LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Po_prostu_ja kochana nie załamuj się bo uwierz ja znam wiele cudów
trzymam mocno kciuki abyś mogła cieszyć się maleństwem :*
Witam nową mamęgratulacje:)
Ja czuje się nadal niedobrze. Staramy się dzieci kłaść koło 20bo nie dajemy rady jużwczoraj sukces. Zobaczymy co dzisiaj
A mojemaluchy w żłobku mają dziśMikolaja
ciekawe jak moja córka bo ona to strachliwa jest
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzisiaj zrobiłam badania, pobrano 5 fiolek krwi. Do ginekologa chodzę prywatnie, więc specjalnie poszłam do internisty żeby dostać skierowanie na maksymalną ilość badań bezpłatnie, ale i tak zapłaciłam 260 zł. To chyba podobnie jak już pisałyście.
Od 2 tygodni codziennie rzygam i wszystko mnie odrzuca i wciąż mnie mdli, troszkę apetytu pojawia się w godzinach popołudniowo-wieczornych, zazwyczaj na jakąś zupę.
Byle przetrzymać
Czasem coś czuję w brzuchu chyba z jajników głównie prawego, takie kłucie albo ogólnie z dołu brzucha coś w rodzaju delikatnego kopania (wiem, wiem że to Małe jeszcze nie kopie, ale takie jest wrażenie). Nie martwię się tym, wydaje mi się że to normalne, by czuć jakieś zmiany.
-
nick nieaktualnyUrszylka spokojnie dopiero wstałam zaraz uzupełnię Ci serduszko
Panan ja prowadzę tu listę i uprzedzam Cie z góry, ze jeżeli będziesz tu odwalać takie same nr jak na wątku staraniowym to wylatujesz odrazu!!!! (Te które bywają na wątku „czekając na testowanie”) wiedzą o czym pisze...
Ja wymiotuje praktycznie po wszystkim mam -2kg na wadze i czy widać? Raczej watpie, jedyne co to gorzej mi sie robi fałdkę na brzuchu do zastrzykówMarikita, muminka83, shadee, Lena21, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Ja dzis dostarczyłam L4 i zaświadczenie do biura i wkurzyłam sie troche. Ledwo wróciłam do domu to dowiedziałam sie ze panie z kadr rozniosły wieści na cala firmę. Nie tak to miało w ogóle wyglądać, te L4 wszystko pokomplikowało. Miałam mieć na USG serduszko to miałam pójść do szefa, pogadać i dopiero papiery do kadr i reszta firmy. A tak jest głupio bo wszyscy wiedza tylko nie szef bo jest w tym tyg na urlopie.. A ja L4 musiałam przynieść bo mam 7dni na dostarczenie i nie mogłam czekać z tym na powrót szefa. A tam. Kultura pan z kadr normalnie bajeczna...
Magic, Marikita lubią tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Hej dziewczyny. Ja dzis dostarczyłam L4 i zaświadczenie do biura i wkurzyłam sie troche. Ledwo wróciłam do domu to dowiedziałam sie ze panie z kadr rozniosły wieści na cala firmę. Nie tak to miało w ogóle wyglądać, te L4 wszystko pokomplikowało. Miałam mieć na USG serduszko to miałam pójść do szefa, pogadać i dopiero papiery do kadr i reszta firmy. A tak jest głupio bo wszyscy wiedza tylko nie szef bo jest w tym tyg na urlopie.. A ja L4 musiałam przynieść bo mam 7dni na dostarczenie i nie mogłam czekać z tym na powrót szefa. A tam. Kultura pan z kadr normalnie bajeczna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:05
Existenz lubi tę wiadomość
-
O fuck ale cipy za przeproszeniem. A naslij im myszy ni3ch je zjedzą
Loczek Ula Ma rację. Mi dziś pani w zusie powiedziała że od daty wystawienia jest 7 dni xzyl8 jak ja miałam wystawione 2 grudnia to akurat sobota to czas mam do poniedziałku 11.12Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Muszę się pożalić- miałam plan zrobić mężowi na mikołajki ciasteczka, a tak mnie zemdlilo, że nawet się do sklepu po składniki nie ruszę nie mówiąc o pieczeniu i dekorowaniu.. Biedny, ostatnio pożytku ze mnie żadnego nie ma, bo z powodu mega nasilonych mdłości i zmęczenia nie jestem w ogóle w nastroju na igraszki, żarcia też raczej nie gotuję bo mi zaraz niedobrze.. Samej mi z tym źle ale co robić, pewnych rzeczy nie przeskoczę.. Zła żona.
Marikita, Loczek2018, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Muszę się pożalić- miałam plan zrobić mężowi na mikołajki ciasteczka, a tak mnie zemdlilo, że nawet się do sklepu po składniki nie ruszę nie mówiąc o pieczeniu i dekorowaniu.. Biedny, ostatnio pożytku ze mnie żadnego nie ma, bo z powodu mega nasilonych mdłości i zmęczenia nie jestem w ogóle w nastroju na igraszki, żarcia też raczej nie gotuję bo mi zaraz niedobrze.. Samej mi z tym źle ale co robić, pewnych rzeczy nie przeskoczę.. Zła żona.
wiem, że Ci ciężko, ale "zła żona" mnie rozbawiła na maksa
nie martw się ja te z zła żona w takim razieLoczek2018, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:O fuck ale cipy za przeproszeniem. A naslij im myszy ni3ch je zjedzą
Loczek Ula Ma rację. Mi dziś pani w zusie powiedziała że od daty wystawienia jest 7 dni xzyl8 jak ja miałam wystawione 2 grudnia to akurat sobota to czas mam do poniedziałku 11.12Magic lubi tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Muszę się pożalić- miałam plan zrobić mężowi na mikołajki ciasteczka, a tak mnie zemdlilo, że nawet się do sklepu po składniki nie ruszę nie mówiąc o pieczeniu i dekorowaniu.. Biedny, ostatnio pożytku ze mnie żadnego nie ma, bo z powodu mega nasilonych mdłości i zmęczenia nie jestem w ogóle w nastroju na igraszki, żarcia też raczej nie gotuję bo mi zaraz niedobrze.. Samej mi z tym źle ale co robić, pewnych rzeczy nie przeskoczę.. Zła żona.
Oj nie jest tak źle. Mój sam sobie 2czoraj zrobił obiadokolację bo mnie szarpie od mięsaLoczek2018 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jaka zła żona? Cierpisz nosząc jego (wasze) dziecko pod sercemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Agniechaaaa wrote:Urszylka spokojnie dopiero wstałam zaraz uzupełnię Ci serduszko
Panan ja prowadzę tu listę i uprzedzam Cie z góry, ze jeżeli będziesz tu odwalać takie same nr jak na wątku staraniowym to wylatujesz odrazu!!!! (Te które bywają na wątku „czekając na testowanie”) wiedzą o czym pisze...
Ja wymiotuje praktycznie po wszystkim mam -2kg na wadze i czy widać? Raczej watpie, jedyne co to gorzej mi sie robi fałdkę na brzuchu do zastrzyków -
Loczek2018 wrote:No ja miałam wystawione 30listopada wiec do jutra musiałam dostarczyć. A szef bd w pon. Wiec to juz nic nie zmieniłoby dzien w to czy w to...
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Hej dziewczyny. Ja dzis dostarczyłam L4 i zaświadczenie do biura i wkurzyłam sie troche. Ledwo wróciłam do domu to dowiedziałam sie ze panie z kadr rozniosły wieści na cala firmę. Nie tak to miało w ogóle wyglądać, te L4 wszystko pokomplikowało. Miałam mieć na USG serduszko to miałam pójść do szefa, pogadać i dopiero papiery do kadr i reszta firmy. A tak jest głupio bo wszyscy wiedza tylko nie szef bo jest w tym tyg na urlopie.. A ja L4 musiałam przynieść bo mam 7dni na dostarczenie i nie mogłam czekać z tym na powrót szefa. A tam. Kultura pan z kadr normalnie bajeczna...
No niestety nic nie zrobisz... Tak sie złożyło terminowo... A baby wstrętne. Mysle ze szef zrozumieLoczek2018 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualnycuddlemuffin wrote:Muszę się pożalić- miałam plan zrobić mężowi na mikołajki ciasteczka, a tak mnie zemdlilo, że nawet się do sklepu po składniki nie ruszę nie mówiąc o pieczeniu i dekorowaniu.. Biedny, ostatnio pożytku ze mnie żadnego nie ma, bo z powodu mega nasilonych mdłości i zmęczenia nie jestem w ogóle w nastroju na igraszki, żarcia też raczej nie gotuję bo mi zaraz niedobrze.. Samej mi z tym źle ale co robić, pewnych rzeczy nie przeskoczę.. Zła żona.
bedzie miał w lipcu wynagrodzone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:25
-
terka wrote:No niestety nic nie zrobisz... Tak sie złożyło terminowo... A baby wstrętne. Mysle ze szef zrozumie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:29
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Propo zlej zony to ja to jestem po prostu babsztyl okropny
często jest ze prześpię pol dnia kiedy on jest w pracy albo zrobię cos i pójdę spać albo odpoczywać bo czuje ze bym przegięła i potem żałowała. I dużo rzeczy nie zrobionych... Większych rzeczy nie robię, wszystko co wymaga większego wysiłku zostawiam jemu, o zakupach nie wspomnę biedny...
ale co zrobić... Nosimy te swoje najdroższe ok 5g i trzeba pilnować się...
Marikita lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Loczek2018 wrote:No ja miałam wystawione 30listopada wiec do jutra musiałam dostarczyć. A szef bd w pon. Wiec to juz nic nie zmieniłoby dzien w to czy w to...
taki myk
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa5d3d86d312.jpg maluszek juz sie ruszal a po krwiaku nie ma sladu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:33
Agniechaaaa, Magic, Urszulka89, shadee, Loczek2018, Glass, Paulina.G, magdaaq, Carolline, muminka83, magdis, karolcia87, Niecierpliwa123, pi84, Lena21, gapa25, Duzaa, Lunaris, Ankakalina1987, Andziula_1988, Marikita lubią tę wiadomość