LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Korzystając z tego, ze nie mogę spac od kiedy jestem w ciąży mój zegar biologiczny przestawił się na 4 albo 6 rano dobrze, ze w domu jestem heh chciałabym złożyć wszystkim i każdej z osobna życzenia. Samych szczesliwych rozwiązań, mało hormonalnych burz i dokuczających objawów.Spedzenia świat w gronie najbliższych w spokoju, żeby tego dnia czas płyną wolniej i każdy mógł zachować najlepsze chwile w serduszkch.Pysznych potraw omnomn mdłości ustąpiły nareszcie mogę sie cieszyć jedzeniem
Spełnienia marzeń oraz wszystkiego o czym tylko sobie pomyślicie
Paulina.G, magdaaq lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ojej nie było mnie raptem 3 dni a tu chyba z 20 stron do nadrobienia.. Odpadam.
Ale życzę Wam wszystkim, żeby maluszki w brzuszkach nie dawały Wam w kość, żebyście bez mdłości mogły zajadać się świątecznymi pysznościami i dzielić się radością z rodziną.
Moja mama, jak przewidywałam, jest mega szczęśliwa, zabrała mnie na zakupy i tym sposobem mam pierwsze ciążowe spodnie:) bo brzuszek już troszkę widać...magdaaq, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam pięknych, blogoslawionych świat Bożego Narodzenia, pysznego karpia, zdrowia, radości i obecnsci tych których najbardziej kochacie! Niech nasze brzuszki rosną ( nie tylko od jedzenia)
a maluchy niech tańczą radośnie!
U mnie dzis ciezki dzien, wymioty i mdłości sięgnęły fazy zenitu ale mam nadzieje,ze do wieczerzy wigilijnej wszystko ustąpi i bąbelek pozna nowe smakimagdaaq, karolcia87 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
Wesołych Świąt!!! U nas na Wigilii rodzice dowiedzieli się o bejbiku. Był szal.
Mój tata (hobbysta wędkarstwa) opowiadał, że będzie dziecko na ryby zabieral.
wszyscy byli bardzo podekscytowani.
Carolline, muminka83, Sabinkak lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualny
-
muminka83 wrote:U nas wigilia spokojna. Klimatyczna w domu. Dziś niestety rodzice jadąc do nas mieli wypadek samochodowy. Sarna w nich uderzyła. Pal licho grata ważne że im nie ma. Trochę się zdenerwowałam.
Teraz odpoczywamy wszyscy.
-
muminka83 wrote:U nas wigilia spokojna. Klimatyczna w domu. Dziś niestety rodzice jadąc do nas mieli wypadek samochodowy. Sarna w nich uderzyła. Pal licho grata ważne że im nie ma. Trochę się zdenerwowałam.
Teraz odpoczywamy wszyscy.
Shadee kuruj się!! Duzo witaminek wcinaj polecam suplement z firmy prenalen.
U mnie wiosna za oknem. 10 stopni ciepla i was tez?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
U nas tak samo, cieplutko jak na wiosnę
Ja Wam się muszę pochwalić ze zostałam wczoraj oficjalna narzeczona
Wszyscy opijali nasze zaręczyny i bobaska (oczywiście oprócz mnie
). Dzisiaj trochę mnie kłuje w podbrzuszu ale mam nadzieje ze to tylko rozciągająca się macica...
Britty, terka, muminka83, Carolline, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:U nas tak samo, cieplutko jak na wiosnę
Ja Wam się muszę pochwalić ze zostałam wczoraj oficjalna narzeczona
Wszyscy opijali nasze zaręczyny i bobaska (oczywiście oprócz mnie
). Dzisiaj trochę mnie kłuje w podbrzuszu ale mam nadzieje ze to tylko rozciągająca się macica...