X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Czytam o tych smakołykach i zazdroszczę wam dziewczyny :-( Cieszcie się tymi wyjątkowymi smakami. Trochę mi przykro, że mnie to wszystko ominie :-( W chwilach takich jak te zbliżające się święta dołuje mnie moja cukrzyca. Bardzo kocham wigilijne dania, ale w tym roku większości nie spróbuję. Na wielkanoc powtórka.
    Kochana nam pojdzie w dupe a Ty bedziesz.sexi mama.

anecz_kaa, PixiDixi lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M wrócił z wigilii w pracy przyniósł ciasta. No co..krajanka wjechala makowiec wjechał...i ...po lepszym samopoczuciu moge zapomniec bo juz mi stoi wszystko. Hmmm no juz mam wątpliwości co do dań wigilijnych.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...

Dzisiaj dzień sprzatania ;) Życzę Wam udanego dnia ;)
    Dobrze ze stoi moja leci w dol caly czas ale to minie. Nadrobimy.

Paulina.G lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy macie tak w nocy, że jak się przewracacie na drugi bok, to Was coś ciągnie w brzuchu ? Zapomniałam o tym powiedzieć ginowi, ale ja tak mam, że jak się przewracam, to mnie ciągnie po bokach podbrzusza.

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    M wrócił z wigilii w pracy przyniósł ciasta. No co..krajanka wjechala makowiec wjechał...i ...po lepszym samopoczuciu moge zapomniec bo juz mi stoi wszystko. Hmmm no juz mam wątpliwości co do dań wigilijnych.
    o,makowiec to bym zjadła :)

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDoxi ja jestem z dolnego śląska :) ale podobno :P moja prabacia była góralką? Jakoś tak :P i robimy własnie gołąbki z ziemniakami i kaszą gryczaną ( jak ktoś lubi) kapuste z grochem i taki pieróg: kapusta, kasza gryczama w cieśnie chlebowym. To takie z dań wigilijnych aaa i jeszcze pierogi z kapusta słodką i serem też bomba :) i chce nauczyc moje dziewczyny takich smaków dzieciństwa :) bo reszta to tak jak u innych uszka, pierogi, karp etc

Magda jak bedziesz na chodzi spróbuj tych gołąbków- polecam!

Pixi a ja jutro bede je robic jakoś wieczorem :) bo jutro mam cały dzień w kuchni ;/

PixiDixi lubi tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    PixiDoxi ja jestem z dolnego śląska :) ale podobno :P moja prabacia była góralką? Jakoś tak :P i robimy własnie gołąbki z ziemniakami i kaszą gryczaną ( jak ktoś lubi) kapuste z grochem i taki pieróg: kapusta, kasza gryczama w cieśnie chlebowym. To takie z dań wigilijnych aaa i jeszcze pierogi z kapusta słodką i serem też bomba :) i chce nauczyc moje dziewczyny takich smaków dzieciństwa :) bo reszta to tak jak u innych uszka, pierogi, karp etc

Magda jak bedziesz na chodzi spróbuj tych gołąbków- polecam!

Pixi a ja jutro bede je robic jakoś wieczorem :) bo jutro mam cały dzień w kuchni ;/
    Lubie gołąbki i brzmi to smacznie:-)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Tez mam erytrocyty i leukocyty. Po nowym roku powtarzam badanie.
    Ja robiłam dwa razy mocz wyszło co wyszło zrobiłam posiew czysto.Kazala mi zrobić w innym labolatorium, ale wyszło to samo wiec do urologa po świętach eh

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...

Dzisiaj dzień sprzatania ;) Życzę Wam udanego dnia ;)

Kochana mnie wczoraj ważyła położna i tez troszkę schudłam, choć nie wymiotuje, w sumie tez nie mam dużo mdłości - lekarz na razie nic mi w związku z tym nie mówił. Jestem ogólnie drobna, moja siostra tez przytyła max chyba ok 10 kg w obu ciążach, może taki nasz urok, nie martw się na zapas :) staraj się tylko jeść różne rzeczy, a Twój dzidziuś na pewno nie będzie głodny <3

Paulina.G lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja waga tez leci w dół ale nie przejmuje sie tym ;) nadrobimy

P.s porcelana zaliczona...

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Ja robiłam dwa razy mocz wyszło co wyszło zrobiłam posiew czysto.Kazala mi zrobić w innym labolatorium, ale wyszło to samo wiec do urologa po świętach eh
    Ja zrobię po.nowym.roku i skonsultuje to z gin który teraz mnie będzie prowadził.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Moja waga tez leci w dół ale nie przejmuje sie tym ;) nadrobimy

P.s porcelana zaliczona...
    Leżę i.zdycham.
    Hard day

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z miłych informacji to dotarła do mnie poduszka ciążowa z Supermami i już zaliczyłam pierwsza drzemkę, póki co jestem zachwycona :)

magdaaq lubi tę wiadomość

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piłam dziś Wasze zdrowie :D W Diagnostyce mają glukozę cytrynową więc już nie musiałam wciskać. Tylko trochę mnie szczypała w język? A teraz tylko spać... Taka się senna zrobiłam.

magdaaq lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    A z miłych informacji to dotarła do mnie poduszka ciążowa z Supermami i już zaliczyłam pierwsza drzemkę, póki co jestem zachwycona :)
    Która to..ta C?
    Ja mam.C i.po.ciąży i kp.z Leni jest bardzo wysluzona ale bardzo ja lubie:-)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • blama Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane rzadko piszę ale namiętnie czytam :) przedstawiam mam mojego skarba z wizyty 20.12 - to będą dobre święta, wszystko w jak najlepszym porządku z dzidzią i moimi wynikami badań. Mamy już ponad 6 cm!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9760d0b98e61.jpg

magdaaq, Nalia, Agniechaaaa, muminka83, PixiDixi, Paulina.G, mięsko, Niecierpliwa123, karolcia87, Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość

ex2btv73igihq37e.png

relgx1hp11ql973x.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w końcu wzięłam tą C, bo fajnie że później można jej używać do karmienia. Były tez w promocji poszewki wiec od razu wzięłam na zapas :)

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Tak w końcu wzięłam tą C, bo fajnie że później można jej używać do karmienia. Były tez w promocji poszewki wiec od razu wzięłam na zapas :)
    Jest najlepsza:-)))

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Glass Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po usg genetycznym dziewczyny i jestem zachwycona. Dzidziuś fikał jak szalony, mój M mało się nie popłakał i ja zresztą też :). Kopał strasznie i machał rączkami. Mamy cd z filmem i pokażemy rodzicom na święta. Lekarz powiedział, że ręki sobie uciąć nie da, ale wygląda jak dziewczynka.

Agniechaaaa, magdaaq, Urszulka89, magdis, Lena21, PixiDixi, Paulina.G, mięsko, kkarolina89, Niecierpliwa123, marta258, karolcia87, Loczek2018, Sabinkak, Marikita lubią tę wiadomość

l22ndf9h9ev1tba6.png
    2nn3vfxmbuq4kvth.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glass wrote:
    Jestem po usg genetycznym dziewczyny i jestem zachwycona. Dzidziuś fikał jak szalony, mój M mało się nie popłakał i ja zresztą też :). Kopał strasznie i machał rączkami. Mamy cd z filmem i pokażemy rodzicom na święta. Lekarz powiedział, że ręki sobie uciąć nie da, ale wygląda jak dziewczynka.
    Super wiadomości :) :)

Glass lubi tę wiadomość

‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ