LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Glass wrote:A jak wasze tsh dziewczyny? Ja całe życie miałam ok, a teraz 0,150 przy dolnej normie od 0,300. Wszczynać panikę i dzwonić do przychodni, czy co robić?
Hej, u mnie na wynikach podane są inne normy dla kobiet TSH w ciąży:
1 trymestr 0,01-2,32. Pani doktor mi wczesniej natomiast wypisała że po prostu jeśli będzie poniżej 2,5, to dobrze.
Więc chyba ok masz?
Ja mam TSH 0,9516Glass lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Boje sie ze w tym przypadku moze nieposkutkowac
panan12, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlass wrote:Ale dlaczego najeżdżasz na kogoś, kto dopiero napisał tu jeden post? Ja nie znam tej dziewczyny i w sumie bardzo brzydko wygląda jak ktoś tak pisze. Jesteśmy dorosłe i takie rzeczy trochę inaczej się załatwia, raczej jak ktoś sprawia problemy, a nie przed.
Pozatym chce tu dobra atmosferę a nie zeby zaraz działo sie jak z kasanti i zgłaszanie każdego posta do admina..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:21
innamorata88, muminka83, Yoselyn82, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki i chyba mam anemię. To moja pierwsza ciąża, nie wiem na ile jest to normalne? Któraś z Was ma?
Erytrocyty, PDW, MPV, P-LCR i sód poniżej normy, niektóre dość znacznie.
Przesłałam wyniki do mojego gabinetu, pani doktor ma jutro do mnie oddzwonić.
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:On dobrem.na całe zło:-) ale myślę co.to będzie potem..optymistycznie myślałam o.tandemie.ale.jest.to wyczerpujące..choc jestem fanem kp.
ale myśle, ze to poprostu obawa która jest do przeskoczenia
-
Mmargotka wrote:Odebrałam wyniki i chyba mam anemię. To moja pierwsza ciąża, nie wiem na ile jest to normalne? Któraś z Was ma?
Mmargotka lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja zawsze podziwiam mamy kp ja sie jakos tego obawiam najbardziej
ale myśle, ze to poprostu obawa która jest do przeskoczenia
Ja syna karmilam.krotko. ale.z corka to.inna bajka.Carolline lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Bo jakos mam uraz do osób które juz mnie na jednym forum zwyzywała od mordenczyn dzieci bo jestem po in vitro
Pozatym chce tu dobra atmosferę a nie zeby zaraz działo sie jak z kasanti i zgłaszanie każdego posta do admina..
Nie przesadzaj. Ja napisałam jakie ja mam stanowisko na ten temat a Ty tak to odebrałas to już Twoja sprawa. Jest wolna demokracja i można się wypowiadać tym bardziej że pisałam o sobie a nie ze ktoś tak ma robić więc nie przesadzaj
-
magdaaq wrote:Blizniaki tez.sie.da ogarnąć kp:-)) to.jak.tandem.heheheheheh.
Ja syna karmilam.krotko. ale.z corka to.inna bajka.
Super sprawajeden poród wszystko za jednym zamachem
moja koleżanka ma Nele i Oliwiera mówi że naprawdę dużo pracy nie śpi wogole. Jedno usypia od razu synek a córeczkę trzeba kołysac bo nie zaśnie
-
nick nieaktualnyPanan szkoda, ze administracja zblokowała te wypowiedzi bo chetnie zrobiła bym zdj i podesłała
ale Ok jeśli tekst o tym, ze razem z inna dziewczyna z forum jestesmy bezduszne i mordujemy zarodki bo niewykorzystane wyrzuca sie do kosza jest wyrażeniem stanowiska to ja nie mam juz pytań do ciebie
innamorata88, Magic, KateHawke, po_prostu_ja, Lena21, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Mmargotka wrote:Odebrałam wyniki i chyba mam anemię. To moja pierwsza ciąża, nie wiem na ile jest to normalne? Któraś z Was ma?
A miałaś już wcześniej? Z wynikami do lekarza i coś poradziprzepisze leki i żelazo
Mmargotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj ciężki kaliber jesli chodzi o.in vitro. Uwazam ze nie.powinno sie Wogole na ten temat dyskutowac. Ja jestem pełna podziwu dla.par starających się właśnie w ten.sposób bo to psychikę trzeba mieć twardą. Mam w rodzinie też taka sytuację i podziwiam..widze.ile ich to kosztuje..
Ankakalina1987, Andziula_1988, Marikita lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Magda bede musiała ogarnac ten tandem
albo jakieś książki albo filmiki
bedzie wesoło
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:Oj ciężki kaliber jesli chodzi o.in vitro. Uwazam ze nie.powinno sie Wogole na ten temat dyskutowac. Ja jestem pełna podziwu dla.par starających się właśnie w ten.sposób bo to psychikę trzeba mieć twardą. Mam w rodzinie też taka sytuację i podziwiam..widze.ile ich to kosztuje..
a siła zawsze przychodzi kiedy sytuacja to tego zmusza
Magic, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:na marginesie dziwnych zwyczajów żywieniowych w ciązy, to jedyne rzeczy jakie jestem w stanie jeść t: owoce (w szczególności pomarańcze/kiwi/gruszki) oraz kanapki i zupy
nic innego nie wchodzi - głód odczuwam, ale nie mam apetytuWłaśnie wróciłam z lidla z siatkami nektarynek są pyszne z Grecji a do jutra promocja w dwa dni 5 kg zjedliśmy
Loczek2018 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615