LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:Czytam o tych smakołykach i zazdroszczę wam dziewczyny
Cieszcie się tymi wyjątkowymi smakami. Trochę mi przykro, że mnie to wszystko ominie
W chwilach takich jak te zbliżające się święta dołuje mnie moja cukrzyca. Bardzo kocham wigilijne dania, ale w tym roku większości nie spróbuję. Na wielkanoc powtórka.
anecz_kaa, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...
Dzisiaj dzień sprzataniaŻyczę Wam udanego dnia
Paulina.G lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:M wrócił z wigilii w pracy przyniósł ciasta. No co..krajanka wjechala makowiec wjechał...i ...po lepszym samopoczuciu moge zapomniec bo juz mi stoi wszystko. Hmmm no juz mam wątpliwości co do dań wigilijnych.❤Ada&Pola❤
-
PixiDoxi ja jestem z dolnego śląska
ale podobno
moja prabacia była góralką? Jakoś tak
i robimy własnie gołąbki z ziemniakami i kaszą gryczaną ( jak ktoś lubi) kapuste z grochem i taki pieróg: kapusta, kasza gryczama w cieśnie chlebowym. To takie z dań wigilijnych aaa i jeszcze pierogi z kapusta słodką i serem też bomba
i chce nauczyc moje dziewczyny takich smaków dzieciństwa
bo reszta to tak jak u innych uszka, pierogi, karp etc
Magda jak bedziesz na chodzi spróbuj tych gołąbków- polecam!
Pixi a ja jutro bede je robic jakoś wieczorembo jutro mam cały dzień w kuchni ;/
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:PixiDoxi ja jestem z dolnego śląska
ale podobno
moja prabacia była góralką? Jakoś tak
i robimy własnie gołąbki z ziemniakami i kaszą gryczaną ( jak ktoś lubi) kapuste z grochem i taki pieróg: kapusta, kasza gryczama w cieśnie chlebowym. To takie z dań wigilijnych aaa i jeszcze pierogi z kapusta słodką i serem też bomba
i chce nauczyc moje dziewczyny takich smaków dzieciństwa
bo reszta to tak jak u innych uszka, pierogi, karp etc
Magda jak bedziesz na chodzi spróbuj tych gołąbków- polecam!
Pixi a ja jutro bede je robic jakoś wieczorembo jutro mam cały dzień w kuchni ;/
-
magdaaq wrote:Tez mam erytrocyty i leukocyty. Po nowym roku powtarzam badanie.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Paulina.G wrote:Ja Dziewczyny zamierzam się objesc na Wigilii za wszystkie lata... Waga mi stoi w miejscu i troche mnie to martwi...
Dzisiaj dzień sprzataniaŻyczę Wam udanego dnia
Kochana mnie wczoraj ważyła położna i tez troszkę schudłam, choć nie wymiotuje, w sumie tez nie mam dużo mdłości - lekarz na razie nic mi w związku z tym nie mówił. Jestem ogólnie drobna, moja siostra tez przytyła max chyba ok 10 kg w obu ciążach, może taki nasz urok, nie martw się na zapasstaraj się tylko jeść różne rzeczy, a Twój dzidziuś na pewno nie będzie głodny
Paulina.G lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:Ja robiłam dwa razy mocz wyszło co wyszło zrobiłam posiew czysto.Kazala mi zrobić w innym labolatorium, ale wyszło to samo wiec do urologa po świętach eh
-
Dzień dobry Kochane rzadko piszę ale namiętnie czytam
przedstawiam mam mojego skarba z wizyty 20.12 - to będą dobre święta, wszystko w jak najlepszym porządku z dzidzią i moimi wynikami badań. Mamy już ponad 6 cm!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9760d0b98e61.jpgmagdaaq, Nalia, Agniechaaaa, muminka83, PixiDixi, Paulina.G, mięsko, Niecierpliwa123, karolcia87, Loczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
Jestem po usg genetycznym dziewczyny i jestem zachwycona. Dzidziuś fikał jak szalony, mój M mało się nie popłakał i ja zresztą też
. Kopał strasznie i machał rączkami. Mamy cd z filmem i pokażemy rodzicom na święta. Lekarz powiedział, że ręki sobie uciąć nie da, ale wygląda jak dziewczynka.
Agniechaaaa, magdaaq, Urszulka89, magdis, Lena21, PixiDixi, Paulina.G, mięsko, kkarolina89, Niecierpliwa123, marta258, karolcia87, Loczek2018, Sabinkak, Marikita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlass wrote:Jestem po usg genetycznym dziewczyny i jestem zachwycona. Dzidziuś fikał jak szalony, mój M mało się nie popłakał i ja zresztą też
. Kopał strasznie i machał rączkami. Mamy cd z filmem i pokażemy rodzicom na święta. Lekarz powiedział, że ręki sobie uciąć nie da, ale wygląda jak dziewczynka.
Glass lubi tę wiadomość