LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:A co nie piora?
mistrz zakupów że mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 12:26
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
annesa wrote:Ale macie piękne brzuszki
i to już w 12 tyg!
Od czego to zależy? Genetyka? Wcześniejsze ciążę? Ja jestem już prawie w 14 tyg i jak ktoś się dowiaduje to się nadziwić nie może, bo nic nie widaćno chyba że ubiore mega obcisła bluzke i troszkę wypne brzuszek to bokiem robi się kuleczka mała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 12:30
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Ja dużo przytyłam w 1 ciąży A drugą miałam po 7 miesiącach po porodzie. Tersz mam 14 miesięcy po porodzie nr 2 ale walczyłam z rozstępem mięsni prostych więc u mnie spory brzuch to wynik braku mięsni. I stąd też bóle kręgosłupa na wczesnym etapie A gdzie do konca
Magic, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:Na katar to nasivin baby lub woda utlenioną A kaszel to mleko miód i czosnek lub bez
-
Hej dziewczyny mam pytanie czy któraś z was moze miała cos podobnego lub slyszala o tym?
W nocy nie mogłam spać z powodu bólu rąk,rano bylo juz lepiej ale odczuwam ból po pachą który promieniuje na rękę i w łopatce. Wizytę u lekarza mam dopiero za dwa tyg. Mam tez od kilku lat torbiele w piersiach ale nigdy nie czułam ucisku. Zastanawiałam sie czy to moze być od przesilenia. Wczoraj dlugo prowadziłam auto, mam nadsieje ze to nic poważnego.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Magdaaq ja na grupie na fb jestem i tam są namiary na babeczek z Krakowa bo idziesz na jedną wizytę i odrazu kieruje na operacje i ew plastykę brzucha. Także ja się wybiorę bo nie wypracuje już tegoLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Magdaaq ja na grupie na fb jestem i tam są namiary na babeczek z Krakowa bo idziesz na jedną wizytę i odrazu kieruje na operacje i ew plastykę brzucha. Także ja się wybiorę bo nie wypracuje już tego
na NFZ?? tez chce plastyke brzucha.... ja mam miliony rozstępóww 1 ciazy miałam wszedzie nawet na wzgórku łonowym... także cieszcie się brakiem brzucha, po porodzie szybko dojdziecie do siebie
ja mam plan chodzić na basen
i nie tyć
mam wystarczająco duzo kg no i jem co 3h
Magic, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:na NFZ?? tez chce plastyke brzucha.... ja mam miliony rozstępów
w 1 ciazy miałam wszedzie nawet na wzgórku łonowym... także cieszcie się brakiem brzucha, po porodzie szybko dojdziecie do siebie
ja mam plan chodzić na basen
i nie tyć
mam wystarczająco duzo kg no i jem co 3h
ale mało ruchu mam. Jednak w drugiej ciaży miałam wiecej ruchu bo latalam z Lilka na spaceey w wózku a tersz to kanapowiec ze mnie
Myślę że to dobry pomysł o Ile każda ma fb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 12:43
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziewczyny mam do was pytanie na 1000pkt. Mam zlecone tradycyjne TSH. I pytanie moje czy jak jestem przeziębiona to zmieni to jakoś wyniki? Bo wiem ze to wymagające badanie i ani zmeczonym ani niewyspanym czy mocno wnerwionym byc nie można bo to fałszuje wynik. Ale choroba? Tego jeszcze nie przerabiałam i zgłupiałamhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Dziewczyny mam do was pytanie na 1000pkt. Mam zlecone tradycyjne TSH. I pytanie moje czy jak jestem przeziębiona to zmieni to jakoś wyniki? Bo wiem ze to wymagające badanie i ani zmeczonym ani niewyspanym czy mocno wnerwionym byc nie można bo to fałszuje wynik. Ale choroba? Tego jeszcze nie przerabiałam i zgłupiałam
-
nick nieaktualny