LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonkowaaa wrote:U nas tak samo, cieplutko jak na wiosnę
Ja Wam się muszę pochwalić ze zostałam wczoraj oficjalna narzeczona
Wszyscy opijali nasze zaręczyny i bobaska (oczywiście oprócz mnie
). Dzisiaj trochę mnie kłuje w podbrzuszu ale mam nadzieje ze to tylko rozciągająca się macica...
Mnie też kłuje po bokach, nawet czasem mocniej chwyci.
❤Ada&Pola❤
-
Cynamonkowaaa wrote:U nas tak samo, cieplutko jak na wiosnę
Ja Wam się muszę pochwalić ze zostałam wczoraj oficjalna narzeczona
Wszyscy opijali nasze zaręczyny i bobaska (oczywiście oprócz mnie
). Dzisiaj trochę mnie kłuje w podbrzuszu ale mam nadzieje ze to tylko rozciągająca się macica...
No piękne wieści! Gratulacjehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Magda trzymam za Was kciuki!!!
Cynamonowa gratkikiedy to myśmy sie zaręczyli mmmm
a tu juz 2,5roku po ślubie
Myślę ze dziad się ewakuuje i tyle. Gdzies slad musi zostawic skoro taki duzy. Oby to bylo to. Innej wersji juz nie zakladam. Wierze ze moj maly wasyl-kurde bo jak inaczej nazwac dzieci w brzuchu ktore dzielnie walczą jak nie male ruski:) ze pokona wszystko i sie dzielnie tam trzyma.Glass lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Bylam w wc i mam plamienie stara krwią zapewne dziad sie moze.oczyszcza. rano pojedziemy na IP zeby to skontrolowac. Odezwę się jak bede cokolwiek.wiedziała. wszystko w rękach Boga.
-
Dziewczynki wracam. Dziecko.rośnie idealnie. 14+2. 8.4cm krwiak6.2 cm jak byl tak jest. Ciaza nadal zagrozona. Lezec lezec lezec. Brunatne plamienia moga byc czysta krew wtedy alarmowac lub silne bóle. Wracamy do dzieci naszych.
Dziękuję za kciuki.anecz_kaa, Agniechaaaa, Carolline lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Dobrze Magda że jest ok musisz w miarę możliwości wypoczywać.
Potrzebuje rady... Jak idę spać w nocy czuje bóle Brzucha... Rano wstałam było ok a teraz znów pobolewa jak na @ tak delikatnie i nogi bolą wiecie trochę jak na @. Kłuję mnie teraz w podbrzuszu i jajnik. Nie są to bóle żebym miała ochotę na lekarstwo ale jednak coś takiego czuje. Co robić? Moja pierwsza ciąża -
panan12 wrote:Cześć dziewczyny. Dobrze Magda że jest ok musisz w miarę możliwości wypoczywać.
Potrzebuje rady... Jak idę spać w nocy czuje bóle Brzucha... Rano wstałam było ok a teraz znów pobolewa jak na @ tak delikatnie i nogi bolą wiecie trochę jak na @. Kłuję mnie teraz w podbrzuszu i jajnik. Nie są to bóle żebym miała ochotę na lekarstwo ale jednak coś takiego czuje. Co robić? Moja pierwsza ciąża
-
panan12 wrote:Cześć dziewczyny. Dobrze Magda że jest ok musisz w miarę możliwości wypoczywać.
Potrzebuje rady... Jak idę spać w nocy czuje bóle Brzucha... Rano wstałam było ok a teraz znów pobolewa jak na @ tak delikatnie i nogi bolą wiecie trochę jak na @. Kłuję mnie teraz w podbrzuszu i jajnik. Nie są to bóle żebym miała ochotę na lekarstwo ale jednak coś takiego czuje. Co robić? Moja pierwsza ciąża❤Ada&Pola❤
-
Panan, mam to samo od wczoraj... Tak jakby mnie coś ciągnęło po bokach i kłuje w jajnikach.
Aga, my właśnie teraz to już tak na poważnie o tym cywilnym myślimyMoże za 2-3 miesiące będę szukać ciążowej sukienki
-
magdaaq wrote:Mi lekarz powtarza ze alarm nalezy robic w przypadku silnych boli oraz krwawien.
Jednak te kłucia po bokach są trochę uciążliwe, muszę czasami się położyć, wtedy tak nie ciągnie i nie kłuje.
-
Urszulka89 wrote:Ja jestem 8 lat po ślubie
My po niecałym roku bycia razem zamieszkaliśmy ze sobą, potem rodzice kupili nam własne mieszkanie i jakoś tak o ślubie się nie myślało bo pieniądze szły na coś innego
Teraz chociaż o cywilnym pomyślimy a kiedyś wesele i kościelny;) Nie spieszy nam się, mamy dopiero po 22 i 25 lat;)
-
Cynamonkowaaa wrote:Uuu, to widzę ze chyba dość wcześniej wzięłaś ślub
My po niecałym roku bycia razem zamieszkaliśmy ze sobą, potem rodzice kupili nam własne mieszkanie i jakoś tak o ślubie się nie myślało bo pieniądze szły na coś innego
Teraz chociaż o cywilnym pomyślimy a kiedyś wesele i kościelny;) Nie spieszy nam się, mamy dopiero po 22 i 25 lat;)
Mój mąż jest 6 lat starszy ode mnie. Oczywiście u nas na południu jak ktoś tak młody bierze ślub to od razu, że jest w ciąży. Nic z tych rzeczy
Po prostu mieszkaliśmy już razem od roku za granicą i doszliśmy do wniosku, że co się odwlecze to nie uciecze. Niczego nie żałuję, nic nie straciłam. Wyszalałam się sama i z moim już mężem.
Na dzieci też przyszła pora. Przed ślubem byliśmy ponad dwa lata razem. Nic bym nie zmieniła gdybym miała nawet taką możliwość