LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina.G wrote:Ale bedzie niespodzianka
Nie moge doczekać sie wigili...
Tylko 2 tygodnie zostały
No i nie wyparłam się oczywiście
W mikołajki powiedzieliśmy córci, radość ogromna. Codziennie całuje mój brzuch kilka razy dziennie.
Paulina.G, magdaaq, Andziula_1988, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Można dołączyć do was?
Termin porodu mam na 8 lipca.
Po 4 latach starań i stracie maluszka 2 lata temu udało się w końcu.
Serduszko usłyszałam w 8t3d i aż łzy mi popłyneły.
Teraz wizyta we wtorek , a potem prenatalne 29.12.
Mdłości i wymioty męczą mnie okropnie, ale znaczy to że dziecko się rozwijaNalia, magdaaq, PixiDixi, muminka83, melbusia88, Glass, Andziula_1988, Mmargotka, kasiuleks, anecz_kaa, karolcia87, cuddlemuffin, gapa25, Paulina.G, Ankakalina1987, Alfa_Centauri, Lena21, Marikita, Carolline lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Urszulka89 wrote:Ja miałam zaczekać do Wigilii ale moja mama zapytała wprost bo jak jestem u niej to jakoś z jedzeniem jestem na bakier a zawsze wszystko pożerałam
No i nie wyparłam się oczywiście
W mikołajki powiedzieliśmy córci, radość ogromna. Codziennie całuje mój brzuch kilka razy dziennie.
-
Kinga40 wrote:Witajcie. Można dołączyć do was?
Mdłości i wymioty męczą mnie okropnie, ale znaczy to że dziecko się rozwija
-
Mdłości i wymioty męczą mnie okropnie, ale znaczy to że dziecko się rozwija❤Ada&Pola❤
-
Mdłości i wymioty męczą mnie okropnie, ale znaczy to że dziecko się rozwijagratulacje!!
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Hej, gratuluję wszystkich dobrych wieści i trzymam kciuki żeby tylko takie mam towarzyszyły.
Moja wczorajsza wizyta potwierdziła, że wszystko w porządku i nadal mamy 7t3d. Mam już kartę ciąży i zwolnienie do końca roku, bo ledwo żyłam. Po powrocie do domu próbowałam cokolwiek zjeść i wypić, ale trzy razy z rzędu wszystko spowrotem. W efekcie wylądowałam na IP, gdzie mimo czopka przeciwwymiotnego i pustego żołądka kolejne 5 razy... Zatrzymali mnie na oddziale... Dziś jak. na razie bez wymiotów, ale mdłości nadal męczą
Moja lekarka poleciła jeszcze na mdłości suplement diety Prevomit albo Ma marin. Co prawda nie ma gwarancji, że pomoże. -
pi84 wrote:Hej, gratuluję wszystkich dobrych wieści i trzymam kciuki żeby tylko takie mam towarzyszyły.
Moja wczorajsza wizyta potwierdziła, że wszystko w porządku i nadal mamy 7t3d. Mam już kartę ciąży i zwolnienie do końca roku, bo ledwo żyłam. Po powrocie do domu próbowałam cokolwiek zjeść i wypić, ale trzy razy z rzędu wszystko spowrotem. W efekcie wylądowałam na IP, gdzie mimo czopka przeciwwymiotnego i pustego żołądka kolejne 5 razy... Zatrzymali mnie na oddziale... Dziś jak. na razie bez wymiotów, ale mdłości nadal męczą
Moja lekarka poleciła jeszcze na mdłości suplement diety Prevomit albo Ma marin. Co prawda nie ma gwarancji, że pomoże.
-
pi84 wrote:Hej, gratuluję wszystkich dobrych wieści i trzymam kciuki żeby tylko takie mam towarzyszyły.
Moja lekarka poleciła jeszcze na mdłości suplement diety Prevomit albo Ma marin. Co prawda nie ma gwarancji, że pomoże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 21:08
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤