X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c499a31a7742.jpg To ja zacznę, bo raczej przez najbliższe dni nie będę miała czasu tu zaglądać. Niech te nadchodzące święta Bożego Narodzenia będą radosne, rodzinne, spędzone wśród najbliższych, a Nowy Rok przyniesie spełnienie wszelkich marzeń :). Powodzenia wszystkim dziewczynom które mają wizyty/badania w tym okresie miedzy świątecznym. Niech maleństwa rosną zdrowo i pozwolą choć troszkę skosztować świątecznych specjałów!:)
    Dzięki kochanie dla Ciebie również wszystkiego co.najpiękniejsze dużo zdrowia pomyślności i przede wszystkim niech maluszek zdrowo rośnie:-)

Loczek2018 lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Oj juz mam sline do podlogi na niedzielę i oby cos weszlo...i nie wyszlo :D
    Mi ślinka leci na barszczyk czerwony z uszkami i rybka mmmmmmm <3 matko jak ja dawno nie jadłam smażonego i chciała bym dać rade chciaz w wigilie zjeść :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c499a31a7742.jpg To ja zacznę, bo raczej przez najbliższe dni nie będę miała czasu tu zaglądać. Niech te nadchodzące święta Bożego Narodzenia będą radosne, rodzinne, spędzone wśród najbliższych, a Nowy Rok przyniesie spełnienie wszelkich marzeń :). Powodzenia wszystkim dziewczynom które mają wizyty/badania w tym okresie miedzy świątecznym. Niech maleństwa rosną zdrowo i pozwolą choć troszkę skosztować świątecznych specjałów!:)
    Przedewszystkim spokojnej ciazy :) i wszystkiego o czym zamarzysz by sie spełniło <3

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Mi ślinka leci na barszczyk czerwony z uszkami i rybka mmmmmmm <3 matko jak ja dawno nie jadłam smażonego i chciała bym dać rade chciaz w wigilie zjeść :D
    Mi.na barszczyk grzybowa pierogi..kapuste z grzybami..makaron z makiem i.miodem...ehhh juzzz chceeee

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Mi.na barszczyk grzybowa pierogi..kapuste z grzybami..makaron z makiem i.miodem...ehhh juzzz chceeee
    Ale sie rozmarzyliśmy ;D aaaa i te krokiety mmmmmmm :D

magdaaq lubi tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami :) i gołąbki z kartofli.... mniam :) dziś piekę spody do ciasta tylko muszę skrytke sprzątać.

Macie jakiś super płyn do piekarnika ?

Mi mdłości odpuszczają powoli są słabsze i rzadziej.

Loczek Tobie również Wesołych rodzinnych Świąt a w Nowym Roku spełnienia marzeń i spokoju ducha.

• Nalia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami, generalnie mam nadzieję, że będę miała w Wigilię apetyt, bo dzisiaj i wczoraj to kiepsciutko. :( :(

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu laski, PRZESTANCIE JUZ!!!!!!
    Jestem w pracy i teraz bede myslala tylko o zarciu, barszcz, uszka, pierogi, i aneczka te golabki matko, zafiksowalam sie. A wiekszosc z tego dopiero w wigilie dotrze!!!! Golabkow nie planowalam, ale chyba juz planuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 12:58

magdaaq, anecz_kaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami :) i gołąbki z kartofli.... mniam :) dziś piekę spody do ciasta tylko muszę skrytke sprzątać.

Loczek Tobie również Wesołych rodzinnych Świąt a w Nowym Roku spełnienia marzeń i spokoju ducha.
    O golabki z kartofli to nie jadłam. A mowia ze poznaniacy to pyrusy:-))

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale mnie dzis muli bleeee :/

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam obiad i juz mi stoi w gardle.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Zjadlam obiad i juz mi stoi w gardle.
    JA ledwo wcislam kilka łyżek mleka z płatkami :/

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    JA ledwo wcislam kilka łyżek mleka z płatkami :/
    Kurde ja nic ostatnio poza obiadem.nie wcisne więc mnie to ratuje. Nawet do picia się zmuszam.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdis wrote:
    jakbym czytała o swoim :D napisz jeszcze że jesteś z Częstochowy :D

Nie nie. Drugi koniec Śląska-Gliwice pozdrawiają :D
    Wróciliśmy z wizyty witamy się ;)
    Maluch ukołysany podczas drogi, na USG sobie po prostu spał... A kto mu zabroni :D Lekarz go obudził na chwile zeby zobaczyć a właściwie pokazać wszystko bardzo dokładnie mężowi bo byl 1 raz na USG ;) rączki, nóżki pięknie pokazał machając jak szalony jak już go obudziliśmy, mężulo widział nawet nosek-wierze na słowo ja nie zauważyłam :D tatuś oczywiście zachwycony widokiem, lekarz puścił serduszko pięknie biło <3 jest troszkę młodszy niz pierwotnie mówił lekarz i termin wyznaczył na 11.07 ;) to mi bardziej do obserwacji pasuje niz ten 8 :D więc w chwili wolnej proszę o mała zmianę na 11.07 ;) ale i tak wiadomo ze przyjdzie na świat kiedy będzie chciał ;)

magdaaq, anecz_kaa, karolcia87, Agniechaaaa, mięsko, magdis, Niecierpliwa123, Loczek2018 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:

Najlepiej czyszczą chusteczki mokre

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek wszelkiej pomyslnosci Ci zycze i samych szczesliwych dni :)

Aneczka a skad Ty jestes ?,bo ja z podkarpacia pochodze i u nas zawsze sa golabku z ziemniakami i dzisiaj wieczorem bede je robic....

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...

Dzisiaj dzień sprzatania ;) Życzę Wam udanego dnia ;)

3i499vvjspjyuavk.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o tych smakołykach i zazdroszczę wam dziewczyny :-( Cieszcie się tymi wyjątkowymi smakami. Trochę mi przykro, że mnie to wszystko ominie :-( W chwilach takich jak te zbliżające się święta dołuje mnie moja cukrzyca. Bardzo kocham wigilijne dania, ale w tym roku większości nie spróbuję. Na wielkanoc powtórka.

l22n6iyek016fbg8.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...

Dzisiaj dzień sprzatania ;) Życzę Wam udanego dnia ;)
    A wymiotowałaś lub masz mdłości? Moja waga też stoi w miejscu, ale ja po porstu jem mało, bo mnie mdli. :(

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    A wymiotowałaś lub masz mdłości? Moja waga też stoi w miejscu, ale ja po porstu jem mało, bo mnie mdli. :(
    Nic z tych rzeczy.. czasem mnie troche mdli ale nie jest to az takie silne żebym nie jadla... Moze ogolnie za malo jem...

3i499vvjspjyuavk.png
‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ