LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w rodzinie wszyscy bardzo polecają maty monitorujące oddech, każdy mówi ze był spokojniejszy w nocy, noe sprawdził się u wcześniaczka z kolei ten monitoring w klipsie na pieluchę, bo maluszek był taki drobny, ze często Pielucha odstawała i to alarmowało niepotrzebnie.
Jeszcze trzy dni i wizyta... nawet na święta tak nie czekam jak na ta wizytę -
Lena21 wrote:U mnie w rodzinie wszyscy bardzo polecają maty monitorujące oddech, każdy mówi ze był spokojniejszy w nocy, noe sprawdził się u wcześniaczka z kolei ten monitoring w klipsie na pieluchę, bo maluszek był taki drobny, ze często Pielucha odstawała i to alarmowało niepotrzebnie.
Jeszcze trzy dni i wizyta... nawet na święta tak nie czekam jak na ta wizytę
-
U mnie w poprzedniej ciąży na pierwszym genetycznym w 12 tc obstawili dziewczynkę i tak się skończyło
a ja z nerwów zajmuje się pieczeniem 3 blachy pierniczkow i piernik staropolski- pierwszy raz robiłam i jestem ciekawa jaki będzie - próbowanie w święta
o 14:20 usg...
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Mini89 wrote:U mnie w poprzedniej ciąży na pierwszym genetycznym w 12 tc obstawili dziewczynkę i tak się skończyło
a ja z nerwów zajmuje się pieczeniem 3 blachy pierniczkow i piernik staropolski- pierwszy raz robiłam i jestem ciekawa jaki będzie - próbowanie w święta
o 14:20 usg...
-
Dzień dobry byłam w labo zbadać znowu mocz i w środę z wynikami na wizytę.Jeszcze mnie babeczka w recepcji zirytowała bo dzwoniła do mnie, ze o 12 w środę gin nie będzie,czy możemy na 20 przełożyć to jej mowie, ze jak to nie ma jak zapisywałem się i taki termin był podany i 20 odpada bo to będzie genetycznej usg i chce,żeby mąż ze mna był a wieczorem nie może. A po drugie wieczorami jest czasami 2-3h obsuwy .To może kogos innego się uda przesunąć i mamy być na 12:25 czyli o 12 gin nie ma a o 12:25 jest wkurza mnie to ich przekładanie terminów często tak jest maja sporo osób potem kombinują. A i jeszcze do mnie,, ze pewnie będzie test pappa do zrobienia w Synevo jeszcze nie miałam usg a ona już wie, ze będzie.Jak na usg będzie wszystko ok to nie chcemy robić tego testu, ale mnie wkurzyła
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615