LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulina.G wrote:Ja jadlam wczoraj macwrapa Nawet nie byl zly.. czasami można sobie na "grzeszki" pozwolic
A ja w pracy.. coraz bardziej mnie denerwuje... czepiaja sie o byle g*wno Mam juz dosc.. Powiedzialam dzisiaj do kolezanki z pracy, ktora wie o ciazy, że nie potrzebuje stresów z pracy jeszcze... Pojutrze mam wizyte juz samym tym się stresuje.. czy wszystko z malenstwem ok... a oni o kazda drobnostke się czepiaja nie mowiac nic milego Jak widze tylko jak dzwonia z pracy to juz mnie nerwy biorą o co im znow chodzi...Marikita lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dzis raczej do maca nie dojdę bo zwymiotuje z 5x pi drodze moze jutro? zobaczymy jak to bedzie u mnie
Agusia może Ci zasmakuje, ale ja byłam z 3 tyg temu, bo mąż miał ochotę jak wracaliśmy z zakupów - zjadłam rylko dwa nuggetsy i pare frytek a czułam się po tym fatalnie i miałam mega rewolucje żołądkowe chociaż przy obecnych zaparciach to może powinnam spróbować Naprawdę do dzisiaj nie wiedziałam jaką można mieć przyjemność z korzystania z toalety
Gratuluje pięknych zdjęć i trzymam kciuki za wizyty -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Agusia może Ci zasmakuje, ale ja byłam z 3 tyg temu, bo mąż miał ochotę jak wracaliśmy z zakupów - zjadłam rylko dwa nuggetsy i pare frytek a czułam się po tym fatalnie i miałam mega rewolucje żołądkowe chociaż przy obecnych zaparciach to może powinnam spróbować Naprawdę do dzisiaj nie wiedziałam jaką można mieć przyjemność z korzystania z toalety
Gratuluje pięknych zdjęć i trzymam kciuki za wizytyMarikita lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja znalazłam sposób na zaparcia! Codziennie przed znam pije kefir rano nie mam problemu z korzystaniem z toalety a cierpiałam okropnie!
Spróbuję, choć nie przepadam za jogurtami, maslankami itd. ale jeśli pomoże to warto dziś pomogły śliwki suszone zalane wrzątkiem jak na kompot - chyba Lamka mi to podpowiedziała
Co do usg piersi ja miałam w sierpniu, ale to bardzo ważne, szczególnie ze w mojej rodzinie występował rak piersi -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Spróbuję, choć nie przepadam za jogurtami, maslankami itd. ale jeśli pomoże to warto dziś pomogły śliwki suszone zalane wrzątkiem jak na kompot - chyba Lamka mi to podpowiedziała
Co do usg piersi ja miałam w sierpniu, ale to bardzo ważne, szczególnie ze w mojej rodzinie występował rak piersi
Tost poszedł w sedes... ja do kolejnej wizyty schudnę koleje 2kg zeby tylko 2...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 17:29
-
Agniechaaaa wrote:OK LISTA NADROBIONA
CO DO FORUMOWICZKI KASHANTI skoro poziom twoich komentarzy jest niski to i ja pobawie się w niski poziom i na 1 str została utworzona czarna lista... zenujace, ze musiałam coś takiego tworzyć przez tak kłótliwą osobę... licze, że zrezygnujesz z udzielania się w tym wątku. IDŹ BYĆ TROLLEM GDZIE INDZIEJ !!!!
proszę abyście sprawdziły listę czy wszystko jest dobrze, bo sporo miałam do nadrobienia i wiadomo mogło mi coś "uciec"
proszę dziewczyny
MONAMIS
MUMINKA 83
DUZAA
EXISTENZ
o terminy porodyu gdyz nie mam Was na liście i nie mam jak uzupełnić informacji
pisałam do administracji i niesetety ale nie są wstanie zagwarantowac, ze informacjie nie beda znikac dlaetrego tez musze kopiowac po kazdej aktualizacji naszą liste i sprawdzać rano i wieczor czy cos sie nie zmienilo no trudno! lista skopiowana bede na to zwracać uwagę
Dziękuje za wyrozumiałość ale miałam naprawde fatalne dni (nadal wymiotuje i jest ciężko ale będe starała się być na bierząco)
termin 08.08.18 ale będzie wcześniej tak jak 9 lat temu ja z wybrzeża tego kolo SzczecinaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 17:56
Loczek2018, Agniechaaaa, Andziula_1988, PixiDixi lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyExistenz wrote:Jejuùuu jak mi się miło zrobiło skąd Ty mnie wysxukalas bo rzadko pisze ale codziennie czytam. Ale skrupulatnym jesteś zarzadca
termin 08.08.18 ale będzie wcześniej tak jak 9 lat temu ja z wybrzeża tego kolo Szczecina -
Agniechaaaa wrote:OK LISTA NADROBIONA
CO DO FORUMOWICZKI KASHANTI skoro poziom twoich komentarzy jest niski to i ja pobawie się w niski poziom i na 1 str została utworzona czarna lista... zenujace, ze musiałam coś takiego tworzyć przez tak kłótliwą osobę... licze, że zrezygnujesz z udzielania się w tym wątku. IDŹ BYĆ TROLLEM GDZIE INDZIEJ !!!!
proszę abyście sprawdziły listę czy wszystko jest dobrze, bo sporo miałam do nadrobienia i wiadomo mogło mi coś "uciec"
proszę dziewczyny
MONAMIS
MUMINKA 83
DUZAA
EXISTENZ
o terminy porodyu gdyz nie mam Was na liście i nie mam jak uzupełnić informacji
pisałam do administracji i niesetety ale nie są wstanie zagwarantowac, ze informacjie nie beda znikac dlaetrego tez musze kopiowac po kazdej aktualizacji naszą liste i sprawdzać rano i wieczor czy cos sie nie zmienilo no trudno! lista skopiowana bede na to zwracać uwagę
Dziękuje za wyrozumiałość ale miałam naprawde fatalne dni (nadal wymiotuje i jest ciężko ale będe starała się być na bierząco) -
USG piersi mam raz w roku. Mam chorobę genetyczną. Wywołuje nowotwory na nerwach głównych. Niestety muszę być pod ścisłą kontrolą. Już nie plamie. Moja ginekolog mówi że to może naczynko ale skoro tego tak mało i szybko mija to mam odpoczywać bo nic więcej nie mogę zrobić. Jest dobrze i tak mam myśleć. Muszę zwolnić tempo
Alfa_Centauri, Andziula_1988, Marikita lubią tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Agniechaaaa TP wg USG mamy 27.07.2017, jeszcze 2 dni nas odmłodzili , prawie 2 tyg młodsza ciąża. I serduszko poproszę, już bije 121 na minutę !
Mowil ci coś gin o tym tetnie? Bo chyba jest dość niskie z tego co pamietam. Nie chce Cię martwić.
A ciąża młodsza aż o tyle to z takich nieregularnych i długich cykli?
Takie coś znalazłam na szybko
Do początku 9. tygodnia ciąży prawidłowe tętno płodu wynosi średnio 175 uderzeń na minutę. W tym czasie zaczyna się gwałtowne zmniejszenie tempa wzrastania tętna. W połowie ciąży średnie tętno płodu wynosi około 120-180 uderzeń na minutę. W ostatnich dziesięciu tygodniach ciąży następuje spowolnienie tętna płodu, ale nawet wtedy jest ono około dwukrotnie wyższe niż tętno spoczynkowe osoby dorosłej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 19:00
-
muminka83 wrote:USG piersi mam raz w roku. Mam chorobę genetyczną. Wywołuje nowotwory na nerwach głównych. Niestety muszę być pod ścisłą kontrolą. Już nie plamie. Moja ginekolog mówi że to może naczynko ale skoro tego tak mało i szybko mija to mam odpoczywać bo nic więcej nie mogę zrobić. Jest dobrze i tak mam myśleć. Muszę zwolnić tempo
Czy robiłaś badanie BRCA1 czy to inne geny? Kiedyś się trochę interesowałam, ale zabrakło mi chyba odwagi.
Dziewczyny, domagajcie się USG piersi nawet dwa razy w roku. Lekarze nie lubią dawac skierowań a tu chodzi o nasze zdrowie. Wczesnie zdiagnozowane zmiany są prawie zawsze całkowicie uleczalne.
Miałam już dwie operacje pod narkozą i dwa pobyty na onkologii Dziewczyna, która leżała ze mną na sali miała 28 lat, amputowane obie piersi i przeżuty do węzłów chłonnych. Rak nie dotyczy tylko kobiet dojrzałych Na szczęście wszystkie zmiany w moich piersiach okazywały się do tej pory łągodne, ale co się naoglądałam na oddziale i naczekałam na wyniki histopatologii to moje. Proszę, poproście na najbliższej wizycie lekarza o usg piersimuminka83, PixiDixi lubią tę wiadomość