LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga40 wrote:Kochana ja biorę Prevomit i mdłości są nadal. Teraz jak będę we wtorek to porozmawiam z ginem o czopkach Torecan aby jakoś święta przetrwać i cokolwiek móc zjeść
Ja dostałam ten torecan, bo wczoraj już ledwo żyłam. Ale to nie jest lek bezpieczny w ciąży, więc jak dasz radę przetrwać to ja bym nie brała.
-
magdis wrote:hej dziewczyny, pytanie z innej beczki. 27.12. mam prenatalne, to będzie początek 14 tc. Myślicie że jest szansa na to, że poznamy płeć? Wydaje mi się że to dość wcześnie, w poprzedniej ciąży lekarz powiedział nam ok. 20tc, ale na innych forach czytałam że dziewczynom lekarze czasem już w 12tc mówili... Myślicie że to możliwe?
Mnie Lekarz ocenił płeć w 13 tygodniu tylko powiedział że to tak na 80% i się sprawdziło; )
Co do imion to teraz męża kolej wybierać, ma obiecane bo córe nazwałam imieniem mojej wieloletniej przyjaciółki. Od dziecka chciałam żeby moja córka kiedyś miała po niej imię(przyjaznimy się od 2 roku życia po dziś dzień).
Ja chciałam żeby rodzina dowiedziała się na w8gilie ,Ale już mi brzuch tak wywaliło, ze nie ma złudzeń,A w Polsce będziemy za tydzień więc pójdzie standard jak ostatnim razem pudełko z bucikami dziecięcymi i zdjęcie z usg:)
Cuddlemuffin a w którym Landzie mieszkasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 23:51
z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Witam się i ja przy sobocie.
Po prostu ją współczuję z całego serca i czekamy na wieści pozytywne od Ciebie jak najszybciej.
Ja się zastanawiam czy w poniedziałek nie wybrać się do gina, nie wiem czy to przez duphaston ale czasami mam taki dziwny śluz i boję się czy nie przyplątała się jakaś infekcja wolę żeby sprawdził.
My dzisiaj idziemy na urodziny, ja wcześniej do fryzjera trochę o siebie zadbać mam tylko nadzieję, że farba złapie -
Dzień dobry, ale tu cisza dzisisj
Miłego dnia
Karolcia to udanej imprezy i relaksu podczas wizyty u fryzjera
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
karolcia87 wrote:Witam się i ja przy sobocie.
Po prostu ją współczuję z całego serca i czekamy na wieści pozytywne od Ciebie jak najszybciej.
Ja się zastanawiam czy w poniedziałek nie wybrać się do gina, nie wiem czy to przez duphaston ale czasami mam taki dziwny śluz i boję się czy nie przyplątała się jakaś infekcja wolę żeby sprawdził.
My dzisiaj idziemy na urodziny, ja wcześniej do fryzjera trochę o siebie zadbać mam tylko nadzieję, że farba złapie
Przyjemnosci u fryzjera!
Dzień dobry. Nie spalam od 1do4 a teraz oczy na zapalki a dzieci grandza
-
To i ja się witam
Wczoraj mnie nie było, bo pracowałam do późna i padłam od razu po przyjściu do domu. Niestety oudziły mnie w środku nocy mdłości, ledwo dobiegłam do łazienki. Myślałam, że już odpuszczają ;(
Pytanie do dziewczyn po poronieniu: do kiedy macie brać Douphaston? Biorę teraz 2 x 1 i te mdłości są chyba właśnie nasilają się ok. godzinę po połknięciu tabletki. -
po_prostu_ja wrote:U mnie dziś beta spadła o prawie 1000.
Wypisz mnie Aga proszę z listy. -
Ineczka wrote:Dzień dobry, ale tu cisza dzisisj
Miłego dnia
Karolcia to udanej imprezy i relaksu podczas wizyty u fryzjera
A bo przy sobocie to zakupy fryzjerzy. U nas wczoraj otworzyli Agata meble to takie szaleństwo było a w sumie nic tam ciekawego nie było w sensie dużych wyprzedaży itd -
Alfa_Centauri wrote:To i ja się witam
Wczoraj mnie nie było, bo pracowałam do późna i padłam od razu po przyjściu do domu. Niestety oudziły mnie w środku nocy mdłości, ledwo dobiegłam do łazienki. Myślałam, że już odpuszczają ;(
Pytanie do dziewczyn po poronieniu: do kiedy macie brać Douphaston? Biorę teraz 2 x 1 i te mdłości są chyba właśnie nasilają się ok. godzinę po połknięciu tabletki.
Wspolczuje wymiotów, napewno to musi być męczące... Mnie na szczęście tylko mdli ale już jakby to powiedzieć... Hmmm.... Ze co tydzień coraz bardziej mnie bierze i mam Coraz większe mdłości. Planujesz l4?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 09:04
Alfa_Centauri, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Pytanie do dziewczyn po poronieniu: do kiedy macie brać Douphaston? Biorę teraz 2 x 1 i te mdłości są chyba właśnie nasilają się ok. godzinę po połknięciu tabletki.Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
Pytanie do dziewczyn po poronieniu: do kiedy macie brać Douphaston? Biorę teraz 2 x 1 i te mdłości są chyba właśnie nasilają się ok. godzinę po połknięciu tabletki.Alfa_Centauri lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Mi.sie wdala infekcja i podraznienie przez luteine. Dostalam antybiotyk 1 dniowy do wypicia zrobila wymaz i dala na 6 dni globulki. Odczuwalam swędzenie pieczenie no i wynik moczu byl slaby.
Przyjemnosci u fryzjera!
Dzień dobry. Nie spalam od 1do4 a teraz oczy na zapalki a dzieci grandza❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:A ja po luteinie mam podrażnienie, ale o dziwo tylko na zewnątrz. Lekarz mówił, że w środku wszystko ładnie wygląda. Dostałam crotlimazol do smarowania.
-
magdaaq wrote:Ja bylam przeziebiona i przez to tez wdala sie infekcja. Clotri nie działa bo to raczej bakteryjne nie grzybicze. Dlatego wymaz pobrala❤Ada&Pola❤
-