X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    Mnie nadal nie ma :( 11.07
    już naprawiam moje zaniedbanie wybacz

edit: jesteś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 15:03

• Glass Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonkowaaa wrote:
    Ja się widzę na liście i wszystko uzupełnione <3 Dzięki Aga <3 Dziewczyny, a czy jeżeli wyczuwam mały guzek na piersi to powinno mnie to niepokoić? Czy to po prostu zmiany hormonalne? :)
    Zawsze możesz zapytać ginekologa, ja od tego zaczęłam. Lepiej to sprawdzić niż zignorować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 15:03

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja usg piersi musialam miec przed stymualcją do in vitro i bede pilnowac aby robic je 1x w roku :)

PixiDixi, Marikita lubią tę wiadomość

• Nalia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    już naprawiam moje zaniedbanie wybacz

edit: jesteś :)
    Dziękuję :)

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje maluchy nieodpuszczają i nadal ostro wymiotuje :/ boje się coś zjeść :P

• Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:
    Zawsze możesz zapytać ginekologa, ja od tego zaczęłam. Lepiej to sprawdzić niż zignorować.
    Będę u tej drugiej lekarki teraz to spytam ;)

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych babeczek co po wizycie gratuluje maluszkow i dobrych wiesci! a za te co przed trzymam ogromne kciuki!
    Agus dobrze ze jestes i ze u Was wszystko dobrze. A rzygaj kochana jak kot dobrze ze serduszka maja sie swietnie! Zartuje oczywiscie i wspolczuje porcelany. Dzieciaczki cudowne! super ze zaktualizowalas pierwsza str.
    Ja dzisiaj czuje sie fatalnie caly dzien mi niedobrze i w czwartek mam wizyte i juz mnie chyba stres pobiera bo nerw mnie dzisiaj nosi.
    Milego popoludnia dziewczynki#

Agniechaaaa, Andziula_1988, Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość

xnw4flw15c030w8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od niedzieli jedyna rzecz jaką zjadam i nie wymiotuje to tosty, i właśnie pełna nadziei zjadłam jednego ale mdli mnie więc pewnie dziś to nie pomoże :/ mamusia ma mi zrobić wieczór zupkę ziemniaczaną to może akurat to się przyjmie

Marikita lubi tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    moja 5 latka ma straszną faze na pisanie :) wiec pisze i probuje czytac :) ale młodsza juz tak sie nie garnie :P

a Twoi za mali są narazie :) wogole mówiłaś juz dzieciom?

Nie i nie wiem kiedy najlepiej im powiedzieć.

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    od niedzieli jedyna rzecz jaką zjadam i nie wymiotuje to tosty, i właśnie pełna nadziei zjadłam jednego ale mdli mnie więc pewnie dziś to nie pomoże :/ mamusia ma mi zrobić wieczór zupkę ziemniaczaną to może akurat to się przyjmie

Ja jutro taka zupke sobie zrobie bo dzisiaj juz nie mam sily na to a tez bym zjadla takiej "kartoflanki. No te mdlosci sa okropne. Ale zyjmy nadzieja ze skoncza sie z trzecim miesiacem.

xnw4flw15c030w8v.png
  • po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 20 minut wizytuje, trzymajcie kciuki!!! :)

Agniechaaaa, pi84, Tinnera, Andziula_1988, Loczek2018, Magic lubią tę wiadomość

3i499vvjq8tpbt16.png
  • pi84 Przyjaciółka

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja usg piersi robię co roku od 7 lat, bo wtedy moja mama zachorowała na raka jajnika, więc systematycznie się kontroluje - górę i dół :)

W niedzielę po raz pierwszy zaliczyłam porcelanę i od tego czasu mega mnie mdli praktycznie non stop. Ledwo daje radę w pracy, a jutro jeszcze mam rozprawę w sądzie jako świadek. Najgorsze jest to, że dopiero w czwartek na wizycie dostanę zaświadczenie i ewentualnie będę mogła myśleć o jakimś zwolnieniu. Tylko jak powiem szefowej to chyba zemdleje, bo mamy spore braki kadrowe.
    Apetytu w ogóle nie mam, ale jak nie jem to jeszcze bardziej mi niedobrze. Piję mega mało, bo też nie wchodzi...
    A najlepsze dziś rano. Jak wstałam i znów nie zmuliło to zaczęłam ryczeć i przez 15 minut nie mogłam się uspokoić nie wiem czemu.
    Gratuluję wszystkich Maluszkòw i trzymam kciuki za wizyty

Marikita lubi tę wiadomość

oar8yx8dnsktawhx.png
    Starania od 06.2015
    niepłodność idiopatyczna

06.2017 start leczenia w klinice
    09.08.2017 I IUI - :(
    07.09.2017 II IUI - :(
    02.11.2017 ICSI ET - 12dpt 96,8;14 dpt 217;16 dpt 501 :) 26 dpt <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa123 wrote:
    Ja jutro taka zupke sobie zrobie bo dzisiaj juz nie mam sily na to a tez bym zjadla takiej "kartoflanki. No te mdlosci sa okropne. Ale zyjmy nadzieja ze skoncza sie z trzecim miesiacem.
    ja się smieje, że ciekawe czy wigilie uda się zjesc :D bo uwielbiam wigilijną kolacje i szkoda by bylo, zeby poszlo w rury :D hihihi

Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:
    mocno zacisniete!

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po_prostu_ja wrote:

Kciuki zacisniete! Daj znac po wizycie...

xnw4flw15c030w8v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze mnbie sie w domu smiejsa bo od miesiaca mam ochote na macwrapa! ale ta ochota to juz obsesja sni mi sie, ze jestem w macu i zamaiwam :P caly czas sie powstrzymuje, zeby ni isc i nie kuoic bo wiadomo, ze to syf no ale jak tak nic nie jest to nie wiem czy nie lepsze, zeby juz zjesc ckolwiek :P- rozwazam to! :D

pi84, Marikita lubią tę wiadomość

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pi84 wrote:
    Ja usg piersi robię co roku od 7 lat, bo wtedy moja mama zachorowała na raka jajnika, więc systematycznie się kontroluje - górę i dół :)

W niedzielę po raz pierwszy zaliczyłam porcelanę i od tego czasu mega mnie mdli praktycznie non stop. Ledwo daje radę w pracy, a jutro jeszcze mam rozprawę w sądzie jako świadek. Najgorsze jest to, że dopiero w czwartek na wizycie dostanę zaświadczenie i ewentualnie będę mogła myśleć o jakimś zwolnieniu. Tylko jak powiem szefowej to chyba zemdleje, bo mamy spore braki kadrowe.
    Apetytu w ogóle nie mam, ale jak nie jem to jeszcze bardziej mi niedobrze. Piję mega mało, bo też nie wchodzi...
    A najlepsze dziś rano. Jak wstałam i znów nie zmuliło to zaczęłam ryczeć i przez 15 minut nie mogłam się uspokoić nie wiem czemu.
    Gratuluję wszystkich Maluszkòw i trzymam kciuki za wizyty
    No właśnie ja też odkąd włączyłam z rakiem to badam sie systematycznie to bardzo ważne

"Troszkę Nas Jest.."
  • Andziula_1988 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    ze mnbie sie w domu smiejsa bo od miesiaca mam ochote na macwrapa! ale ta ochota to juz obsesja sni mi sie, ze jestem w macu i zamaiwam :P caly czas sie powstrzymuje, zeby ni isc i nie kuoic bo wiadomo, ze to syf no ale jak tak nic nie jest to nie wiem czy nie lepsze, zeby juz zjesc ckolwiek :P- rozwazam to! :D
    Spróbuj. Ale z przykrością Ci powiem, że wątpię, by naprawdę Ci smakował. Ja miałam taką ochotę. Kupiłam wrap plus frytki. Zaczęłam od frytek i ma tym się skończyło. Po pierwsze byłam pełna, po drugie jak poczułam zapach to mi się odechciało;-( później też nie tknęłam, bo było tylko gorzej hehe

anecz_kaa lubi tę wiadomość

dqpri09kh0x52aib.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    Spróbuj. Ale z przykrością Ci powiem, że wątpię, by naprawdę Ci smakował. Ja miałam taką ochotę. Kupiłam wrap plus frytki. Zaczęłam od frytek i ma tym się skończyło. Po pierwsze byłam pełna, po drugie jak poczułam zapach to mi się odechciało;-( później też nie tknęłam, bo było tylko gorzej hehe
    Dzis raczej do maca nie dojdę bo zwymiotuje z 5x pi drodze moze jutro? :D zobaczymy jak to bedzie u mnie

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadlam wczoraj macwrapa :D Nawet nie byl zly.. czasami można sobie na "grzeszki" pozwolic ;)

A ja w pracy.. coraz bardziej mnie denerwuje... czepiaja sie o byle g*wno :/ Mam juz dosc.. Powiedzialam dzisiaj do kolezanki z pracy, ktora wie o ciazy, że nie potrzebuje stresów z pracy jeszcze... Pojutrze mam wizyte juz samym tym się stresuje.. czy wszystko z malenstwem ok... a oni o kazda drobnostke się czepiaja nie mowiac nic milego :/ Jak widze tylko jak dzwonia z pracy to juz mnie nerwy biorą o co im znow chodzi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 17:01

3i499vvjspjyuavk.png
‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ