LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po badaniu moczu
Jedynie znowu wyszły te fosforany, reszta w normie;) Nie muszę brać antybiotyku ale powinnam zrobić posiew dla świetego spokoju. Dzisiaj o dziwo prawie w ogóle już mnie nie boli. Może to takie uroki ciazy...nie wiem. Myśmy wrócili z zakupów i od mamy:) Pochodziłam z moim po sklepach i wybrał sobie prezent na urodziny, kupiłam- przynajmniej będzie to coś co jest mu faktycznie potrzebne
Jestem strasznie senna po tych zakupach...Mdliło mnie, było mi słabo, chyba już nie dla mnie takie wojaże
Zaraz zabieram się za babeczki i pierniki:) Na wigilie idziemy do moich rodziców i teściów wiec chociaż coś słodkiego od siebie przyniosę
-
Urszulka89 wrote:Gdzie kładziecie ciasto drożdżowe żeby wyrosło? Robię pierwszy raz
.
PixiDixi, terka lubią tę wiadomość
-
Aneczka ja jestem polciupaga hihi bo podkarpacie blisko Bieszczad .
A jak robisz te golaby zziemniakamu bo ja tarkuje ziemniaki dodaje jajo cebule i sol i pieprz mueszam i wkladam na lisc kapuchy i gotuje. Najsmaczniejsze jak podsmazamy i polewamy smietana ....nie moge sie doczekac
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Aneczka ja jestem polciupaga hihi bo podkarpacie blisko Bieszczad .
A jak robisz te golaby zziemniakamu bo ja tarkuje ziemniaki dodaje jajo cebule i sol i pieprz mueszam i wkladam na lisc kapuchy i gotuje. Najsmaczniejsze jak podsmazamy i polewamy smietana ....nie moge sie doczekac
My tak samo czasem jeszcze boczek lub kasza gryczana. Teraz chyba będą solo:p my jemy z masłem roztopionym że śmietana nie jadłam:)
Dziewczyny a wy jakie fajne regionalne potrawy robicie / jecie na święta?PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Ciasto przy kaloryferze pięknie wyrosło
teraz siedzi makowiec w piekarniku a ja zajadam pierniczki co mi córka dekoruje. Boli mnie kręgosłup ale dostałam takiej weny dziś do pieczenia że muszę skorzystać bo jutro mogę już nie mieć.
Co do tych co nie przytulają - nie martwcie się, ja też nie przytulałam w poprzedniej ciązy i teraz też nie i wsio jest okNie dajmy się zwariować. Każdy organizm inaczej reaguje nie ciążę
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Będę próbować! Mi wchodzi kapustą kiszoną i marzę o kapuście z grochem
anecz_kaa lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Paulina.G wrote:Dzień dobry Kochane ❤
Nie wiem czy będę tutaj zaglądać przez następne dni...
Życzę Wam z całego serca zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt ❤Paulina.G, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Dobry Dzien
U mnie tez juz ciezko sie zaczyna takze do zobaczenia po Swietach
Chcialabym Wam wszystkim i z osobna zlozyc zyczenia pieknych,rodzinnych Swiat oraz w Nowym Roku 2018 samych dobrych dni,dobrych ludzi na Waszej drodze i wszelkiej pomyslnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 13:54
Paulina.G, anecz_kaa lubią tę wiadomość