LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
M@ziii wrote:Ja nigdy nie miałam usg piersi, teraz też nic gin nie mówił. A co do objawów to mnie brzuch pobolewa, cycki wielkie i wrażliwe (staniki już za małe i duuuużo śpię. Wymiotów zero, a mdłości miałam w sumie jakieś 2 dni. Ale nerwowa jestem bardziej niż zwykle.
My mieszkaliśmy sami, ale ja odeszłam z pracy a potem długo nie mogłam znaleźć nowej. Wtedy postanowiliśmy że się na chwilę przeprowadzimy do teściów bo ciężko było z jednej wypłaty się utrzymać. Miało być na chwilę a tu już 4 rok leci. Przez pierwsze pół roku codziennie płakałam, taka byłam wykończona psychicznie. Najbardziej mnie denerwuje że oni w ogóle nie dbają o porządek, jak ja nie sprzątane tak oni tym bardziej. Kiedyś cukier leżał rozsypany przez tydzień, bo ja powiedziałam że nie będę po nich sprzątać ale i tak tego nie ruszyli i ja w końcu sprzątałam.
uuuu moja tesciowa to pedantka... ale mieszkałam z takimi syfiarzami w akademiku... oni mieli synka takiego 7-8 mcy a w kuchni szkło w rogu )młody raczkował), kiepy od fajek w kuchence! Plyta tak uwalona, że sie niedobrze robi, wszedzie za rurkami jakies stare pieluchy... a pieluch po tym małym tez nie wynosili ;/ jak brała np groszek z zamrazami i jej upadł to tak lezał... do tego sie lali, ona mu ciuchy wywalała, cyrkiiii . raz mysleli ze on ja leje bo ona sie wydzier, dziecko placze. wchodzi kierowniczka etc i ona zabarykadowała sie w pokoju i tak sie darła... wiec współczuje i uciekajcie! A do Twoich rodziców?
-
anecz_kaa wrote:uuuu moja tesciowa to pedantka... ale mieszkałam z takimi syfiarzami w akademiku... oni mieli synka takiego 7-8 mcy a w kuchni szkło w rogu )młody raczkował), kiepy od fajek w kuchence! Plyta tak uwalona, że sie niedobrze robi, wszedzie za rurkami jakies stare pieluchy... a pieluch po tym małym tez nie wynosili ;/ jak brała np groszek z zamrazami i jej upadł to tak lezał... do tego sie lali, ona mu ciuchy wywalała, cyrkiiii . raz mysleli ze on ja leje bo ona sie wydzier, dziecko placze. wchodzi kierowniczka etc i ona zabarykadowała sie w pokoju i tak sie darła... wiec współczuje i uciekajcie! A do Twoich rodziców?
-
magdis wrote:ja usg piersi robię co 6-12 m-cy bo mam w piersiach baaardzo dużo torbieli. Nie wiem właśnie czy w ciąży też robić, tzn. czy obraz będzie miarodajny, spytam gina na nast.wiz. Ale nie słyszałam żeby lekarze kierowali na usg piersi tylko w związku z tym że kobieta jest w ciąży
-
marta258 wrote:Muminka
Ja też mam plamienia i dostałam duphaston 3 razy dziennie no i mam jak najwięcej leżeć i odpoczywać.
Jeżeli chodzi o objawy ciążowe to dopadło mnie większe zmęczenie, pobolewający brzuch, wrażliwszy węch i to chyba tyle. O dziwo to mnie piersi w ogóle nie bolą a w pierwszej ciąży to był pierwszy objaw.❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualnyOK LISTA NADROBIONA
CO DO FORUMOWICZKI KASHANTI skoro poziom twoich komentarzy jest niski to i ja pobawie się w niski poziom i na 1 str została utworzona czarna lista... zenujace, ze musiałam coś takiego tworzyć przez tak kłótliwą osobę... licze, że zrezygnujesz z udzielania się w tym wątku. IDŹ BYĆ TROLLEM GDZIE INDZIEJ !!!!
proszę abyście sprawdziły listę czy wszystko jest dobrze, bo sporo miałam do nadrobienia i wiadomo mogło mi coś "uciec"
proszę dziewczyny
MONAMIS
MUMINKA 83
DUZAA
EXISTENZ
o terminy porodyu gdyz nie mam Was na liście i nie mam jak uzupełnić informacji
pisałam do administracji i niesetety ale nie są wstanie zagwarantowac, ze informacjie nie beda znikac dlaetrego tez musze kopiowac po kazdej aktualizacji naszą liste i sprawdzać rano i wieczor czy cos sie nie zmienilo no trudno! lista skopiowana bede na to zwracać uwagę
Dziękuje za wyrozumiałość ale miałam naprawde fatalne dni (nadal wymiotuje i jest ciężko ale będe starała się być na bierząco)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 14:53
PixiDixi, Niecierpliwa123, Andziula_1988, Lena21, Paulina.G, Loczek2018, karolcia87, Marikita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marikita wrote:Agniechaaaa witamy, nadrabiaj bo się działo!
Muminku idź do lekarza, przynajmniej się uspokoisz
Natomiast jeśli chodzi o USG piersi, to robię raz do roku profilaktycznieMarikita lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja się widzę na liście i wszystko uzupełnione Dzięki Aga Dziewczyny, a czy jeżeli wyczuwam mały guzek na piersi to powinno mnie to niepokoić? Czy to po prostu zmiany hormonalne?
PixiDixi lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.."