LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Z Lenka jak pisałam czułam ruchy w 15 tyg co na usg sie potwierdziło bo miałam w tym czasie i gin się śmiała że szok.ze tak szybko. Dziś mamy 14+4 a ja kilka razy odczulam bulgoty:-) takze ten...ja leżę to mogę sobie obserwować i dokladnie sie wsłuchać w organizm. Inaczej jak.sie jest w biegu. Będę dalej się wsłuchiwać
Magic, Carolline lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:Budowa ciała chyba odgrywa tu znaczącą rolę. Ja jestem typem chlopiecym. Szersze ramiona wąskie biodra. Zawsze się bałam jak ja proszę. Ale bez problemu
ale brzuch odrebna sprawa
waze 67 kilo takze nie malutko. Gdzies te kg musza sie rozłożyć a nogi tez mam szczupłe
-
Jejku jakie brzuszki! U mnie jeszcze na upartego dopięłabym spodnie- mój brzuszek dla niewprawnego oka wygląda jak dodatkowy poświąteczny tłuszczyk, zwłaszcza, że jest bardzo nisko pod pępkiem a nie typowo ciążowo wysoko jak u was, choć leci już 14 tydzień.. I cały czas jeszcze nawet nie odzyskałam wagi sprzed ciąży, jeszcze 1,5 kg ze straconych 2,5 zostało do odrobienia.. A tu nadal mdłości, więc będzie raczej ciężko..
-
magdaaq wrote:Z Lenka jak pisałam czułam ruchy w 15 tyg co na usg sie potwierdziło bo miałam w tym czasie i gin się śmiała że szok.ze tak szybko. Dziś mamy 14+4 a ja kilka razy odczulam bulgoty:-) takze ten...ja leżę to mogę sobie obserwować i dokladnie sie wsłuchać w organizm. Inaczej jak.sie jest w biegu. Będę dalej się wsłuchiwać
i czekam teraz jak na szpilkach na te bulgotki
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
cuddlemuffin wrote:Jejku jakie brzuszki! U mnie jeszcze na upartego dopięłabym spodnie- mój brzuszek dla niewprawnego oka wygląda jak dodatkowy poświąteczny tłuszczyk, zwłaszcza, że jest bardzo nisko pod pępkiem a nie typowo ciążowo wysoko jak u was, choć leci już 14 tydzień.. I cały czas jeszcze nawet nie odzyskałam wagi sprzed ciąży, jeszcze 1,5 kg ze straconych 2,5 zostało do odrobienia.. A tu nadal mdłości, więc będzie raczej ciężko..Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
cuddlemuffin wrote:Jejku jakie brzuszki! U mnie jeszcze na upartego dopięłabym spodnie- mój brzuszek dla niewprawnego oka wygląda jak dodatkowy poświąteczny tłuszczyk, zwłaszcza, że jest bardzo nisko pod pępkiem a nie typowo ciążowo wysoko jak u was, choć leci już 14 tydzień.. I cały czas jeszcze nawet nie odzyskałam wagi sprzed ciąży, jeszcze 1,5 kg ze straconych 2,5 zostało do odrobienia.. A tu nadal mdłości, więc będzie raczej ciężko..
-
Magic wrote:Ja Oliśka wyczułam koło 14-15 tc ale przeoczyłem bo byłam z córką w szpitalu. Z Lilką to podobnie
i czekam teraz jak na szpilkach na te bulgotki
Ja nie ukrywam.ze czekam.na większe doznanianiech sie rozrusza towarzystwo:-)
-
Magic wrote:A to widzisz bo u mnie wiedzą wszyscy włącznie z klientkami. Mam własną firmę więc musiałam poinformować wszystkich
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Matko dziewczyny ale miałam koszmar! Aż mnie trzęsie jak sobie przypomnę. Śniło mi sie, ze dostałam silnego krwotoku i ja tak strasznie krzyczałam
po co takie sny
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
A ja mam dzisiaj doła.
Nadal boli mnie gardło, idę do lekarza na 16. Ciągle coś łapie. Czytałam, że zapalenie gardła może powodować wirus cytomegalii, a ja przed ciążą nie przechodziłam tej choroby i teraz mam fazę,że złapałam tego wirusa i dziecko się zarazi i będzie mialo problemy zdrowotne:( oczywiście naczytałam się internetów...
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:A ja mam dzisiaj doła.
Nadal boli mnie gardło, idę do lekarza na 16. Ciągle coś łapie. Czytałam, że zapalenie gardła może powodować wirus cytomegalii, a ja przed ciążą nie przechodziłam tej choroby i teraz mam fazę,że złapałam tego wirusa i dziecko się zarazi i będzie mialo problemy zdrowotne:( oczywiście naczytałam się internetów...
Ja tez zawalona katar ze hey glowa pęka gardlo boli.
-
nick nieaktualnyNalia wrote:A ja mam dzisiaj doła.