LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVanila masz świetna pamięć
tak dzis mam urodzinki
rok temu ryczałam bo dostałam @i to był dla mnie straszny dzien te urodziny bedą dla mnie wyjątkowe
Dziekuje
Melbusia jedz sprawdź, na pewno wszystko jest dobrze ale lepiej jak sie to usłyszy od ginaLoczek2018, Marikita lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:u swojego 7 grudnia, prenatalne 21 czy 20. Wszystko bylo ok. Moj gin nie odbiera, wiem ze ma wykłady na uczelni w srody, moze oddzwoni. Ale chyba zacznę sie pakować na szpital
-
Agniechaaaa wrote:Vanila masz świetna pamięć
tak dzis mam urodzinki
rok temu ryczałam bo dostałam @i to był dla mnie straszny dzien te urodziny bedą dla mnie wyjątkowe
Dziekuje
Melbusia jedz sprawdź, na pewno wszystko jest dobrze ale lepiej jak sie to usłyszy od gina -
Agniechaaaa wrote:Vanila masz świetna pamięć
tak dzis mam urodzinki
Dziekuje
Melbusia jedz sprawdź, na pewno wszystko jest dobrze ale lepiej jak sie to usłyszy od ginaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:No tez mam takie podejście ale u mnie w szpitalu tez tak uważają akurat:-)
-
muminka83 wrote:Tylko że inaczej mnie potraktowali bo tam pracuje moja lekarka a lekarz który mnie wtedy badał to jej przyjaciel. Trochę kręcił nosem ale i recepty dał, na koniec pocieszył i było inaczej.
-
annesa wrote:U nas to samo, zwłaszcza że było super widać dzidziusia i brykal stopkami do góry, jak na leżaku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d7ace9ca243.jpgcudo
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
OlinkaO wrote:Hej. Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety ciąża martwa wczoraj usunięta poprzez zabieg. Powodzenia wszystkim. Trzymam kciuki za Wasze maleństwa!
Melbusia88 masz na ip.nie czekaj. Warto sprawdzić. Ja miałam z córką takie przeboje ale wszystko skończyło się dobrze. Musiałam zrezygnować całkowicie z robienia paznokci.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
melbusia88 wrote:moze sprobuje sie dostac do zwyklej przychodni. Leżę i nic nie leci na razie. Dobra, zbieram się tak czy siak. Dzięki :-*
Muminka głowa do góry. Jaką mamy złotą zasadę?
POZYTYWNE NASTAWIENIE PRZYCIĄGA POZYTYWNE ZDARZENIE. Amen
Powiem Wam że wiele przykrych historii znam ale to tylko od nas zalezy jak je przyjmiemy. Trzeba przyjąć do świadomości że mając już dzieci lub gdy się na nie oczekuje to dopiero początek. Mamycałe życie usłane zmartwieniami. Są takie którymi nie wolno się przejmować A i takie które wymagają lekarskiej wizyty. Proszę o myślenie tylko i wyłącznie pozytywne. Tylko spokój nas uratujejeszcE tylko 6miesiecy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 09:32
magdaaq, muminka83 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Olinka bardzo mi przykro myślałam że to już za nami.
Melbusia jedź i daj znać.
Agniecha sto lat!!! Spełnienia marzeń i samych słonecznych dni!
Ja się zastanawiam czy na zdjęciu u annesy widać wyrostek płciowy?
Ja nadal studiuje czym różni się panorama i nifty.
Cudllemuffin Tobie lekarz zależał nifty czy jak ? Ja idę jutro pobrać krew i muszę się zdecydować na coś.
Agniechaaaa lubi tę wiadomość