LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze taka ciekawostka. Na studiach będąc w ciąży miałam super pamięć, na egzaminy uczyłam się 2-3 dni wcześniej a oceny miałam 4-5. Także na drugim roku miałam najwyższą średnią z całych 6 lat studiów i stypendium naukowe
Teraz już jest na odwrót, od rana chodzę do łazienki zastawić pranie ale non stop o tym zapominam :pMagic lubi tę wiadomość
-
Na pierwszym usg miałam ciążę o dzień starszą, teraz miałam znów 2 dni młodszą. Ja trzymam się terminu ostatniej @ oraz terminu wpisanego w kartę ciąży bo one akurat mi się pokrywają. Na usg może pisać różnie bo to sobie aparat liczy tygodnie na podstawie jakiś danych co lekarz mierzy na badaniu. Tak mi się wydaje - stąd te rozbieżności.
-
Urszulka89 brawo! Widze że złota zasada jest zachowana
trzeba myśleć pozytywnie bo oszalejecie
biedronka89 najlepiej z im. A najbardziej wiarygodne jest koło 13 tyg. Jeśli miałaś regularne miesiączki to zawsze najbezpieczniej z okresu. Bo wiadomo maluch może być większy po rodzicach ale rozwija się tak samo jak reszta chodzi mi bardz8ej o płuca:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 14:45
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Biedronka89 wrote:Cześć. Mam do was pytanie za 100 punktów. Poszłam dzisiaj na usg maluszka będąc przekonana po wczesniejszym usg że to 10 tygodni i trzy dni a na badaniu wyszło że to 11 tygodni i jeden dzień. Czego mam się trzymać?
agaguga lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Ale ich chyba nie ma w ciągłej sprzedaży, tylko trzeba trafić jak są ubrania ciążowe? Czy źle szukam
? A jak to jest z rozmiarem? Jak np noszę 2, to kupuję też 2? Czy większe?
-
Cynamonkowaaa wrote:A ja liczę wg terminu z USG bo od początku ciąża była starsza i tak już zostało, u mnie to właściwie tydzień różnicy i za każdym razem się to sprawdza i tak mam w książeczce
Magic lubi tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Ale ich chyba nie ma w ciągłej sprzedaży, tylko trzeba trafić jak są ubrania ciążowe? Czy źle szukam
? A jak to jest z rozmiarem? Jak np noszę 2, to kupuję też 2? Czy większe?
-
magdaaq wrote:A jakies ciążowe nie maja tego pasa?pytam bo myslalam ze wsz maja