LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:Ale okruszki szok. Ale.ile.to pewnie nerwów!
-
muminka83 wrote:Czemu nerwy? Nie. Hipotrofii nie mieli stwierdzonej. Rozwijają się idealnie. Jedynie Judyta miała problem z bezdechami w pierwszym roku. Przez pierwsze trzy miesiące koszmar. Ostatni pojawił się krótko po pierwszym roku i spokój. Tylko my od początku mieliśmy porządny monitor oddechu. Polecam każdej. To nie wydatek stracony.
-
muminka83 wrote:Czemu nerwy? Nie. Hipotrofii nie mieli stwierdzonej. Rozwijają się idealnie. Jedynie Judyta miała problem z bezdechami w pierwszym roku. Przez pierwsze trzy miesiące koszmar. Ostatni pojawił się krótko po pierwszym roku i spokój. Tylko my od początku mieliśmy porządny monitor oddechu. Polecam każdej. To nie wydatek stracony.
Carolline lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Co.do minitora jesli faktycznie dzieci rodzą sie jak u Ciebie male wcześniak itd to sie zgodzę ale w przypadku dzieci donoszonych bez.problemow nie jest to wskazanie a czasem zbedny stres bo nie każdego stac na extra monitor a kupując gorszy mozna nie raz osiwiec. Ja nigdy nie myslalam o tym.bo nie musialam. Żadnych przeslanek nie bylo do tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 07:54
-
magdaaq wrote:Angel to zajebista firma. Mam.wage niemowleca tej firmy. Znow ja musiałam wage mieć bo Lenka przybierala tyle co.nic i co tydzień musialam.ja kontrolowac.
-
nick nieaktualnyWitam sie w 12tyg.
Mialam sie lepiej poczuc mowili,mialam przestac miec mdlosci mowili
A tu jak cierpialam tak cierpie nadal.
Wizyte tez mam w srode na 8.00.
Na suwaczku 11tydz, w belly 12tydz w apliakcjach tez 12. Ja juz zwariowalamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 08:32
Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Witam sie w 12tyg.
Mialam sie lepiej poczuc mowili,mialam przestac miec mdlosci mowili
A tu jak cierpialam tak cierpie nadal.
Wizyte tez mam w srode na 8.00.
Na suwaczku 11tydz, w belly 12tydz w apliakcjach tez 12. Ja juz zwariowalam
W pełnym skończonym tygodniu 12 będziesz za tydzień. -
nick nieaktualny
-
magdaaq wrote:No to dziś wizyta! Na 13.40
Kurczę A ja np tyje jak oszalałapewnie zbowu koło 20kg przytyk
ale jest coś dobrego:) przynajmniej mam biust. Dążąc 50kg miałam 75a lub b ale z push up A teraz bez mam 75d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 08:54
magdaaq, Loczek2018, kashanti lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja mam 75 g teraz pewnie h :p kurcze wy wszystkie takie szczupłe :p ja ważę dużo więcej :p ale przez te mdłości nie tyje teraz. W poprzednich ciążach przytyłam 18 i 16 ale na koniec ważyłam tyle samo. Teraz mam mniejszy zapas :p
Magda będzie dobrzemnie ta płeć ciekawi :p
magdaaq lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Ja mam 75 g teraz pewnie h :p kurcze wy wszystkie takie szczupłe :p ja ważę dużo więcej :p ale przez te mdłości nie tyje teraz. W poprzednich ciążach przytyłam 18 i 16 ale na koniec ważyłam tyle samo. Teraz mam mniejszy zapas :p
Magda będzie dobrzemnie ta płeć ciekawi :p
-
kashanti wrote:No niestety USG genetyczne jest badaniem "dodatkowym" wiec ceny sa wysokie:(
U nas najtansze USG genetyczne jakie znalazlam kosztuje prywatnie 510 PLN + 300 PLN PAPPA czyli cala impreza 800 PLN... w pl mozna zrobic to srednio za 400-500PLNjakbym nie miala tego za darmo to bym jechala do PL robic;)
) i badanie pojedynczego płodu 270zł.
-
My mamy jeszcze z opcją niani więc takie 2 w 1.
-
muminka83 wrote:My kupiliśmy najnowszy model Angel na ebeyu za 270 zł. W Polsce koszt 1000 zł. Warto szukać na zagranicznych stronach. Jednak fakt. Bezdech tyczy najczęściej dzieci z niską masą urodzeniową lub wcześniaków
-
Mnie bezdechy przerażają
u mnie w rodzinie zmarło kilka dzieci przez śmierć łóżeczkowa, co prawda ponad 60 lat temu. Rodzice byli lekarzami a to i tak nic nie zmieniło. Ja przy dziewczynach nie miałam teraz kupię napewno. Tak samo chce sobie zamówić kamerkę do łóżeczka. Jak gdzieś będziemy będzie łatwiej zawsze