LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:Tak. Chodzę prywatnie do Pani x i mam pakiet medyczny Medicover. Tam wszystko przysługuje mi darmo. Jednak chodzę tam tylko bo badania bezpłatne a chodzę do mojej ginekolog prywatnie co prowadziła moja ciążę z córką . Ona wie o Medicover ale lekarz z Medicover nie wie o mojej lekarce
E to fajnie
duża masz oszczędnośc bo badania bardzo drogie z tego co mi szwagierka mówiła

-
I tu sie zgodzę!amenAgniechaaaa wrote:A ja chciałam przypomnieć ze chęć posiadania potemstwa jest wpisana w ludzką naturę
i nie wolno odbierać szansy na posiadanie własnego (genetycznie własnego) potomstwa
adopcja to inna bajka i nie ma co porównywać 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 16:06
Agniechaaaa, innamorata88 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyWydaje mi sie, ze te wyniki nie są złeMmargotka wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Odpowiadając: wcześniej jak badałam się okresowo zawsze miałam wyniki w normie, to moje pierwsze badania w ciąży i jest inaczej. Ale może faktycznie są inne normy dla ciężarnych i nie trzeba się martwić aż tak wykrzyknikami na wynikach. No zobaczymy co lekarz powie.
Ktoś pytał, ile obniżone: mam np. P-LCR 15,70%, a norma jest od 19,10-46,60. Erytrocyty 3,77 przy normie 3,95-5,22. PDW 8,90, norma 9,80-16.20, a MPV 8,80 przy normie 9,40-12,50.

Mmargotka lubi tę wiadomość
-
Uważam że invitro to cud. Jest fenomenem. Przykre jest jedynie że trzeba tyle wycierpieć by mieć dzieci. Nie ważne jak. Ważne że są. Człowiek ma prawo by korzystać nauki.
Tak chodzę co 2 tyg. Raz do centrum za dwa tygodnie do mojej lekarki i tak do końca.
Agniechaaaa, Magic, Mmargotka, innamorata88, justyna14, Andziula_1988, Marikita lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Ale oceniłaś Nas Ty i zwyzywałas wiec cos tu teraz w tym zdaniu nie pasuje
OK zrobiłaś super tak chciałaś. Fajnie, jesteś w ciąży masz dzieci super naprawdę. No ja bym w tym kierunku nie poszła i tyle. Ale to moje zdanie o mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 16:06

-
nick nieaktualnyA ja Ci kolejny raz napisze, ze nigdy nie wiesz jak postąpisz w sytuacji kiedy usłyszysz ostateczna diagnozępanan12 wrote:OK zrobiłaś super tak chciałaś. Fajnie, jesteś w ciąży masz dzieci super naprawdę. No ja bym w tym kierunku nie poszła i tyle. Ale to moje zdanie o mnie
Magic, innamorata88, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Uważam że invitro to cud. Jest fenomenem. Przykre jest jedynie że trzeba tyle wycierpieć by mieć dzieci. Nie ważne jak. Ważne że są. Człowiek ma prawo by korzystać nauki.
Tak chodzę co 2 tyg. Raz do centrum za dwa tygodnie do mojej lekarki i tak do końca.
Hahaha noi dobrze. Należy się,
. Ja też tak będę robić bo mam super gina że wszystko mi wypisze ale jeśli chodzi o sprzęt i jakieś mówienie to kiepsko

-
Czyżby inessa? Też jej kibicuje.Magic wrote:Przepraszam że wtrąca. Ale adopcja to nie pójście po pączki do sklepu. Moja znajoma po 13 stratach chciała adoptować bo jej wiek-40lat nie wskazywał by mogła odnosić ciąże tym bardziej po tyle stratach. I nie udało się mimo że mieli już wszystko gotowe dla Maciusia, widyeali się z nim regularnie A tu zonk. I się załamała. I wiecie co?
Nastał cud! Zaszła w ciąże przeszła ja okropnie ledwo odnosiła i ma synka A jak ostatnio wróciłam na bbf to okazało się że znowu jest w ciąży i to na końcówce:) taki morał
dziękuję.
Magic lubi tę wiadomość
-
Wyniki.nie sa złe:-)Mmargotka wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Odpowiadając: wcześniej jak badałam się okresowo zawsze miałam wyniki w normie, to moje pierwsze badania w ciąży i jest inaczej. Ale może faktycznie są inne normy dla ciężarnych i nie trzeba się martwić aż tak wykrzyknikami na wynikach. No zobaczymy co lekarz powie.
Ktoś pytał, ile obniżone: mam np. P-LCR 15,70%, a norma jest od 19,10-46,60. Erytrocyty 3,77 przy normie 3,95-5,22. PDW 8,90, norma 9,80-16.20, a MPV 8,80 przy normie 9,40-12,50.

Mmargotka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A ja Ci kolejny raz napisze, ze nigdy nie wiesz jak postąpisz w sytuacji kiedy usłyszysz ostateczna diagnozę

Rozmawiałam wiele razy z Emkiem i za bardzo in vitro mu się nie spodobało... Chyba musiałabym 10 lat nie zajść żeby tak już myśleć albo nie wiem kończy się Pani czas płodności i coś trzeba zrobić.
-
Dokładnie!!!muminka83 wrote:Czyżby inessa? Też jej kibicuje.
i wyobraź sobie że teraz będą mieli dziewczynkę
cieszę się jak głupia. Wspaniała kobieta.
Agniechaaaa, magdaaq, muminka83, Loczek2018 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiec sama widzisz nigdy nie wiadomo co by było. Wiec nie ma co tak ostro komentować i sie zarzekacpanan12 wrote:Rozmawiałam wiele razy z Emkiem i za bardzo in vitro mu się nie spodobało... Chyba musiałabym 10 lat nie zajść żeby tak już myśleć albo nie wiem kończy się Pani czas płodności i coś trzeba zrobić.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny