LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Mój naprawdę zajął cudowne stanowisko, nigdy nie narzekał, ze musi zrobić badania. A jak zadzonila i powiedziałam, ze trzeba in vitro to tylko powiedział, ze w takim razie działamy w tym temacie
bardzo wspierał nigdy nie skomentował czegokolwiek na minus
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:Dzień dobry
Nie nadrobię niestety, ale widzę, ze pojawiły się nowe serduszka bardzo dobre wieści
Witaj nowe mamusie
Wczoraj cały dzień w biegu dzisiaj odpoczynek
) Kupiliśmy sobie gry planszowe na Mikołajki i wczoraj przegrałam kilka razy w warcaby z moim heh Miłego dnia
ale nigdy się nie poddaje! Grunt to dobra zabawa. Miłego!
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:Brawo On. Mój mąż jak mieliśmy2 straty ciężko przeszedł bo widzial jak.ja się męczę ale chciałam zrobić badania genetyczne wykluczyć wszystko. Myślałam ze będzie stawiał opór..ale nie..pojechał ze mną oboje je.zrobiliśmy. to było ważne dla mnie. Oczekiwanie na wyniki stres ale byliśmy w tym razem. Potem nie chciał już kusić losu mówił mamy zdrowego syna niech tak zostanie. Namówiła go:) nigdy nie żałował. A teraz ma.od losu gratis 3 hehhehe
Pamietam jak poronilam1 ciaze wyszłam z gabinetu zaczełam płakać a on podbiegł przytulil i powiedział pierwsze, ze to niczyja wina. Mam sie nie obwiniać. Mój kochanymagdaaq, Loczek2018, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
A to fakt że facet jakoś gorzej przechodzi pewne sprawy ale wasi dali popis. Brawo! Mójjedyne co powiedział na wieść o 3 że najbardziej to stresują wizyty. Nigdy nie wiadomo co wyniknie z nich.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agniechaaaa wrote:Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Magic wrote:A to fakt że facet jakoś gorzej przechodzi pewne sprawy ale wasi dali popis. Brawo! Mójjedyne co powiedział na wieść o 3 że najbardziej to stresują wizyty. Nigdy nie wiadomo co wyniknie z nich.
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdaaq wrote:Im mniej teraz tym lepiej. Ja mam 1.90.
Glass lubi tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Za niskie też nie dobrze. Lepiej to skonsultuj. Z tego co mówił mój endo najlepiej jak jest między 1,00-2,5. Sprawdź też ft4. To tez bardzo ważne, żeby był w normie. Ja miałam tsh powyżej 2,8 a ft4 1,88 przy normie 1,70. Dostałam zwiększoną dawkę euthyrox i tsh spadło do 1,59 a ft4 ani drgnęło. Ale podobno tak niewielkie przekroczenie nie spowoduje żadnych wad. Oby!! Obecnie mam dawkę 75 mg.
Andziula_1988 lubi tę wiadomość