuje mi Pani z 21 grudnia i chyba do niej się wybiorę