LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOsnowa wrote:Hej. Ja mam genetyczne 12.01 na 15.00 muszę jechać do Szczecina bo podobno tam są lepsi specjaliści niż u mnie w mieście. Trochę się nie mogę doczekać bo już chce być spokojna, a tak to niecierpliwie się. Czy u was już widać cos? Jakiś brzuch?
-
Osnowa wrote:Hej. Ja mam genetyczne 12.01 na 15.00 muszę jechać do Szczecina bo podobno tam są lepsi specjaliści niż u mnie w mieście. Trochę się nie mogę doczekać bo już chce być spokojna, a tak to niecierpliwie się. Czy u was już widać cos? Jakiś brzuch?
-
Osnowa wrote:Hej. Ja mam genetyczne 12.01 na 15.00 muszę jechać do Szczecina bo podobno tam są lepsi specjaliści niż u mnie w mieście. Trochę się nie mogę doczekać bo już chce być spokojna, a tak to niecierpliwie się. Czy u was już widać cos? Jakiś brzuch?
-
Sabinkak wrote:U mnie brzuch bardzo szybko sie pojawił, ale to moja trzecia ciaza, w pierwszej długo nic nie było widać, a w drugiej i teraz już w drugim miesiącu. W swoje rzeczy dawno się nie mieszczę, chociaż waga leci w dol
-
-
Hej ja juz po usg genetycznym. Z dzieciatkiem wszytsko super:). Jak Pani dr mowila ze wszystko w nomie i bardzo ladnie rosniemy to az mi lezka poleciala! Maż tez byl pierwszy raz i tak samo wzruszyl. Dzidzius wazy 5,6g. Takze w Nowy Rok przywitamy z bardzo dobrymi wiesciami.
Aga ale fajnie ze znasz juz plec jednego dzieciaczkaGratuluje innym pozytywnych wizyt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 20:53
Sabinkak, Agniechaaaa, magdaaq, melbusia88, Urszulka89, Lena21, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Vanillaice wrote:Ja też będę robić w Szczecinie, w Diagenie. A Ty?
Ja w prediag. To jest chyba to samo. Diagen-prediag.
Ja mam spodnie z wyższym stanem. Na talii się zapina je. I guzik zapne, ale troszkę ciśnie. Ogólnie to wydaje mi się że nic jeszcze nie widać, a jestem w 11tygodniu. Tylko trochę jakbym się najadla na dole taka oponka. -
Môj maluszek w dokładnie 12 tyg badań prenatalnych miał 6,3 cm
Brzuszek mi w ogóle nie rośnie, tzn ja nic nie widzę chociaż w zwykłych spodniach mi już ciasno jak zapne do końca i musialam kupić ciazowki. Chciałabym już zobaczyć lekko odstajacy brzusiomagdaaq lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny w sprawie monitoru oddechu są specjalne dla bliźniąt
tak, ze spoko bedzie dobrze
i zawsze opcja monitoru na pieluszkę lub modne teraz skarpetkowe
Agniechaaaaa,a ja nie w sprawie monitorowania,ale..mogłabyś mnie wpisać na 17.07.18? KRAKÓW:)Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
U mnie prenatalne dopiero 10.01,to będzie 13tc,ale wcześniej nie udało mi się umówić
A,no i trzymając się mojego postanowienia muszę pilnować lekarzy,żeby nie zdradzili mi płci:) Dobrze,ze mimo trzeciego dziecka niewiele kumam z obrazu usg:)
Sabinkak lubi tę wiadomość
-
Osnowa wrote:Ja w prediag. To jest chyba to samo. Diagen-prediag.
Ja mam spodnie z wyższym stanem. Na talii się zapina je. I guzik zapne, ale troszkę ciśnie. Ogólnie to wydaje mi się że nic jeszcze nie widać, a jestem w 11tygodniu. Tylko trochę jakbym się najadla na dole taka oponka.Usg trwało 20 minut. Jestem zadowolona.
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny ja robiłam przed swiętami w Diagen - prediag, polecam. Byłam u dr Mędrka i było super. Weszłam spięta i zestresowana, ale dr w sekundę rozładował atmosferę żartami. Bardzo dokładny, wszystko wyjaśniał, odpowiadał na pytania. Poprosiłam go o zdjecia w 3d i wydrukował mi nawet w 3 wersjach jeszcze dla dziadków
Usg trwało 20 minut. Jestem zadowolona.
Hej. Ja dostałam właśnie namiary na tego Pana doktora, ale w tym terminie w którym ja muszę mieć zrobione jest on na urlopie, także jestem umówiona do dr Wojciecha, ale nie pamiętam nazwiska -
melbusia88 wrote:Dziewczyny ja robiłam przed swiętami w Diagen - prediag, polecam. Byłam u dr Mędrka i było super. Weszłam spięta i zestresowana, ale dr w sekundę rozładował atmosferę żartami. Bardzo dokładny, wszystko wyjaśniał, odpowiadał na pytania. Poprosiłam go o zdjecia w 3d i wydrukował mi nawet w 3 wersjach jeszcze dla dziadków
Ja obecnie jestem u dr Anny Jędrzejczak w Krakowie. Bardzo miła doktor, odpowiada na pytania, ale brakuje mi tego czegoś, albo ja jestem uprzedzona po swoich przejściach..
PS.
Mamy taki sam suwaczek7 lipiec termin ?
-
shadee wrote:a u mnie słabo zdrowotnie - paskudne, ciągnące się przeziębienie z lejącym się katarem i bólem głowy zatokowym
całe święta w łóżku, dziś dalej nieciekawie
jutro wizyta diabetologiczna i endokrynologiczna
przy okazji mam zostać zbadana czy czasem antybiotyku nie trzeba właczyć(dobrze mieć koleżankę lekarkę)
w piątek genetyczne
co do pokoiku - my niedawno zbudowaliśmy dom, teraz pomalutku go wykańczamy.
Postanowiliśmy od razu zrobić pokoik dziecięcy - ale urządzony w ten sposób że będzie tam wygodny fotel dla mnie.
Nie wiem czy nasz maluch od początku będzie tam spał - czy pomieszkiwał u nas ale chciałabym bardzo wdrożyć plan z dziecięcą sypialną bo jakoś nie wyobrażam sobie spania z dzieckiem w łóżku przez kilka lat
do dziewczyn z Krakowa - ja korzystam z pro creative - póki co jestem bardzo zadowolona z lekarza, którego wybrałam. -
-
nick nieaktualny
-
annesa wrote:Ja obecnie jestem u dr Anny Jędrzejczak w Krakowie. Bardzo miła doktor, odpowiada na pytania, ale brakuje mi tego czegoś, albo ja jestem uprzedzona po swoich przejściach..
PS.
Mamy taki sam suwaczek7 lipiec termin ?
Ja mam suwaczek trochę opóźniony, bo dziś pyknął 13 tydz, mam termin na 5 lipca, a wg usg na 4. Ale różnica prawie żadna między nami te 2-3 dni
Poznałaś płeć na prenatalnych?