LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja się widzę na liście i wszystko uzupełnione Dzięki Aga Dziewczyny, a czy jeżeli wyczuwam mały guzek na piersi to powinno mnie to niepokoić? Czy to po prostu zmiany hormonalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 15:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dla tych babeczek co po wizycie gratuluje maluszkow i dobrych wiesci! a za te co przed trzymam ogromne kciuki!
Agus dobrze ze jestes i ze u Was wszystko dobrze. A rzygaj kochana jak kot dobrze ze serduszka maja sie swietnie! Zartuje oczywiscie i wspolczuje porcelany. Dzieciaczki cudowne! super ze zaktualizowalas pierwsza str.
Ja dzisiaj czuje sie fatalnie caly dzien mi niedobrze i w czwartek mam wizyte i juz mnie chyba stres pobiera bo nerw mnie dzisiaj nosi.
Milego popoludnia dziewczynki#Agniechaaaa, Andziula_1988, Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyod niedzieli jedyna rzecz jaką zjadam i nie wymiotuje to tosty, i właśnie pełna nadziei zjadłam jednego ale mdli mnie więc pewnie dziś to nie pomoże mamusia ma mi zrobić wieczór zupkę ziemniaczaną to może akurat to się przyjmie
Marikita lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:moja 5 latka ma straszną faze na pisanie wiec pisze i probuje czytac ale młodsza juz tak sie nie garnie
a Twoi za mali są narazie wogole mówiłaś juz dzieciom?
Nie i nie wiem kiedy najlepiej im powiedzieć.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agniechaaaa wrote:od niedzieli jedyna rzecz jaką zjadam i nie wymiotuje to tosty, i właśnie pełna nadziei zjadłam jednego ale mdli mnie więc pewnie dziś to nie pomoże mamusia ma mi zrobić wieczór zupkę ziemniaczaną to może akurat to się przyjmie
Ja jutro taka zupke sobie zrobie bo dzisiaj juz nie mam sily na to a tez bym zjadla takiej "kartoflanki. No te mdlosci sa okropne. Ale zyjmy nadzieja ze skoncza sie z trzecim miesiacem. -
Ja usg piersi robię co roku od 7 lat, bo wtedy moja mama zachorowała na raka jajnika, więc systematycznie się kontroluje - górę i dół
W niedzielę po raz pierwszy zaliczyłam porcelanę i od tego czasu mega mnie mdli praktycznie non stop. Ledwo daje radę w pracy, a jutro jeszcze mam rozprawę w sądzie jako świadek. Najgorsze jest to, że dopiero w czwartek na wizycie dostanę zaświadczenie i ewentualnie będę mogła myśleć o jakimś zwolnieniu. Tylko jak powiem szefowej to chyba zemdleje, bo mamy spore braki kadrowe.
Apetytu w ogóle nie mam, ale jak nie jem to jeszcze bardziej mi niedobrze. Piję mega mało, bo też nie wchodzi...
A najlepsze dziś rano. Jak wstałam i znów nie zmuliło to zaczęłam ryczeć i przez 15 minut nie mogłam się uspokoić nie wiem czemu.
Gratuluję wszystkich Maluszkòw i trzymam kciuki za wizytyMarikita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa123 wrote:Ja jutro taka zupke sobie zrobie bo dzisiaj juz nie mam sily na to a tez bym zjadla takiej "kartoflanki. No te mdlosci sa okropne. Ale zyjmy nadzieja ze skoncza sie z trzecim miesiacem.
Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyze mnbie sie w domu smiejsa bo od miesiaca mam ochote na macwrapa! ale ta ochota to juz obsesja sni mi sie, ze jestem w macu i zamaiwam caly czas sie powstrzymuje, zeby ni isc i nie kuoic bo wiadomo, ze to syf no ale jak tak nic nie jest to nie wiem czy nie lepsze, zeby juz zjesc ckolwiek - rozwazam to!
pi84, Marikita lubią tę wiadomość
-
pi84 wrote:Ja usg piersi robię co roku od 7 lat, bo wtedy moja mama zachorowała na raka jajnika, więc systematycznie się kontroluje - górę i dół
W niedzielę po raz pierwszy zaliczyłam porcelanę i od tego czasu mega mnie mdli praktycznie non stop. Ledwo daje radę w pracy, a jutro jeszcze mam rozprawę w sądzie jako świadek. Najgorsze jest to, że dopiero w czwartek na wizycie dostanę zaświadczenie i ewentualnie będę mogła myśleć o jakimś zwolnieniu. Tylko jak powiem szefowej to chyba zemdleje, bo mamy spore braki kadrowe.
Apetytu w ogóle nie mam, ale jak nie jem to jeszcze bardziej mi niedobrze. Piję mega mało, bo też nie wchodzi...
A najlepsze dziś rano. Jak wstałam i znów nie zmuliło to zaczęłam ryczeć i przez 15 minut nie mogłam się uspokoić nie wiem czemu.
Gratuluję wszystkich Maluszkòw i trzymam kciuki za wizyty
"Troszkę Nas Jest.." -
Agniechaaaa wrote:ze mnbie sie w domu smiejsa bo od miesiaca mam ochote na macwrapa! ale ta ochota to juz obsesja sni mi sie, ze jestem w macu i zamaiwam caly czas sie powstrzymuje, zeby ni isc i nie kuoic bo wiadomo, ze to syf no ale jak tak nic nie jest to nie wiem czy nie lepsze, zeby juz zjesc ckolwiek - rozwazam to!
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndziula_1988 wrote:Spróbuj. Ale z przykrością Ci powiem, że wątpię, by naprawdę Ci smakował. Ja miałam taką ochotę. Kupiłam wrap plus frytki. Zaczęłam od frytek i ma tym się skończyło. Po pierwsze byłam pełna, po drugie jak poczułam zapach to mi się odechciało;-( później też nie tknęłam, bo było tylko gorzej hehe
-
Ja jadlam wczoraj macwrapa Nawet nie byl zly.. czasami można sobie na "grzeszki" pozwolic
A ja w pracy.. coraz bardziej mnie denerwuje... czepiaja sie o byle g*wno Mam juz dosc.. Powiedzialam dzisiaj do kolezanki z pracy, ktora wie o ciazy, że nie potrzebuje stresów z pracy jeszcze... Pojutrze mam wizyte juz samym tym się stresuje.. czy wszystko z malenstwem ok... a oni o kazda drobnostke się czepiaja nie mowiac nic milego Jak widze tylko jak dzwonia z pracy to juz mnie nerwy biorą o co im znow chodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 17:01