LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My juz po prenatalnych
wszystko ok
ma 7,5cm i sobie slodko brykał
Agniechaaa wpisz mi prosze termin 1 lipca zamiast 4 lipca
Ale tak sie stresowalam, ze Mały mial 170 tetna, a macica tak sie spiela, ze 10 minut bylo oczekiwania, zeby sie rozluznilaAgniechaaaa, magdaaq, Lena21, magdis, melbusia88, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
ostatnio tyle sie dzieje, ze tylko podczytywałam i nic nie pisałam
gratuluje wszystkich pozytywnych wizyt i wyników badan genetycznych
same cudowne wieści
Widzę że cześć z nas już wie kogo ma pod serduszkiem
U mnie prenatalne jutro na 8:20, może tez się uda dojrzećmój teść już na zdjęciu z 8 tc siusiaka wypatrzył
od początku mówi ze wnuk bedzie
-
Sabinkak wrote:Hej
ostatnio tyle sie dzieje, ze tylko podczytywałam i nic nie pisałam
gratuluje wszystkich pozytywnych wizyt i wyników badan genetycznych
same cudowne wieści
Widzę że cześć z nas już wie kogo ma pod serduszkiem
U mnie prenatalne jutro na 8:20, może tez się uda dojrzećmój teść już na zdjęciu z 8 tc siusiaka wypatrzył
od początku mówi ze wnuk bedzie
widzę ze Ty tez z Poznania:)
-
magdaaq wrote:Mi to piccolo wogole nie smakuje:/
Ale na zdrówko
Was też tak spina w brzuchu na wieczór? Mam asmag forte do łykania ale kompletnie nie chce mi przejść przez gardło. Już na cztery
części podzieliłam i gdzieś zawsze mi podejdzie i odruch wymiotny gwarantowany
Agniecha - co do monitora to możliwe, że inne są dla Bliźniaków. Nie wiem, kręcę się w temacie pojedynczego dzidziaP.S. Proszę o
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Lena się wypięła na mnie totalnie. Widzi ze mama nosic nie moze bawić mało ze leżę i wyobraźcie sobie że ona jak była przylepa tak do mnie już nie przyjdzie nic zupełnie. Przykro mi choć wiem ze to.dziecko i działa intuicyjnie kto się bawi ze mną nosi tuli przewija karmi kapie jest extra a kto nie robi nic jest bee. Chyba musze przeżyć i przeczekac
-
Urszulka89 wrote:Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Was też tak spina w brzuchu na wieczór? Mam asmag forte do łykania ale kompletnie nie chce mi przejść przez gardło. Już na cztery
części podzieliłam i gdzieś zawsze mi podejdzie i odruch wymiotny gwarantowany
Agniecha - co do monitora to możliwe, że inne są dla Bliźniaków. Nie wiem, kręcę się w temacie pojedynczego dzidziaP.S. Proszę o
-
Hej. Ja mam genetyczne 12.01 na 15.00 muszę jechać do Szczecina bo podobno tam są lepsi specjaliści niż u mnie w mieście. Trochę się nie mogę doczekać bo już chce być spokojna, a tak to niecierpliwie się. Czy u was już widać cos? Jakiś brzuch?
Sabinkak lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Kciuki i daj znać
widzę ze Ty tez z Poznania:)
3 z Poznania jesteśmy
dziękuję za kciuki
mam nadzieję, że Twój krwiak szybko się wchłonie i nie będziesz musiała długo leżeć.
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Osnowa wrote:Hej. Ja mam genetyczne 12.01 na 15.00 muszę jechać do Szczecina bo podobno tam są lepsi specjaliści niż u mnie w mieście. Trochę się nie mogę doczekać bo już chce być spokojna, a tak to niecierpliwie się. Czy u was już widać cos? Jakiś brzuch?