LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Loczek2018 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c499a31a7742.jpg To ja zacznę, bo raczej przez najbliższe dni nie będę miała czasu tu zaglądać. Niech te nadchodzące święta Bożego Narodzenia będą radosne, rodzinne, spędzone wśród najbliższych, a Nowy Rok przyniesie spełnienie wszelkich marzeń
. Powodzenia wszystkim dziewczynom które mają wizyty/badania w tym okresie miedzy świątecznym. Niech maleństwa rosną zdrowo i pozwolą choć troszkę skosztować świątecznych specjałów!
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:Oj juz mam sline do podlogi na niedzielę i oby cos weszlo...i nie wyszlo
matko jak ja dawno nie jadłam smażonego i chciała bym dać rade chciaz w wigilie zjeść
-
nick nieaktualnyLoczek2018 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c499a31a7742.jpg To ja zacznę, bo raczej przez najbliższe dni nie będę miała czasu tu zaglądać. Niech te nadchodzące święta Bożego Narodzenia będą radosne, rodzinne, spędzone wśród najbliższych, a Nowy Rok przyniesie spełnienie wszelkich marzeń
. Powodzenia wszystkim dziewczynom które mają wizyty/badania w tym okresie miedzy świątecznym. Niech maleństwa rosną zdrowo i pozwolą choć troszkę skosztować świątecznych specjałów!
i wszystkiego o czym zamarzysz by sie spełniło
-
Agniechaaaa wrote:Mi ślinka leci na barszczyk czerwony z uszkami i rybka mmmmmmm
matko jak ja dawno nie jadłam smażonego i chciała bym dać rade chciaz w wigilie zjeść
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami
i gołąbki z kartofli.... mniam
dziś piekę spody do ciasta tylko muszę skrytke sprzątać.
Macie jakiś super płyn do piekarnika ?
Mi mdłości odpuszczają powoli są słabsze i rzadziej.
Loczek Tobie również Wesołych rodzinnych Świąt a w Nowym Roku spełnienia marzeń i spokoju ducha.Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Jezuuu laski, PRZESTANCIE JUZ!!!!!!
Jestem w pracy i teraz bede myslala tylko o zarciu, barszcz, uszka, pierogi, i aneczka te golabki matko, zafiksowalam sie. A wiekszosc z tego dopiero w wigilie dotrze!!!! Golabkow nie planowalam, ale chyba juz planuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 12:58
magdaaq, anecz_kaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami
Loczek Tobie również Wesołych rodzinnych Świąt a w Nowym Roku spełnienia marzeń i spokoju ducha.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdis wrote:jakbym czytała o swoim
napisz jeszcze że jesteś z Częstochowy
Nie nie. Drugi koniec Śląska-Gliwice pozdrawiają
Wróciliśmy z wizyty witamy się
Maluch ukołysany podczas drogi, na USG sobie po prostu spał... A kto mu zabroniLekarz go obudził na chwile zeby zobaczyć a właściwie pokazać wszystko bardzo dokładnie mężowi bo byl 1 raz na USG
rączki, nóżki pięknie pokazał machając jak szalony jak już go obudziliśmy, mężulo widział nawet nosek-wierze na słowo ja nie zauważyłam
tatuś oczywiście zachwycony widokiem, lekarz puścił serduszko pięknie biło
jest troszkę młodszy niz pierwotnie mówił lekarz i termin wyznaczył na 11.07
to mi bardziej do obserwacji pasuje niz ten 8
więc w chwili wolnej proszę o mała zmianę na 11.07
ale i tak wiadomo ze przyjdzie na świat kiedy będzie chciał
magdaaq, anecz_kaa, karolcia87, Agniechaaaa, mięsko, magdis, Niecierpliwa123, Loczek2018 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
anecz_kaa wrote:Ja czekam na pierogi z kapustą i grzybami
Loczek Tobie również Wesołych rodzinnych Świąt a w Nowym Roku spełnienia marzeń i spokoju ducha. -
Czytam o tych smakołykach i zazdroszczę wam dziewczyny
Cieszcie się tymi wyjątkowymi smakami. Trochę mi przykro, że mnie to wszystko ominie
W chwilach takich jak te zbliżające się święta dołuje mnie moja cukrzyca. Bardzo kocham wigilijne dania, ale w tym roku większości nie spróbuję. Na wielkanoc powtórka.
-
Paulina.G wrote:Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...
Dzisiaj dzień sprzataniaŻyczę Wam udanego dnia
❤Ada&Pola❤