X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak będziesz edytowac 1 str proszę o zmianę tp 24.06. Ja mam tylko wg usg liczone.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annesa wrote:
    I jak się czujecie? Ja walczę nadal z mdłościami. Dziś rano jadąc do pracy mąż musiał się dwa razy zatrzymywać, bo żołądek chciało mi wyrwać :(

Nie wiem czy się uda, ale wstawiam sprawce:D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fb36bf74558.jpg
    Już teraz dobrze, ale wcześniej nocowałam na dywaniku w łazience przy porcelanie oglądając zawieszki heh ;) Teraz odpukać od tygodnia jest spokój wrocilam nawet do picia wody na czczo z cytryna co niestety jeszcze kilka dni tyg temu było średnio realne.Nie budzę się już z głodu w nocy a bywało tak, ze wafla musiałam zjeść bo inaczej nie dalo rady za to teraz koło 7 wstaje i jem śniadanie co wcześniej miało miejsce dopiero koło 9 heh. Jeszcze trochę i powinno być lepiej wiem co czujesz bo to przerabiałam uwięziona w domu przy wc dobrze,ze jestem w domu bo w przedszkolu bym nie ogarnęła tematu w takim stanie.Uwielbiam zdjęcia fasolek cudo :))

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo zabobonów- wierzycie w to, że zwierzęta wyczuwają ciążę? Moje koty jakoś bardziej się przymilają, jeden w nocy śpi przy brzuchu, drugi przychodzi w dzień się miziać i tryka brzuch łebkiem.. A jak byłam u brata w święta to jego kotka ułożyła mi się na kolanach i zaczęła ugniatać łapkami brzuch i wściekle mruczeć. Jak myślicie, coś w tym jest czy dorabiam ideologię?

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    A propo zabobonów- wierzycie w to, że zwierzęta wyczuwają ciążę? Moje koty jakoś bardziej się przymilają, jeden w nocy śpi przy brzuchu, drugi przychodzi w dzień się miziać i tryka brzuch łebkiem.. A jak byłam u brata w święta to jego kotka ułożyła mi się na kolanach i zaczęła ugniatać łapkami brzuch i wściekle mruczeć. Jak myślicie, coś w tym jest czy dorabiam ideologię?
    Wierze w te zwierzece zabobony

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Aga jak będziesz edytowac 1 str proszę o zmianę tp 24.06. Ja mam tylko wg usg liczone.
    Mam porobione screeny tych inf :) tylko bede zmieniać jak wejdę na laptop :)

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Oto mój brzuchol ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aea3291827bf.jpg
    To tylko ja jestem taka bezbrzuszna u mnie tylko brak wcięcia sie robi, ale brzuszka jeszcze nie ma tez taki chce :)

v5abi09kg49ph79h.png
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annesa wrote:
    Dziewczyny super brzuszki!! czemu mi jeszcze nic nie widać?? trochę mi smutno! :( :P
    Give me 5 tez nie mam brzuszka nie smutaj doczekamy się kiedyś musi wybić ;)

annesa lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    Bo akurat w przypadku zwierząt to nie zabobon tylko prawda :) ich węch wychowa w ciazy dla zwierząt pachniemy inaczej bo hormony robią swoje :)

Carolline lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic brzuszek masz śliczny mój przy tobie to malyszek taki i muszę sie wypiąć zeby nie wyglądał na nadkiligramowy tłuszczyk :D

• annesa Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój brzuch płaski, może nie jak deska ale nie taki okraglutki jak u was.
    Ciekawe kiedy wyskoczy :)

m3sx43r846v2zvad.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    Coś w tym jest ja u rodziców mam kocura, kotkę i psa.Kocur zawsze przychodził się pomiziac kotka zdecydowanie woli towarzystwo mężczyzn ostatnio siedze a ona wskakuje mi na brzuch i się kładzie siostra na mnie takie oczy obie w szoku byłyśmy a pies chodzi za mna krok w krok nawet jak były ciężkie czasy z porcelana siedział obok toalety jeszcze mi tylko brakowało jego głowy razem z moja w porcelanie heh wiec moim zdaniem coś jest na rzeczy :)

v5abi09kg49ph79h.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też miałam dziś głupi sen że chodziłam jeszcze do szkoły i wiadomo przypaly były i cos tam narobiłam i taki gość i mu zaczęli piła ucinac palce a ja błagalam o litość i tylko dostałam po łbie :)

Ale to przez męża bo mi takie rzeczy puszcza. Jak macie mocne nerwy to film 1922, notatnik śmierci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 12:34

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez do drobnych nie należę zawsze talia wąska za to w nogi i tyłek idzie.A teraz już powoli talia robi się jak balonik ale brzucha brak.Aktualnie 67kg wiec do drobinek nie należę. Sportoea budowę mam o kozakach na zimę mogę zapomnieć za dzieciaka sporo biegałam i mam za bardzo umięśnione łydki niemotę ich zapiać kiedyś to była tragedia teraz już kozaki odpuściłam za to siostra wazy w rzeczach może z 40 kg i nawet spodnie w kozaki z luzem wkłada heh ;)

v5abi09kg49ph79h.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam brzuch jak Magda ;)

U Nas wszyscy chyba chcą wnuka... moja mama kupiła mi rogala granat w groszki białe i był rożek do tego i daje mówi a to dla synka... A ja sama nie wiem. Dawid chce syna a ja chyba córkę :) grunt żeby było zdrowe :)

magdaaq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mam chciała by wnuczkę :) wnuka juz ma :) teściowa ma to i to wiec jej obojętne :) a tu juz wiadomo, ze jeden chłopak a ktosiek sie ukrywa :D wiec moja mama modli sie o „balbinke” :D

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i tak będzie szał. Wydaje mi się że mama jednak woli dzieci od córki niż od syna. Chociaż babcia mojego męża jako wnuka nr 1 ma mojego męża a jego matki nie znosi :p

Magda mi się wydawało 2 dni temu że czułam bulgoth przez chwilę ale od tej pory cisza :p

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mdłości to po świętach wróciły i nie odpuszczają :/ A już było tak pęknie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Aga i tak będzie szał. Wydaje mi się że mama jednak woli dzieci od córki niż od syna. Chociaż babcia mojego męża jako wnuka nr 1 ma mojego męża a jego matki nie znosi :p

Magda mi się wydawało 2 dni temu że czułam bulgoth przez chwilę ale od tej pory cisza :p
    U Nas i tak bedzie szał bo mieszkamy z moimi rodzicami wiec bedą takie wnuki przy sobie :) a tamten wnuczek jest dojazdowy tylko kilka razy sie widzimy niestety :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mdłości to u mnie nie było tylko we wtorek a tak to wymioty i mdłości cały czas

• Magic Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa my też mieszkamy z moimi rodzicami więc szał jest. Czasami mi szkoda ich bo jak się fatalnie czułam to codziennie się nimi zajmowali A wiadomo... im bardziej rosną tym lepsze mają baterie. Ale dają radę.

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
‹‹ 371 372 373 374 375 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ