LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdyby mnie 9lat temu stać było na invitro zrobiłabym . Gdybym mogła skorzystać z surogatki zrobiłabym to. Nikt nie ma prawa ocenić. To medycyna. Jakie zabijanie? Matko. Kto wymyślił tą bzdurę. Nikt nikogo nie zabija. Chyba niektórzy tu wielbią PIS i spoko. Jednak dajmy żyć innym. Życie nie jest czarno białe. Życie jest kolorowe i każdy kolor to inne uczucia.
Dziecko to dziecko nie ważne jak zostało poczęte ważne że Ci którzy chcą je mieć kochają je już lata przed jego pojawieniem się.
Agniechaaaa, Magic, innamorata88, Existenz, Vanilka, Lena21, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magic wrote:Dokładnie!!!
i wyobraź sobie że teraz będą mieli dziewczynkę
cieszę się jak głupia. Wspaniała kobieta.
Magic, Loczek2018, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Muminka83 w sedno! Brawo:) ja wam powiem że m9ja ciocia nie mogła zajść w ciąże. Potem miała aż 3 i dwukrotnie przerwała ciąże bo taka płodna się zrobiła.i jej nie oceniam. Bo każda z nas ma prawo wyboru. Nigdy nie można powiedzieć "ja na twoim miejscu...." Po pierwsze nigdy nie będziesz na czyimś miejscu i w konkretnej sytuacji. Po drugie nigdy nie wiesz czy nie zrobisz tak jak większość w danej sytuacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 16:19
Agniechaaaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
muminka83 wrote:Patrzę na jej wykres od czasu do czasu. Pamiętam jak zaszła w ciążę gdzie pierwszy syn się urodził. Nawet nie wiesz ile osób im kibicowało. Nie znam jej osobiście a godziny modlitw były. Widać że to dobrzy ludzie.
W tym majówki 2015
i niesamowicie sie cieszę że mogą mieć kolejne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 16:21
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Marikita wrote:Kochana czy Ty przeczytałaś ze ZROZUMIENIEM mój post?
"USG piersi jeśli jest kontrolne dla samoświadomości to tylko prywatnie niestety"
-
Magic wrote:Mam dwa wózki. Spacerówkę syna i phil &teds vibe taki rok po roku. Ale on jest super dla dzieci już siedzących:)
-
o tak, ja też podziwiam Inessę i bardzo jej kibicuję!
co do tsh: mój ostatni wynik to 0,008, ale ja leczę się na gravesa-basedova.Wyniki długo były ładne, przeciwciała niskie a nagle tsh poszybowało w dół. Liczę na to że to przejściowe bo w pierwszym trymestrze tsh zazwyczaj spada i jest to wręcz wskazane, tarczyca musi zwiększyć obroty żeby pociągnąć ciążę. Margotka, poczułam się od razu lepiej jak przeczytałam Twój wpis że norma tsh w ciąży zaczyna się od 0,01jestem blisko
dzięki
Mmargotka lubi tę wiadomość