LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My idziemy w piątek na wizytę. Mąż pierwszy raz-twierdzi że się nie stresuje
A mnie dzisiaj coś brzuch pobolewa. Jakby żołądek ale troche niżej. Takie ściśnięcie. Oczywiście śniadanie zjedzone więc nie wiem o co chodzi...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny które są ze Śląska, Krakowa i innych cudnie "czystych" rejonow... Jak radzicie sobie z brakiem normalnego powietrza? Bo ja ostatnio się martwię o to że na czas totalnej bezsilności maluch ma takie warunki... Najchętniej bym pojechała nad morze i już nie wróciła (co moze zresztą z mężem z czasem zrobimy) ale póki co... siedzenie w domu złe a wyjść jeszcze gorzej... I co tu robić?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Dziewczyny które są ze Śląska, Krakowa i innych cudnie "czystych" rejonow... Jak radzicie sobie z brakiem normalnego powietrza? Bo ja ostatnio się martwię o to że na czas totalnej bezsilności maluch ma takie warunki... Najchętniej bym pojechała nad morze i już nie wróciła (co moze zresztą z mężem z czasem zrobimy) ale póki co... siedzenie w domu złe a wyjść jeszcze gorzej... I co tu robić?
Teraz jestem większość czasu w domu, ale jak zrobi się ciepło to w podobnej odległości mamy jeziorka to będę spacerować
Nie mamy na to wpływu niestety
-
terka wrote:Dziewczyny które są ze Śląska, Krakowa i innych cudnie "czystych" rejonow... Jak radzicie sobie z brakiem normalnego powietrza? Bo ja ostatnio się martwię o to że na czas totalnej bezsilności maluch ma takie warunki... Najchętniej bym pojechała nad morze i już nie wróciła (co moze zresztą z mężem z czasem zrobimy) ale póki co... siedzenie w domu złe a wyjść jeszcze gorzej... I co tu robić?
Teraz kiedy smog widać prawie gołym okiem staram się mało wychodzić, jak mój pies wraca z zewnątrz to śmierdzi jakby ja ktoś sadza wysmarowałniewiele mamy opcji... w domu staram się używać nawilżaczy powietrza, standardowych i tych elektronicznych, jak ostatnio były bardziej wietrzne dni i jakość powietrza była triche lepsza to przewietrzylsm całe mieszkanie... tyle
-
nick nieaktualnyLena21 wrote:Teraz kiedy smog widać prawie gołym okiem staram się mało wychodzić, jak mój pies wraca z zewnątrz to śmierdzi jakby ja ktoś sadza wysmarował
niewiele mamy opcji... w domu staram się używać nawilżaczy powietrza, standardowych i tych elektronicznych, jak ostatnio były bardziej wietrzne dni i jakość powietrza była triche lepsza to przewietrzylsm całe mieszkanie... tyle
-
No wlasnie ciężko tak nie wychodzić... Eh... Ja to najpierw okno otwieram potem decyduje czy wychodzić gdzieś... Jak lepiej to wietrze mieszkanie...ale...największe mrozy (styczeń luty) przed nami! I to mnie chyba najbardziej martwihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
No ten smog to masakra, w Łodzi szaro, chociaż to nie najgorsze miasto pod tym względem. Można kupić maskę antysmogową z filtrem na pyły pm10 i pm2,5, ja rozważam ten pomysł. Teraz robią ładne, kolorowe, jak szalik wyglądają, nawet w jakiejś sieciowce były, chyba w Medicine. Jak nie chcecie wychodzić w najgorsze dni to tez warto zainstalować apke podająca aktualne odczyty ze stacji. Ja mam np "Wróbelka"
.
Existenz lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja mieszkam 2km od największej huty w Polsce
Teraz jestem większość czasu w domu, ale jak zrobi się ciepło to w podobnej odległości mamy jeziorka to będę spacerować
Nie mamy na to wpływu niestety
Az z ciekawości sprawdziłam ile ja mam do huty-natchnęłaś mnieale to prawie 10km od nas
do skupiska firm ok 6km... Ale droga szybkiego ruchu w centrum miasta jakieś 2km od nas (fenomen zapraszam do podziwiania cudawiaka
) i palenie czym popadnie robią swoje... Bo nie mogę na firmy zwalić skoro to tyle kilometrów
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Loczek2018 wrote:No ten smog to masakra, w Łodzi szaro, chociaż to nie najgorsze miasto pod tym względem. Można kupić maskę antysmogową z filtrem na pyły pm10 i pm2,5, ja rozważam ten pomysł. Teraz robią ładne, kolorowe, jak szalik wyglądają, nawet w jakiejś sieciowce były, chyba w Medicine. Jak nie chcecie wychodzić w najgorsze dni to tez warto zainstalować apke podająca aktualne odczyty ze stacji. Ja mam np "Wróbelka"
.
Tez mam wróbelka. Ale wiesz co? Boje sie na niego wchodzić!np teraz niby nie ma zle a i tak chyba najgorzej w okolicy (całej Polski nie sprawdzam bo bez sensu)
Loczek2018 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Tez mam wróbelka. Ale wiesz co? Boje sie na niego wchodzić!
np teraz niby nie ma zle a i tak chyba najgorzej w okolicy (całej Polski nie sprawdzam bo bez sensu)
... Na allegro czy Ali poniżej stówy juz można spokojnie kupić maskę z wymiennym filtrem z węglem aktywnym, ja nawet myślałam żeby mężowi kupić bo zimą ma problemy z kaszlem. Nałożę na przejście z punktu A do B, w pomieszczeniu zdejmę, najwyżej ludzie bd patrzeć na mnie jak na UFO:D.
-
Ja na całe szczęście mieszkam w Gdyni więc na powietrze nie mogę narzekać .
Za wszystkie wizytujące dzisiaj dziewczyny trzymam kciuki.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤