LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marikita wrote:wow! super!
to najprawdopodobniej w poniedziałek też u mnie powinno być już serducho
ps. czemu nie masz założonej jeszcze karty ciąży? (może głupie pytanie, ale u mnie to pierwsza ciąża, więc w tych tematach raczkuję)
Wiesz co różnie lekarze zakładają... I przeważnie na serduszkowej.. Czasem u dziewczyn zdarzało się w 5 tygodniu ale to już rzadkość
A u Ciebie już na 100 %będzie serduszko to już będzie 8 tydzieńMarikita lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Dziewczyny ja mam też głupie pytanie. Czy jak założę kartę ciąży w jednej przychodni a będę chodziła do tej samej lekarki później w innej przychodni ma to jakieś znaczenie?
Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Dziewczyny ja mam też głupie pytanie. Czy jak założę kartę ciąży w jednej przychodni a będę chodziła do tej samej lekarki później w innej przychodni ma to jakieś znaczenie?Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Nie. Masz tylko jedną kartę i z nią niwrizstajesz sie idąc nawet do sklepu. Nigdy Nie wiadomo kiedy może się przydać.
OK dzięki wambo taka jest sytuacja ze nie byłam przy kasie i na każde zawołanie miałam takiego lekarza na NFZ. Ale z biegiem czasu stwierdziłam że sprzęt maja z przed 20 lat on nigdy nic nie widzi mało mówi i wkurza mnie to. Postanowiłam że będę chodziła do takiej Pani co kiedyś do niej chodziłam i w tym roku tylko prywatnie więc idę 14 grudnia a od stycznia będę do niej chodziła na NFZ w innej przychodni ale wtedy będzie w styczniu 12 tydzień więc trochę późno i te kartę już chce założyć
Loczek2018 lubi tę wiadomość