LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia wrote:O jeny, masakra.
Ale jak do tej pory jest dobrze, to na pewno będzie wszystko ok.
-
muminka83 wrote:Powiem szczerze że nawet nie wiedziałam że krwiak taki może być. Zawsze myślałam że tylko jest koło dziecka, nad , pod pęcherzykiem ciążowym.
-
anecz_kaa wrote:Magda a ja wierzę że to dziecko to mały wojownik i pokona dziada.
Witam
Mnie mdli ale coraz mniej. Święta spokojnie teraz Sylwester:p
-
Magdaaq musisz bardzo uważać żeby żadna infekcja Ci się nie przypałętała bo prędzej ona spowoduje przy krwiaku odejście wód. Miałam tak w pierwszej ciąży i dlatego teraz jak tylko jakiś dziwny śluz zaczął się pojawiać to poleciałam do lekarza już przeczulona.
-
anecz_kaa wrote:Magda a jak Lena ?? Jakos lepiej znosi brak cyca?
Ale mala wie.że mama.nie weźmie na ręce i szczerze da buziaka ale ogólnie mnie olewa trochę bo widzi że się z.nia nie bawię..Takze chodzi za mężem i.babcia bo oni ja nosza bawia pielęgnują.
-
muminka83 wrote:Współczuję ci Bo przy Tobie mój krwiak to pestka.
Moj okazal.sie wtednym złośliwym dziadem. Mi tylko źle ze.nikt nie jest w stanie nic rokowac i jakos wszystko ucieka mi miedzy palcami
-
karolcia87 wrote:Magdaaq musisz bardzo uważać żeby żadna infekcja Ci się nie przypałętała bo prędzej ona spowoduje przy krwiaku odejście wód. Miałam tak w pierwszej ciąży i dlatego teraz jak tylko jakiś dziwny śluz zaczął się pojawiać to poleciałam do lekarza już przeczulona.
-
nick nieaktualnyCo do ślubu to mu tez z południa i braliśmy slub jak mieliśmy po 23 lata i było gadania ale to była nasza decyzja
zaręczyny były na 3rocznice (ponad 2lata mieszkaliśmy razem) M stwierdził, ze czas najwyższy cos postanowić
i na 5rocznice był slub
Magda cudownie, ze maluch cały i zdrowy
My prosimy o kciuki za jutro! O 11 wizyta
Shade ja miałam genetyczne 12+1 i nie powiedział nic o płci powiedział ze za wcześnie a maluchy mają zaciśnięte nóżkiwstydnisie
ale jak teraz na to patrzę to dobrze bo wole wiedziałam jak juz bedzie widział to dobrze niż gdybać
bo niby powiedzą proszę sie nie nastawiac ale ja i tak bym sie nastawiła
znam siebie na tyle!
-
shadee wrote:dziewczyny, a czy miałyście już USG genetyczne i czy było widać u was już płeć?
My mamy za 3 dni i tak się zastanawiam czy jest szansa na sprawdzenie kto tam mieszka bo coś mi się wydaje to mało prawdopodobne by już było widać.
Ja robiłam przed świętami USG byłam dokładnie w 12 tyg i na 90% będzie chłopakpani odrazu zobaczyła płeć. Mąż zachwycony, ale do kolejnych badań nie nakręcam się.
Jak u was z mdłościami? Mnie mdli okropnie w dodatku ciągle chodzę zmęczona -
nick nieaktualnyannesa wrote:Ja robiłam przed świętami USG byłam dokładnie w 12 tyg i na 90% będzie chłopak
pani odrazu zobaczyła płeć. Mąż zachwycony, ale do kolejnych badań nie nakręcam się.
Jak u was z mdłościami? Mnie mdli okropnie w dodatku ciągle chodzę zmęczona -
nick nieaktualny