LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:I to są dwie osobne książeczki? A później do świadczeń dajesz obojętne która?
Prawo mamy być pod.opieką dwóch lekarzy i logicznie myśląc każdy zaklada swoja karte ciąży i obie sa równorzędne.
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:Ale.tłumaczę Ci.ze ja mam 1 lekarza. Pytaj te osoby które korzystają z dwóch.
Prawo mamy być pod.opieką dwóch lekarzy i logicznie myśląc każdy zaklada swoja karte ciąży i obie sa równorzędne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 14:57
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na marginesie dziwnych zwyczajów żywieniowych w ciązy, to jedyne rzeczy jakie jestem w stanie jeść t: owoce (w szczególności pomarańcze/kiwi/gruszki) oraz kanapki i zupy
nic innego nie wchodzi - głód odczuwam, ale nie mam apetytuMarikita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshadee wrote:na marginesie dziwnych zwyczajów żywieniowych w ciązy, to jedyne rzeczy jakie jestem w stanie jeść t: owoce (w szczególności pomarańcze/kiwi/gruszki) oraz kanapki i zupy
nic innego nie wchodzi - głód odczuwam, ale nie mam apetytu
Ja wymiotuje dosłownie po wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:05
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Tak nagadujesz na fiolet, że tu dziewczyny są jakieś przutegowane, nienormalne. To po Cu tu przychodzisz?
jak juz pisałam ja tu prowadzę listę kak Ci nie pasuje wracaj na 1trymestr
innamorata88, muminka83 lubią tę wiadomość