LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja też dziś mam usg genetyczne, jestem przerażona
. Agniechaa czy Ty czasem nie masz dziś urodzin, czy coś pomyliłam?? Jeśli tak wszystkiego najlepszego kochana
. Wszystkim wizytujacym życzę powodzenia, ja już dziś będę miała wyniki pappy. Odezwę się po i proszę trzymajcie kciuki.
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Hej. Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety ciąża martwa wczoraj usunięta poprzez zabieg. Powodzenia wszystkim. Trzymam kciuki za Wasze maleństwa!
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
melbusia88 wrote:Dziewczyny ratujcie
wstalam rano, a na papierze przez całą długość brązowa plama śluzu. W piątek wizyta u gin. Czekac i nie panikować, czy lecieć do najbliższej przychodni albo na izbę przyjęć? Duphaston odstawiłam 2 tyg temu.
-
Kuzwa jeszcze jrstem w trakcie leczenia kanalowo zęba. Wizyta dzis na 10.30. Juz jedna odmawialam jak trafilam wczesniej do szpitala. Nie lubię być takim niesłownym człowiekiem. Wiem, to tylko ząb, tylko teraz znow bedę świecić oczami przed dentystą i czekać tygodniami na wizytę.
-
melbusia88 wrote:Kuzwa jeszcze jrstem w trakcie leczenia kanalowo zęba. Wizyta dzis na 10.30. Juz jedna odmawialam jak trafilam wczesniej do szpitala. Nie lubię być takim niesłownym człowiekiem. Wiem, to tylko ząb, tylko teraz znow bedę świecić oczami przed dentystą i czekać tygodniami na wizytę.
Mysle.ze nie ma sie czym martwic ale Ty nie masz zrodla plamien wiec powinnas to sprawdzic.
Ja z krwiakiem moge miex takie i znam.zrodlo.
Wiec jedz na IP. Nie sadze ze ktos inny z grupy da Ci inna rade. Ja sama.jechalam w 2 dzien świat skontrolować czy aby na pewno mam miec jak mam..