X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pozostaja zakupy on line. Na święta tez tak robilam. Kurier tylko krążył.

Magic lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odkupić chciałam dzieci ale też już to zrobiłam;) A sobie nic nie kupuje bo to bez sensu ;) zaczynam lubować się w spódnicy ciążowe bo mi najwygodniej :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Magic Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Mi pozostaja zakupy on line. Na święta tez tak robilam. Kurier tylko krążył.
    I dobrze ja uwielbiam zakupy przez neta. Bo mnie wkurzają ludzie w sklepach :)

magdaaq lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    I dobrze ja uwielbiam zakupy przez neta. Bo mnie wkurzają ludzie w sklepach :)
    Mnie tez wiec nie narzekam heheheh w sumie.fajnie tak klikac i jest :D

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz zbieram się po dzieci do żłobka. A obiadu nie mam :/ ehhh co za leń

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jemy dziś jeszcze to co ze swiat zostało :p ale juz ostatni dzien, jutro musze gotowac :P zrobie im rosoł i spagetti i wszyscy beda zadowoleni :P

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    my jemy dziś jeszcze to co ze swiat zostało :p ale juz ostatni dzien, jutro musze gotowac :P zrobie im rosoł i spagetti i wszyscy beda zadowoleni :P
    Ja mam dziś rosół, frytki, udko z kurczaka i surówka z kapusty. Nikt nie narzeka :D

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzis pomidorową ale bede gotować Ok 18 jak rodzice wrócą :)

Sabinkak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Ja mam dziś rosół, frytki, udko z kurczaka i surówka z kapusty. Nikt nie narzeka :D
    Udka z kurczaka mmmm do przemyślenia w najbliższym czasie :D

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frytki sama robiłaś?? Może to jakiś pomysł rosół na kurczaku a potem go upieke

• kasiuleks Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane,

Przepraszam , ze malo sie odzywalam ;/ postaram sie poprawic ;) Za to staram sie byc na biezaco :)

Co do wagi to ja juz przytylam 4kg od poczatku ciazy , podejrzewam ze tez sprawka sterydow.

Mdlosci juz nie mam od 3 dni , za to od tego czasu mega bol glowy ;/

Ja jestem po wizycie , dzidzius rosnie ma 5,5 cm , ogolnie wszytko jest dobrze.

Natomiast u mnie dzisiaj wykryla miesniaka, ktory jest umiejscowiony blisko szyjki macicy. Niby powiedziala , ze nie zagraza to dziecku no ale...
    Troche tez sie juz naczytalam i jest to prawdopodobnie wskazanie do cc.

Czekam teraz na wizyte u swojego gina w polowie stycznia , zobaczymy co on mi na to powie ;/

Wczoraj wieczorem mialam mala plamke krwi , oczywiscie sie przestraszylam ale stwierdzilam , ze nie bede panikowac bo dzisiaj wizyta.
    Na razie jest wszystko ok , krwawienie nie wrocilo.

Powodzenia na kolejnych wizytach :)

melbusia88, magdaaq, Marikita lubią tę wiadomość

h44e3e3kpp3ne81z.png
    03.08.11 - Aniolek 8tc cp
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Frytki sama robiłaś?? Może to jakiś pomysł rosół na kurczaku a potem go upieke
    Tak, w dodatku mam swoje ziemniaki - tzn teściowej :p Tak mnie naszło bo mam dziś lenia.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wrocilam chciałam sobie pochodzić w spokoju po sklepach, ale jest tyle ludzi, ze tylko mnie irytowali.Do tego ten hałas i światło fakt pełno promocji różnych rzeczy, ale nie miałam siły się przepychać. Co do mieszkania z rodzicami moi maja duży dom można nawet zrobić osobne wejścia itp,ale nigdy nie braliśmy tego pod uwagę. Uważam, ze młodzi powinni mieszkać sami mimo, ze z rodzicami mam mega kontakt,Przed ślubem mieszkałam rok z teściowa złota kobieta, ale na dłuższa metę nie ma opcji heh. Mamy małe mieszkanko bo 45 metrów tylko dwa pokoje, ale za to w mieście wszędzie blisko. Wy się zastanawiacie gdzie łóżeczko czy na pietrze czy na dole czy dwa heh a my gdzie ustawimy wózek;) Naszym a właściwe moim głównym problemem jest rower męża.Nie ma opcji, żeby stał w piwnicy ani na balkonie a ja nie widzę opcji, żeby byl na ścianie i co jakiś czas jest o to głośna wymiana zdań.Teraz stoi wzdłuż narożnika, ale jak pojawi się dziecko będzie to niebezpieczne.

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka faceci i ich zabaweczki :D myśle, ze w końcu sam zrozumie, ze rower musi miec swój własny domek w piwnicy :D

• annesa Przyjaciółka

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem kupiliśmy dom pod Krakowem, taka nasza oaza. Noi dwa pokoje stoją puste dla dzieciaczkow :)
    Ja nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami , chociaż pewnie jakbym była w takiej sytuacji na pewno bym się do tego jakoś przyzwyczaila i zacisnela zeby, bo na zawsze to chyba bym nie chciała :)

Ja dziś cały dzień w pracy, i cały dzień mam takie mdłości że ledwo zjadłam wafla ryżowego.
    A u was jak z pracą? Pracujecie/jesteście na zwolnieniu? :)

m3sx43r846v2zvad.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy od trzech lat swój dom. A tak to 5 lat mieszkaliśmy z teściami. Mieliśmy osobne wejścia, kuchnię i łazienkę. Trzy pokoje mieliśmy. Oni też bardzo pomocni, nie wtrącali się wogóle w nasze życie. Teściowa nawet gotowała mi obiady jak mała się urodziła :) Nie mogę narzekać ale jednak chcieliśmy własny kąt. Mieszkam niedaleko teściów więc nawet czasami jak w pracy jestem i nie wyrobie się żeby z rana pranie rozwiesi to zostawiam obok garażu a ona mi rozwiesi. Poza tym non stop nam kurę lub jajka przynosi - a ja znów dzielę się z moją mamą bo bym nie przejadła tego :p

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annesa wrote:
    My z mężem kupiliśmy dom pod Krakowem, taka nasza oaza. Noi dwa pokoje stoją puste dla dzieciaczkow :)
    Ja nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami , chociaż pewnie jakbym była w takiej sytuacji na pewno bym się do tego jakoś przyzwyczaila i zacisnela zeby, bo na zawsze to chyba bym nie chciała :)

Ja dziś cały dzień w pracy, i cały dzień mam takie mdłości że ledwo zjadłam wafla ryżowego.
    Ja jestem na l4

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annesa wrote:

Ja z macierzynskiego przeszlam.na l4.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annesa wrote:

Ja od wczoraj jestem na zwolnieniu. Chciałam pracować tak do końca lutego ale atmosfera strasznie napięta u nas ostatnio się zrobiła... Szkoda moich nerwów.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Właśnie wrocilam chciałam sobie pochodzić w spokoju po sklepach, ale jest tyle ludzi, ze tylko mnie irytowali.Do tego ten hałas i światło fakt pełno promocji różnych rzeczy, ale nie miałam siły się przepychać. Co do mieszkania z rodzicami moi maja duży dom można nawet zrobić osobne wejścia itp,ale nigdy nie braliśmy tego pod uwagę. Uważam, ze młodzi powinni mieszkać sami mimo, ze z rodzicami mam mega kontakt,Przed ślubem mieszkałam rok z teściowa złota kobieta, ale na dłuższa metę nie ma opcji heh. Mamy małe mieszkanko bo 45 metrów tylko dwa pokoje, ale za to w mieście wszędzie blisko. Wy się zastanawiacie gdzie łóżeczko czy na pietrze czy na dole czy dwa heh a my gdzie ustawimy wózek;) Naszym a właściwe moim głównym problemem jest rower męża.Nie ma opcji, żeby stał w piwnicy ani na balkonie a ja nie widzę opcji, żeby byl na ścianie i co jakiś czas jest o to głośna wymiana zdań.Teraz stoi wzdłuż narożnika, ale jak pojawi się dziecko będzie to niebezpieczne.
    My mamy tez nie wiele wieksze bo 50 metrow wiadomo wlasne to własne ale ciasno sie robi. Dlatego juz mamy na oku.dom ale...mielismy załatwiać formalności bank itd i..stanęło. Dopoki ja jestem uziemiona nic nie zrobimy. Ale wierze ze co.sie.nie odwlecze to.nie uciecze.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: