LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto my

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f84b2d80b954.jpg
Carolline, magdaaq, Glass, anecz_kaa, Ineczka, Agniechaaaa, karolcia87, cuddlemuffin, Paulina.G, Marikita, kasiuleks, Urszulka89, Vanilka, krooolik lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Aga, wszystkiego najlepszego

Melbusia, daj znać jak tam, na pewno to nic poważnego
Ja dzisiaj kolejny dzień mam lenia...Na uczelnie to nawet nie wiem za co się powinnam zabrać, w domu na porządki tez nie mam siły, na obiad pomysłu tez nie mam, nawet nie wiem czy coś zrobię
W piątek i w sobotę mam gości, nie wiem jak ja to ogarnę.
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Syrop z cebuli mozesz dodac do niego miod zamiast cukru i czosnek.Glass wrote:Jak sobie radzicie z kaszlem i drapiącym gardłem kobitki? Ktoś mnie zaraził i drugi dzień się męczę.
Duzo herbatki z sokiem malinowym.
I wylezec.
Glass lubi tę wiadomość

-
Sto lat sto latAgniechaaaa wrote:Vanila masz świetna pamięć
tak dzis mam urodzinki
rok temu ryczałam bo dostałam @i to był dla mnie straszny dzien te urodziny bedą dla mnie wyjątkowe
Dziekuje

Melbusia jedz sprawdź, na pewno wszystko jest dobrze ale lepiej jak sie to usłyszy od gina
Spełnienia marzeń, spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania
)
Agniechaaaa lubi tę wiadomość

30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
OlinkaO wrote:Hej. Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety ciąża martwa wczoraj usunięta poprzez zabieg. Powodzenia wszystkim. Trzymam kciuki za Wasze maleństwa!
( brak słów jak bardzo mi przykro

30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ale macie piękne brzuszki
i to już w 12 tyg!
Od czego to zależy? Genetyka? Wcześniejsze ciążę? Ja jestem już prawie w 14 tyg i jak ktoś się dowiaduje to się nadziwić nie może, bo nic nie widać
no chyba że ubiore mega obcisła bluzke i troszkę wypne brzuszek to bokiem robi się kuleczka mała
-
Szalona z myciem.okna.anecz_kaa wrote:Ja w hm trafiłam swoje rozmiary. Jeszcze w c& a są.
Magda u z Nas jakby był chłopak to też szaleństwo. Ja właśnie mam 2 śniadanie jogurt + pomarańcza i chciałam umyć okno... ale kurde znowu pada
zrobię pranie

-
Urośnie:-) my będziemy się czolgac a ty skakac jak sarenkaannesa wrote:Ale macie piękne brzuszki
i to już w 12 tyg!
Od czego to zależy? Genetyka? Wcześniejsze ciążę? Ja jestem już prawie w 14 tyg i jak ktoś się dowiaduje to się nadziwić nie może, bo nic nie widać
no chyba że ubiore mega obcisła bluzke i troszkę wypne brzuszek to bokiem robi się kuleczka mała 
anecz_kaa lubi tę wiadomość

-
Annesa u mnie też nie widać, a już 13 tydzień plus 3 dni. Czekam z niecierpliwością na piękny ciążowy brzuszek. Pamiętam jak moja koleżanka w 5 miesiącu ciąży na plażę założyła bikini i nikt by się nie domyślił, że jest w ciąży, a miesiąc później brzuszek już miała ogromny.annesa wrote:Ale macie piękne brzuszki
i to już w 12 tyg!
-
Spokojnie, babcia mojego narzeczonego nadziwić się nie może ze nic nie widaćannesa wrote:Ale macie piękne brzuszki
i to już w 12 tyg!
Ale jak już chodzę w obcisłych rzeczach to kuleczka jest

nie naskrobać za dużo! ;*