LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:Hahahah no wesoło na pewno. Będę Cię wspierać..bo choć ja teraz.się boję co.to będzie jak mała będzie miala 1.5.roku a tu pojawi sie nowe bobo to.chyba się da ogarnąć..ale myślę ze 2 lata wyjete z.życiorysu hahah
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja mowie ze zawsze punkt widzenia zmienia sie wraz z punktem siedzenia
a siła zawsze przychodzi kiedy sytuacja to tego zmusza
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:Bo my kobiety jestesmy.nie.do.zdarcia. ale tu tez potrzebny jest facet i dlatego uważam że to.jest ciężki temat in vitro i nie powinno.sie oceniać.
bardzo wspierał nigdy nie skomentował czegokolwiek na minus
magdaaq, anecz_kaa, Urszulka89, Ankakalina1987 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ja mowie ze zawsze punkt widzenia zmienia sie wraz z punktem siedzenia
Tak, ale powinno się szanować kogoś zdanie. A różnie z tymi dziećmi jest. Jedne trafia do adopcji a co z reszta? Ciężki temat dla tych którzy się tym zajmują i przekonują a co dopiero dla nas -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Panan szkoda, ze administracja zblokowała te wypowiedzi bo chetnie zrobiła bym zdj i podesłała
ale Ok jeśli tekst o tym, ze razem z inna dziewczyna z forum jestesmy bezduszne i mordujemy zarodki bo niewykorzystane wyrzuca sie do kosza jest wyrażeniem stanowiska to ja nie mam juz pytań do ciebie
Agniechaaaa, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:Tak, ale powinno się szanować kogoś zdanie. A różnie z tymi dziećmi jest. Jedne trafioa do adopcji a co z reszta? Ciężki temat dla tych którzy się tym zajmują i przekonują a co dopiero dla nas
-
panan12 wrote:Tak, ale powinno się szanować kogoś zdanie. A różnie z tymi dziećmi jest. Jedne trafia do adopcji a co z reszta? Ciężki temat dla tych którzy się tym zajmują i przekonują a co dopiero dla nas
Magic, Agniechaaaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
magdaaq wrote:Hahahah no wesoło na pewno. Będę Cię wspierać..bo choć ja teraz.się boję co.to będzie jak mała będzie miala 1.5.roku a tu pojawi sie nowe bobo to.chyba się da ogarnąć..ale myślę ze 2 lata wyjete z.życiorysu hahah
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic wrote:Ja mam różnicę między dzieciakami 15.5 miesiąca i syna karmiła tylko 2 miechy bo siadłam psychicznie. Ale ja ogólnie jestem słaba. Teraz też mam z lekka depresje...boje się co to będzie....
-
Magic wrote:Ja mam różnicę między dzieciakami 15.5 miesiąca i syna karmiła tylko 2 miechy bo siadłam psychicznie. Ale ja ogólnie jestem słaba. Teraz też mam z lekka depresje...boje się co to będzie....
-
nick nieaktualny
-
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic wrote:Podziwiam! Ja bym nie dała rady. Albo miałabym tylko jedno. Wielka piąteczka dla Ciebie :* i wielu innych które muszą przejść ta ciężką drogę.
Magic lubi tę wiadomość