Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c499a31a7742.jpg To ja zacznę, bo raczej przez najbliższe dni nie będę miała czasu tu zaglądać. Niech te nadchodzące święta Bożego Narodzenia będą radosne, rodzinne, spędzone wśród najbliższych, a Nowy Rok przyniesie spełnienie wszelkich marzeń :). Powodzenia wszystkim dziewczynom które mają wizyty/badania w tym okresie miedzy świątecznym. Niech maleństwa rosną zdrowo i pozwolą choć troszkę skosztować świątecznych specjałów!:)
    Dzięki kochanie dla Ciebie również wszystkiego co.najpiękniejsze dużo zdrowia pomyślności i przede wszystkim niech maluszek zdrowo rośnie:-)

Loczek2018 lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Oj juz mam sline do podlogi na niedzielę i oby cos weszlo...i nie wyszlo :D
    Mi ślinka leci na barszczyk czerwony z uszkami i rybka mmmmmmm <3 matko jak ja dawno nie jadłam smażonego i chciała bym dać rade chciaz w wigilie zjeść :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c499a31a7742.jpg To ja zacznę, bo raczej przez najbliższe dni nie będę miała czasu tu zaglądać. Niech te nadchodzące święta Bożego Narodzenia będą radosne, rodzinne, spędzone wśród najbliższych, a Nowy Rok przyniesie spełnienie wszelkich marzeń :). Powodzenia wszystkim dziewczynom które mają wizyty/badania w tym okresie miedzy świątecznym. Niech maleństwa rosną zdrowo i pozwolą choć troszkę skosztować świątecznych specjałów!:)
    Przedewszystkim spokojnej ciazy :) i wszystkiego o czym zamarzysz by sie spełniło <3

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Mi ślinka leci na barszczyk czerwony z uszkami i rybka mmmmmmm <3 matko jak ja dawno nie jadłam smażonego i chciała bym dać rade chciaz w wigilie zjeść :D
    Mi.na barszczyk grzybowa pierogi..kapuste z grzybami..makaron z makiem i.miodem...ehhh juzzz chceeee

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Mi.na barszczyk grzybowa pierogi..kapuste z grzybami..makaron z makiem i.miodem...ehhh juzzz chceeee
    Ale sie rozmarzyliśmy ;D aaaa i te krokiety mmmmmmm :D

magdaaq lubi tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami :) i gołąbki z kartofli.... mniam :) dziś piekę spody do ciasta tylko muszę skrytke sprzątać.

Macie jakiś super płyn do piekarnika ?

Mi mdłości odpuszczają powoli są słabsze i rzadziej.

Loczek Tobie również Wesołych rodzinnych Świąt a w Nowym Roku spełnienia marzeń i spokoju ducha.

• Nalia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami, generalnie mam nadzieję, że będę miała w Wigilię apetyt, bo dzisiaj i wczoraj to kiepsciutko. :( :(

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu laski, PRZESTANCIE JUZ!!!!!!
    Jestem w pracy i teraz bede myslala tylko o zarciu, barszcz, uszka, pierogi, i aneczka te golabki matko, zafiksowalam sie. A wiekszosc z tego dopiero w wigilie dotrze!!!! Golabkow nie planowalam, ale chyba juz planuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 12:58

magdaaq, anecz_kaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami :) i gołąbki z kartofli.... mniam :) dziś piekę spody do ciasta tylko muszę skrytke sprzątać.

Loczek Tobie również Wesołych rodzinnych Świąt a w Nowym Roku spełnienia marzeń i spokoju ducha.
    O golabki z kartofli to nie jadłam. A mowia ze poznaniacy to pyrusy:-))

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale mnie dzis muli bleeee :/

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam obiad i juz mi stoi w gardle.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Zjadlam obiad i juz mi stoi w gardle.
    JA ledwo wcislam kilka łyżek mleka z płatkami :/

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    JA ledwo wcislam kilka łyżek mleka z płatkami :/
    Kurde ja nic ostatnio poza obiadem.nie wcisne więc mnie to ratuje. Nawet do picia się zmuszam.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdis wrote:
    jakbym czytała o swoim :D napisz jeszcze że jesteś z Częstochowy :D

Nie nie. Drugi koniec Śląska-Gliwice pozdrawiają :D
    Wróciliśmy z wizyty witamy się ;)
    Maluch ukołysany podczas drogi, na USG sobie po prostu spał... A kto mu zabroni :D Lekarz go obudził na chwile zeby zobaczyć a właściwie pokazać wszystko bardzo dokładnie mężowi bo byl 1 raz na USG ;) rączki, nóżki pięknie pokazał machając jak szalony jak już go obudziliśmy, mężulo widział nawet nosek-wierze na słowo ja nie zauważyłam :D tatuś oczywiście zachwycony widokiem, lekarz puścił serduszko pięknie biło <3 jest troszkę młodszy niz pierwotnie mówił lekarz i termin wyznaczył na 11.07 ;) to mi bardziej do obserwacji pasuje niz ten 8 :D więc w chwili wolnej proszę o mała zmianę na 11.07 ;) ale i tak wiadomo ze przyjdzie na świat kiedy będzie chciał ;)

magdaaq, anecz_kaa, karolcia87, nick nieaktualny, mięsko, magdis, Niecierpliwa123, Loczek2018 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:

Najlepiej czyszczą chusteczki mokre

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek wszelkiej pomyslnosci Ci zycze i samych szczesliwych dni :)

Aneczka a skad Ty jestes ?,bo ja z podkarpacia pochodze i u nas zawsze sa golabku z ziemniakami i dzisiaj wieczorem bede je robic....

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...

Dzisiaj dzień sprzatania ;) Życzę Wam udanego dnia ;)

3i499vvjspjyuavk.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o tych smakołykach i zazdroszczę wam dziewczyny :-( Cieszcie się tymi wyjątkowymi smakami. Trochę mi przykro, że mnie to wszystko ominie :-( W chwilach takich jak te zbliżające się święta dołuje mnie moja cukrzyca. Bardzo kocham wigilijne dania, ale w tym roku większości nie spróbuję. Na wielkanoc powtórka.

l22n6iyek016fbg8.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...

Dzisiaj dzień sprzatania ;) Życzę Wam udanego dnia ;)
    A wymiotowałaś lub masz mdłości? Moja waga też stoi w miejscu, ale ja po porstu jem mało, bo mnie mdli. :(

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    A wymiotowałaś lub masz mdłości? Moja waga też stoi w miejscu, ale ja po porstu jem mało, bo mnie mdli. :(
    Nic z tych rzeczy.. czasem mnie troche mdli ale nie jest to az takie silne żebym nie jadla... Moze ogolnie za malo jem...

3i499vvjspjyuavk.png
‹‹ ‹ 353 354 355 356 357 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ