LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Pokechalam do przychodni. Lekarz mrukowaty, nie wiedzial skąd krwawienie, powiedzial, ze mam " brzydka szyjke macicy" jak zapytalam co to znaczy, to powiedzial, ze "nieestetyczna". Maslo maslane, dalej nie wiem o co chodzi. Dziecko zyje, ale jest jakby tydzien mlodsze, a do tej pory bylo wg usg dzien starsze. Cisnienie 160/100 i skierowanie na szpital. Oddzwonil moj lekarz i mowil zeby na ten szpital dla spokoju.przyjeli mnie i zaraz badanie mam.
-
melbusia88 wrote:Pokechalam do przychodni. Lekarz mrukowaty, nie wiedzial skąd krwawienie, powiedzial, ze mam " brzydka szyjke macicy" jak zapytalam co to znaczy, to powiedzial, ze "nieestetyczna". Maslo maslane, dalej nie wiem o co chodzi. Dziecko zyje, ale jest jakby tydzien mlodsze, a do tej pory bylo wg usg dzien starsze. Cisnienie 160/100 i skierowanie na szpital. Oddzwonil moj lekarz i mowil zeby na ten szpital dla spokoju.przyjeli mnie i zaraz badanie mam.
Możliwe ze ten lekarz miał gorszy sprzęt
-
Carolline wrote:To w moim swiecie nazywa sie rampers vel pajac. Cynamonokowa, ale tajnej grupy to nawet nie da sie wyszukac a co dopiero do niej dodac,musisz chyba chetne pododawac osobiscie.
Można ja wyszukać
Carolline, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Loczek2018 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/876505beccf9.jpg o taki prezent dostałam. To są śpioszki czy się nie znam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 13:57
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
melbusia88 wrote:Pokechalam do przychodni. Lekarz mrukowaty, nie wiedzial skąd krwawienie, powiedzial, ze mam " brzydka szyjke macicy" jak zapytalam co to znaczy, to powiedzial, ze "nieestetyczna". Maslo maslane, dalej nie wiem o co chodzi. Dziecko zyje, ale jest jakby tydzien mlodsze, a do tej pory bylo wg usg dzien starsze. Cisnienie 160/100 i skierowanie na szpital. Oddzwonil moj lekarz i mowil zeby na ten szpital dla spokoju.przyjeli mnie i zaraz badanie mam.
każdy inaczej mierzy miałam to samo z Lilką. Kochana będzie dobrze. :* czekamy na piękne wieści i może kolejną fotkę
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Fajosko!
Ja na fb powłaziłam do jakiś tematycznych grup zamkniętych, a tam użytkowników 200-300... Wszyscy anonimowi, jedni juz rodzą, drudzy sie zastanawiają czy juz moze sa w ciąży, masakra generalnie aż nie chce się odezwać i cześć napisać.
A tak tu bd fajnie kameralnie i swojsko.
Co do koleżanek które fb nie mają, jeśli to kwestia jakiś poważnych przekonań to ok. Może można założyć anonimowe konto tylko na potrzeby grupy? Bez dodawania znajomych, podawania prawdziwych informacji o sobie, np Kaczka Dziwaczka:). Luźna propozycja.
-
Loczek2018 wrote:Fajosko!
Ja na fb powłaziłam do jakiś tematycznych grup zamkniętych, a tam użytkowników 200-300... Wszyscy anonimowi, jedni juz rodzą, drudzy sie zastanawiają czy juz moze sa w ciąży, masakra generalnie aż nie chce się odezwać i cześć napisać.
A tak tu bd fajnie kameralnie i swojsko.
Co do koleżanek które fb nie mają, jeśli to kwestia jakiś poważnych przekonań to ok. Może można założyć anonimowe konto tylko na potrzeby grupy? Bez dodawania znajomych, podawania prawdziwych informacji o sobie, np Kaczka Dziwaczka:). Luźna propozycja.ale mozna tak.zrobic ze sie ma konto.no name.
Magic, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Zwyczajnie. Kiedyś miałam i zrezygnowałam. To było moje oczyszczenie. To był też czas trudnych decyzji i zmiany poglądów religijnych. Wypisałam się z jednej organizacji i tak wtedy poszłam po całości . Bez FB czuję się dobrze.
Mam więcej czasu
Loczek2018, Magic, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Zwyczajnie. Kiedyś miałam i zrezygnowałam. To było moje oczyszczenie. To był też czas trudnych decyzji i zmiany poglądów religijnych. Wypisałam się z jednej organizacji i tak wtedy poszłam po całości . Bez FB czuję się dobrze.
Mam więcej czasu