X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie już nie mdlilo a dziś... porażka mam jechać do pracy a leżę bo nie wyrabiam :( 2 dzień boli mnie głowa:/ generalnie słabo:(

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za wizytujace :) czekamy na info i foty :)

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na pozytywne wieści!

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Cześć dziewczyny miedzyswiatecznie:). Mam pytanie - czym mogę się ratować przy początkach zapalenia zatok? Zawsze brałam sinulan ale teraz w ciąży można? Bo na razie to tylko ciepłe herbatki, smarkanie i prenalen na gardło wyssałam.. Wychodzą mi święta bokiem:), zamiast utknąć w zaspie w śniegu to w wigilie w błocie sie zakopaliśmy :P, panowie w garniturach i lakierkach wypychali auto z błota :D.... Ma sa kra
    Sinupret i inhalacje z soli fizjologicznej bardzo często.

Loczek2018 lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po wizycie :) z dziećmi wszystko super :) wyniki papa dobre :) iiii co najwazniejsze znamy juz płeć jednego rozrabiaki :) chłopczyk! A drugi wsydnis sie nie pokazuje :D

magdaaq, kkarolina89, magdis, Britty, shadee, anecz_kaa, melbusia88, Kinga40, Ove, karolcia87, Paulina.G, Urszulka89, Niecierpliwa123, Sabinkak, Vanilka, Carolline, Glass, Marikita lubią tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    My juz po wizycie :) z dziećmi wszystko super :) wyniki papa dobre :) iiii co najwazniejsze znamy juz płeć jednego rozrabiaki :) chłopczyk! A drugi wsydnis sie nie pokazuje :D
    Cudnie❤

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Britty Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    hej super wieści!!! <3
    Ile placilas za to badanie pappa?

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Britty wrote:
    hej super wieści!!! <3
    Ile placilas za to badanie pappa?
    Usg plus papa 460zl

Britty lubi tę wiadomość

• shadee Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa a gdzie robiłaś?

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    Agniechaaaa a gdzie robiłaś?
    W osteomedzie :)

• melbusia88 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie głównie dla tych, które już mają dzieciaczki. Czy któraś z was miała od początku pokoik dziecięcy, w którym spało w swoim łóżeczku dziecko? My od początku z mężem planowaliśmy talk zrobić, bo mamy do tego warunki i też chcieliśmy zachować sypialnię dla siebie. Zostałam za to skrytykowana przez większość bliskich. Ale z drugiej strony mam też koleżankę, która od początku miała dla dziecka osobny pokoik i sobie chwaliła. Dodam, że nasza sypialnia i ten pokoik są naprzeciwko siebie, nasze łóżko od łożeczka dzieliło by 4 -5 metrów i chce kupić maluszkowi monitor oddechu. Czy któraś miała podobnie?

muminka83 lubi tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Dziewczyny pytanie głównie dla tych, które już mają dzieciaczki. Czy któraś z was miała od początku pokoik dziecięcy, w którym spało w swoim łóżeczku dziecko? My od początku z mężem planowaliśmy talk zrobić, bo mamy do tego warunki i też chcieliśmy zachować sypialnię dla siebie. Zostałam za to skrytykowana przez większość bliskich. Ale z drugiej strony mam też koleżankę, która od początku miała dla dziecka osobny pokoik i sobie chwaliła. Dodam, że nasza sypialnia i ten pokoik są naprzeciwko siebie, nasze łóżko od łożeczka dzieliło by 4 -5 metrów i chce kupić maluszkowi monitor oddechu. Czy któraś miała podobnie?
    Ja dzieciaczków nie mam w domu żadnych ale my robimy dzieciaczkom pokoik ale jedno łóżeczko na samym początku (póki bedą mogły spac razem) będziemy miec przy lozku sypialniany a drzemki w ciągu dnia bedą w swoim pokoiku ale na noc z nami- tez będziemy kupować monitor oddechu

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    To będzie Wasza dycyzja.
    Ja mam dwójkę. Oskar spal w naszej sypialni w swoim lozeczku tuz obok mnnie. Nie wyobrazam sobie by spac osobno.
    Lena.spi do.dzis.z nami.w naszym łóżku.
    Cóż co rodzice.to.inaczej.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • sunset Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja dzieciaczków nie mam w domu żadnych ale my robimy dzieciaczkom pokoik ale jedno łóżeczko na samym początku (póki bedą mogły spac razem) będziemy miec przy lozku sypialniany a drzemki w ciągu dnia bedą w swoim pokoiku ale na noc z nami- tez będziemy kupować monitor oddechu

Jeżeli będą spac w jednym łóżeczku monitor oddechu nie ma sensu bo oboje musieliby przestać oddychać w tym samym momencie żeby zadzialal...

c55fflw1uez1iz08.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunset wrote:
    Jeżeli będą spac w jednym łóżeczku monitor oddechu nie ma sensu bo oboje musieliby przestać oddychać w tym samym momencie żeby zadzialal...
    Chyba logiczne ze kazdu bedzie miał swój na którym bedzie leżał :D a łóżeczko juz jest w planach do kupienia dość duże zeby nie były za blisko siebie :D

• Ove Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry poświątecznie!
    U nas święta minęły spokojnie i rodzinnie
    Przekazaliśmy w ko}cu obu rodzinom wiadomość o ciąży.
    W moim domu rodzinnym zdecydowanie mocniej doświadczyłam wzruszenia - daliśmy rodzicom zdjęcia z naszego ślubu (czekali 1,5 roku :brzydal) i w te zdjęcia włożyliśmy białą kopertę ze zdjęciem maluszka. Moja mama jak wyciągnęła zdjęcie z koperty to zalała się łzami, a ja razem z nią. Mój tata podszedł do mnie i mnie wyprzytulał - chyba też mu się łezka w oku zakręciła.:)

U teściów też była ogromna radość.
    Choć tutaj mój entuzjazm do dzielenia się informacją osłabł przy składaniu życzeń świątecznych. Teściowa to tylko mówiła "Wnuka mi życzcie, wnuka", a babcia Tż do mnie "ja to przed śmiercią chciałabym prawnuka zobaczyć"...
    Jestem strasznie przewrażliwiona na punkcie takich tekstów i mimo, że jestem w ciąży to zabolało mnie to. Wyobraziłam sobie jak byłoby mi przykro, gdybym w ciąży nie była, a byśmy się starali od dłuższego czasu. Takie życzenia są zdecydowanie nie na miejscu.

Agniecha, fantastyczne wiadomości!
    Czekamy na resztę wieści - Urszulka, Karolina, dajcie znać! :)

Co do Sylwestra to my być może spędzimy go we Wrocławiu. Jutro wybieramy się do Wro i zastanawiamy się, czy zostać do Nowego Roku, czy wracać w sobotę Dla nas to 6-7h jazdy, więc trochę męcząca podróż.

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sylwestra spędzamy w dwójkę w domku :) cos dobrego do jedzenia i jakiś film :)

Loczek2018 lubi tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    My sylwestra spędzamy w dwójkę w domku :) cos dobrego do jedzenia i jakiś film :)
    My tez w domku bo gdzie mi będzie wygodniej leżeć :D
    Na wieczór już są zaplanowane planszowki:-)
    Maz zrobi mini pizzeryjki.

Agniechaaaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    My również we 2 w domu, zamierzam upiec domowa pizzę :)

Agniechaaaa, muminka83, Loczek2018 lubią tę wiadomość

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Też tak mieliśmy. Nie widzę w tym nic złego. Dziecko miało dużo miłości. Monitor i nas przecież to nie jest 500 metrów a 3 różnicy

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ