LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa5d3d86d312.jpg maluszek juz sie ruszal a po krwiaku nie ma sladu
Ale super już widaćcudny maluch i super że krwiak już nie ma
Zielona1911 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Jak zobaczylam jak sie rusza to sie zakochalam. Piekne przezycie:) przy ostatniej ciazy mialam to samo, do dzis mam ten slodki widok przed oczami
Ja widziałam wczoraj serduszko jak się rusza ale sam bobas to jeszcze taka abstrakcja. Wygląda jak kijanko - konik morki - mój
Zielona1911, Magic, Loczek2018, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Ove wrote:U nas mikołaj był
jako ze nie mamy jeszcze dzieci (poza Maleństwem w brzuchu) prezent dostałam ja: dwie ksiazki: w oczekiwaniu na dziecko i Ciężarówką przez 9 miesięcy
Maz dostał muffinki czekoladowo wisniowe pieczone o 3 w nocy jak juz spał i św mikołaja z czekolady
Ove u nas mikolaj podobne prezenty przyniosłbo ja dostalam kasiązke "TWOJA CIAZA" a Moj M czekoladki
-
nick nieaktualnyZielona1911 wrote:Jak zobaczylam enerdowska jak sie rusza to sie zakochalam. Piekne przezycie:) przy ostatniej ciazy mialam to samo, do dzis mam ten slodki widok przed oczami
jak sie ruszają widzaialan tylko w zeszłym tygodniu po plamienia jak sie zdenerwowałam(pewnie to czuły i zaczęły brykać)
Zielona1911, Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlass wrote:A jak wasze tsh dziewczyny? Ja całe życie miałam ok, a teraz 0,150 przy dolnej normie od 0,300. Wszczynać panikę i dzwonić do przychodni, czy co robić?
Marikita lubi tę wiadomość
-
Glass masz nadczynność lepiej się skonsultuj. Ja narazie nie robiłam badań ale za tydzień zrobię. Leczę niedoczynność. Za pewne nic wielkiego się nie stanie bo gorsza jest niedoczynność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 14:08
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Glass wrote:Dzięki dziewczyny, myślę, że zadzwonię. Całe życie miałam wyniki ok, bo przy nieregularnych miesiączkach sprawdzał mi każdy lekarz, a teraz niespodzianka. No nic, trzeba się tym zainteresować.