LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto my
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f84b2d80b954.jpgCarolline, magdaaq, Glass, anecz_kaa, Ineczka, Agniechaaaa, karolcia87, cuddlemuffin, Paulina.G, Marikita, kasiuleks, Urszulka89, Vanilka, krooolik lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Aga, wszystkiego najlepszego
Melbusia, daj znać jak tam, na pewno to nic poważnego
Ja dzisiaj kolejny dzień mam lenia...Na uczelnie to nawet nie wiem za co się powinnam zabrać, w domu na porządki tez nie mam siły, na obiad pomysłu tez nie mam, nawet nie wiem czy coś zrobięW piątek i w sobotę mam gości, nie wiem jak ja to ogarnę.
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Glass wrote:Jak sobie radzicie z kaszlem i drapiącym gardłem kobitki? Ktoś mnie zaraził i drugi dzień się męczę.
Duzo herbatki z sokiem malinowym.
I wylezec.Glass lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Vanila masz świetna pamięć
tak dzis mam urodzinki
rok temu ryczałam bo dostałam @i to był dla mnie straszny dzien te urodziny bedą dla mnie wyjątkowe
Dziekuje
Melbusia jedz sprawdź, na pewno wszystko jest dobrze ale lepiej jak sie to usłyszy od ginaSpełnienia marzeń, spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania
)
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
OlinkaO wrote:Hej. Proszę o wykreślenie mnie z listy. Niestety ciąża martwa wczoraj usunięta poprzez zabieg. Powodzenia wszystkim. Trzymam kciuki za Wasze maleństwa!
( brak słów jak bardzo mi przykro
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ale macie piękne brzuszki
i to już w 12 tyg!
Od czego to zależy? Genetyka? Wcześniejsze ciążę? Ja jestem już prawie w 14 tyg i jak ktoś się dowiaduje to się nadziwić nie może, bo nic nie widaćno chyba że ubiore mega obcisła bluzke i troszkę wypne brzuszek to bokiem robi się kuleczka mała
-
anecz_kaa wrote:Ja w hm trafiłam swoje rozmiary. Jeszcze w c& a są.
Magda u z Nas jakby był chłopak to też szaleństwo. Ja właśnie mam 2 śniadanie jogurt + pomarańcza i chciałam umyć okno... ale kurde znowu padazrobię pranie
-
annesa wrote:Ale macie piękne brzuszki
i to już w 12 tyg!
Od czego to zależy? Genetyka? Wcześniejsze ciążę? Ja jestem już prawie w 14 tyg i jak ktoś się dowiaduje to się nadziwić nie może, bo nic nie widaćno chyba że ubiore mega obcisła bluzke i troszkę wypne brzuszek to bokiem robi się kuleczka mała
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
i to już w 12 tyg!
-
i to już w 12 tyg!
Ale jak już chodzę w obcisłych rzeczach to kuleczka jest